2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
وای چقدر حرفات بهم قوت قلب داد ایشاالله واسه منم همین طور باشه  چرا عزیزم سولفات هم زدم دو سری ...

انشالله میتونی گلم حاله الانتو میفهمم خودمم این روزا و استراسارو طی کردم ولی مطمئن باش خدایی که بهت داده خودشم نگه دارشونو واسشون قران بخون و اگه میتونی نماز استعاثه به حصرت زهرا رو نذر کن واسه سلامتیشون هر وقت تونستی بخون 

ای جان  دختر منم ۷ ماهش امروز تموم شد من که کله ۹ ماهه بارداری از شوهرم دور بودم زایمانمم یهویی ...

ای جانم. خدا حفظش کنه. آخی یادمه خیلی اذیت شدی. خدارو شکر که نتیجه شیرین داشته.‌ پسر من فقط دمر میشه، خیلی کم هم جلو عقب میره سینه خیز، در حد چند سانت. البته تازه رفته تو هفت ماه. و چون رفلاکس داره من خیلی نمیذارم دمر بشه چون چیزی خورده باشه برمیگردونه. دختر شما چی عزیزم؟ 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فدات شم میگم به نیتِ صدمرتبه همون ۱بار میخونم  ببین من از اول انتقالم چله حدیث کسارو شروع ک ...

مرسی قربونت برم ..من انشاءالله کارهایی که لطف کردی گفتی رو انجام میدم و نذر هم دارم .. انشاءالله سالم بگیری بغلت شیرش بدی نی نی نازتو عزیزم🙏🙏

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ای جانم. خدا حفظش کنه. آخی یادمه خیلی اذیت شدی. خدارو شکر که نتیجه شیرین داشته.‌ پسر من فقط دمر میشه ...

اهان والا دختر من که تا چند روز پیش فقط دمر میشد الان یاد گرفته گاهی که دلش بخواد قل بخوره و بشینه. سینه خیز کم میره بلد نیست بره تنشو بلند میکنه با سرشو رو زمین سر میده میره😂کلا ازخوابیدن خوشش نمیاد دوست داره یا بغل باشه یا بشینه حالا نمیدونم کی میخواد یاد بگیره سینه خیز و چاردستو پا رفتنو. بعد ی سوال دیگه این که پاهای نی نی شما هم از ساق پا یکم حالت هلالی شکل داره یا نه؟؟؟ ببخشید وقتتو میگیرما من از بس استرسیم تا ی مامان گیر میارم هی سوال پیچش میکنم

سلام عزیزم جواب سلفری من اومد خداروشکر فندوقم سلامته و جنسیتش دختره، ایشالا قسمت همه منتظرا و به امی ...

مبارکت باشه عزیزم خوش قدم باشه انشاالله دخترحرف نداره لباسهای گوگولی مگو.لی تنش کن موهاش خوشگل ببندچه شود   

دوستای خوبم سلام. الان داشتم پسرم رو‌ نگاه میکردم، این لحظه رو واسه تک تک دوستای منتظر نی نی آرزو‌ ک ...

سلام لی لای عزیزم ..خدا گل پسرت رو برات حفظ کنه عزیزم ..چقدر خوشحالم که معجزه خدا شامل حالت شد ..مرسی بابت دعای قشنگت ..لی لا جان منم دارم ال دی میخورم برم پانکچر برای انتقال پنجم انشاءالله..قربونت برم پسرت و شیرش میدی از ته دلت برای دخترا و منم دعا کن ..خلاصه التماس دعای مخصوص دارم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام لی لای عزیزم ..خدا گل پسرت رو برات حفظ کنه عزیزم ..چقدر خوشحالم که معجزه خدا شامل حالت شد ..مرس ...

فدااات عزیز دلم.‌حتما دعا میکنم حتما. حتی یه‌وقتایی تو گوش پسرم میگم برای دوستام دعا کن که خیلی زود دلشون شاد و دامنشون سبز بشه. ❤️❤️❤️

نه عزیزم سونوها دوتای مختلف بود ولی هردوتاشون از بهترین سونوهای شهرمونن که دیر نوبت میدن ازبس شلوغن ...

پس عزیزم سعی کن همون سونو اولی بری اون جنین دیده ولی دومی حتی جنین ندیده که بگه قلب تشکیل شده یا نه انشاالله همون میری سونو اولی قلب نی نی میشنویی 😘

خدای من معجزه ای کن برایم به وسعت زره ای از عظمتت❤
اهان والا دختر من که تا چند روز پیش فقط دمر میشد الان یاد گرفته گاهی که دلش بخواد قل بخوره و بشینه. ...

ای جونم تصورش کردم، چقد شیرینه عزیز دلم. آره، اصلا مدل خوابیدن شم پاهاش رو هلالی میذاره، کف پاها به هم چسبیده زانوها از هم دور. خواهر زاده همسرم نزدیک سی سالشه مرد گنده، ادای پسرم رو درمیاره میخواد عین این بخوابه، نمیتونه 😄😄. منم یه چیزایی استرس میگیرم که نگو. حق داری. خدا نصیب همه ی همه ی همه ی منتظرای نی نی بکنه. الهی آمین. 

انشالله خوش خبر میایی عزیزم

وای عزیزم چقد خوشحال شدم امضات رو‌خوندم. پسر بارداری حتما.‌مگه نه. وای پر در آوردم از شادی. بالاخره تلاشت نتیجه داد و بچه های دخترای دسته گلت، دایی دار شدن. وای فکر کن دایی شده از الان. عزیزم چقد خوشحالم