2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
سلام بچه ها جونم من رفتم سونو خداروشکر قلبش تشکیل شده😍🤩 انشاءالله دوستای دیگمم میان خبر خوش میدن ب ...

سجده شکر بجای بیار. ان شاالله که عاقبت بخیر باشه

خیلی خوشحال شدمم. مبارکت شما و همسرتون باشه  

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
عزیزم بهت تبریک میگم خیلی خوشحال شدم ماندگار باشه الهی براتون به سلامتی فندقتون رو بغل بگیرید.برای م ...

فدات بشم منان جونم الهی خییییلی زود اون روزی بیاد که شما بگی قلبش تشکیل شده 

بخدا از روی شماهایی که منفی شدین خجالت میکشیدم بیام تو تاپیک بگم چون تو جایگاه شماها بودم حس الانتونو درک میکنم از ته دلم از خدا میخام خیلی زود نتیجه خیر بگیری طبیعی باردار شی🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای عزیزم خداروشکر.خوشحالم کردی.توخدا برامنم دعا کن قلبش تشکیل شده باشه

فدات بشم انشاءالله تشکیل شده مطمئن باش کی میری برا قلبش؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام نیکاد جونم آره عزیزم رفتم قلبش تشکیل شده بود اون لحظه خیلی اومدی تو فکرم برات از ته دلم دعا کرد ...

اییی جاااانم الهی شکرر  عزیزممم واقعا تبریک میگم خداروشکر انشاالله قلبش 120 سال برات بتپه ممنون که بفکرم بودی انشاالله 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سجده شکر بجای بیار. ان شاالله که عاقبت بخیر باشه خیلی خوشحال شدمم. مبارکت شما و همسرتون باشه &nb ...

آره عزیزم برم خونه نماز شکر میخونم حتما

الهی اونروزی بیاد که شما میای میگی رفتم سونو قلبش تشکیل شده 🤲🏻

اییی جاااانم الهی شکرر  عزیزممم واقعا تبریک میگم خداروشکر انشاالله قلبش 120 سال برات بتپه ممنون ...

فدات بشم 

کاری که از دستمون برنمیاد فقط میتونیم دعا کنیم که اونم از هم دریغ نمیکنیم عزیزم 

فدات بشم انشاءالله تشکیل شده مطمئن باش کی میری برا قلبش؟

والا امروز بعداز ظهر قراره برم.من اصلا به طور کل سونو نشدم تا الان.وقتی ازمایشم مثبت شد گف برو دوهفته دیگه بیا.خداکنه خوشحال شم

سلام بچه ها جونم من رفتم سونو خداروشکر قلبش تشکیل شده😍🤩 انشاءالله دوستای دیگمم میان خبر خوش میدن ب ...

ووای ماشالا جون پس شمام تاریخ سونو هات یکی نیس درسته؟؟ منم الان  بجز تشکیل قلب درگیر این مسئله هستم و دوبار سونو دادم هردو گفتن 6 هفته انگار یکیشون اشتباه میگه این وسط فکر ادم درگیر میکنن الان یعنی سن بارداریت با سن سونو نمیخونه درسته؟؟؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
والا امروز بعداز ظهر قراره برم.من اصلا به طور کل سونو نشدم تا الان.وقتی ازمایشم مثبت شد گف برو دوهفت ...

ای عزیزم به سلامتی تیناگلی هم امروز ساعت 2 نوبت سونو داره ایشششالله هردوتون خوش خبر باشین استرس نداشته باش قلب قشنگش برات میتپه 

فدات بشم  کاری که از دستمون برنمیاد فقط میتونیم دعا کنیم که اونم از هم دریغ نمیکنیم عزیزم  ...

واقعا همینجوریه دریغ نمیکنیم و به فکر هم هستیم انشاالله هممون دلمون شاد بشه

اره فردا میدم دیگه روز ۱۴ میشم

تبسم جون آزمایش دادی؟؟ انشاالله خوش خبر باشی

@زینبی_بابا    

عزیزم میگم من یه خانوم میاد زحمت میکشه آمپول پروژسترون رو برام میزنه معمولا ساعت 11 صبح میومد امروز تماس گرفت که مشکل داره و عصر میاد به نظرت اشکال نداره امروز دیرتر بزنم؟؟  گفتم اگه خوب نباشه خودم برم بیرون بزنم

فدات بشم منان جونم الهی خییییلی زود اون روزی بیاد که شما بگی قلبش تشکیل شده  بخدا از روی شماها ...

قربون دل مهربونت بشم من فدات عزیزم ممنون از دعای قشنگت.عزیزم چرا خجالت بکشی فدات شم نتیجه زحماتتو خدا داده والبته برای ماهم میده انشاءالله ولی به وقتش هروقت مصلحت خدا باشه عزیزم به ماهم میده.فعلا مصلحت خدا برای شما بوده که نی نی گذاشته تودلت پس شاکرخدا باش برای همچین موهبتی عزیزم😊ماهم برات دعامیکنم که بارتو صحیح وسالم زمین بزاری گلم😘

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم میگم من یه خانوم میاد زحمت میکشه آمپول پروژسترون رو برام میزنه معمولا ساعت 11 صبح میومد امروز ...

عزیزم سروقت باشه خیلی بهتره حالا یه نیم ساعت یا یک ساعت اینور اونور اشکال نداره

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏