2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام بچه ها جونم من رفتم سونو خداروشکر قلبش تشکیل شده😍🤩 انشاءالله دوستای دیگمم میان خبر خوش میدن ب ...

ماشالا جونم خیلی خوشحالم برات دوست دارم از ته دل جیغ بزنم 😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃

مبارکههههه

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

سلام، من توی سیکل آی وی اف بودم و ۳ عدد ۹۰۰ واحدی و یک عدد ۴۵۰  واحدی گونال اف از داروخانه تهیه کردم.

یک عدد ۹۰۰  و  یک ۴۵۰ واحدی رو به نظرم پزشکم به همراه پرگو-وریس تزریق کردم و هفته ی پیش پانکچر شدم.

هر آمپول ۹۰۰ واحدی رو از دارخونه ۳ میلیون و نهصد هزار تومان خریدم

دو عدد گونال اف ۹۰۰ واحدی بدون استفاده دارم ، اگر کسی نیاز داره تماس بگیره

شماره همراه : ۰۹۳۷۴۱۴۶۹۸۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای عزیزم خداروشکر.خوشحالم کردی.توخدا برامنم دعا کن قلبش تشکیل شده باشه

عزیزم شما کی میری؟؟خوشخبر بیای

ای عزیزم به سلامتی تیناگلی هم امروز ساعت 2 نوبت سونو داره ایشششالله هردوتون خوش خبر باشین استرس نداش ...

عزیزم انشالا خودتم بزودی خوشحالمون میکنی من دلم پیشته

قربونت برم اشکال نداره مردا به خاطر ما میگن که تو این راه کلی اذیت میشیم بخدا منم همه جا رو تنها میر ...

الهی فدات شم عزیزم.ممنون همین دعاه خودش باعث آرامش ودلگرمی منه.قربونت بشم عزیزم دعام کنید.دعاتون مستجاب میشه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم سروقت باشه خیلی بهتره حالا یه نیم ساعت یا یک ساعت اینور اونور اشکال نداره

جددی اون گفت عصر میاد اینجوری دیر میشه برم بزنم بهتره 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم انشالا خودتم بزودی خوشحالمون میکنی من دلم پیشته

انشاالله قربون دلت عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم میگم من یه خانوم میاد زحمت میکشه آمپول پروژسترون رو برام میزنه معمولا ساعت 11 صبح میومد امروز ...

عزیزم تا یکی دو ساعت اختلاف اشکال نداره اما اگه بیشتر میشه برو بیرون بزن چون دوباره از فردا میخواد صبح بیاد بازم بهم میخوره من الانم 7 ماهمه شیافم یکم دیر میشه کمر دردم عجیب شروع میشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دوستای گلم من مثبت شدم بتام ۴۰۰ خوبه 

مبارکه عزیزم انشاالله سالم بغل بگیریش نی نی تو 

خوبه انشاالله تکرارم کنی دوبرابر بشه برات

وااای چقد خوشحالم برات تبسم جان ایشالله که به سلامتی زایمان کنی توروخدا استرس و دیگه بذار کنار ازت خواهش میکنم منم مثبت شدم بتام 400 بود 48 ساعت بعد شد 900 مهم رشد بتاس

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم تا یکی دو ساعت اختلاف اشکال نداره اما اگه بیشتر میشه برو بیرون بزن چون دوباره از فردا میخواد ص ...

اخه نگفت عصر چه ساعتی میاد میترسم دیر بیاد گفتم بهش زنگ بزنم امروز دیگه نیاد خودم برم بزنم اره چشم همین کارو میکنم میرم میزنم که زیاد دیر نشه

به به مبارکهههههه

خدایا شکرت امروز پر اتفاقای خوبه اینجا🤩🤩🤩