2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046253 بازدید | 684508 پست
ببین من اصلا جرات ندارم به کسی بگم دارویی اضافه یا کم کنه🙈 مخصوصا که هر دکتری روش خودشو داره، نمیش ...

باشه عزیزم فعلا کاری نکردم تا فردا برم ببینم دکترم چی میگه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنون عزیزمم نذر یس و صلوات رو دارم انجام میدم خواستم بدونم دوستمون دقیق چی میگه انجام بدم بازم ممنو ...

انشاءالله خواسته دلت با حکمت خدا یکی باشه عزیزدلم واین سری بری صدای قلبشو بشنوی 

من فردا باید برم برا قلبش خیلی محتاج دعام نیکادجونم دعام کن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=211751696]خونریزی باشه سونو روز چهار هم میشه اولین سونو برای ضخامت رحمه که ببینن نازکه یا نه. من خودم تا روز ۵ ...[/QUOTE

ممنون‌ از اطلاعاتی که دادی عزیزم من اینو نمیدونستم که این سنو واسه ضخامته 😊

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم انشاءالله بارداری آسونی داشته باشی ..یه سوالی داشتم زیارت عاشورا که می‌خونی صد سلام و لعن رو ک ...

نه فدات شم میگم به نیتِ صدمرتبه همون ۱بار میخونم 

ببین من از اول انتقالم چله حدیث کسارو شروع کردم هدیه به خانم فاطمه زهرا با همین زیارت عاشورارو هدیه به شهید ابراهیم هادی

بعد ذکر الهی به رقیه سلام الله علیها خیلی میگفتم وبه خانم رقیه نذر کردم وبعد مثبت شدنم نذرمو ادا کردم 

الهی که هرچی از خدا میخای بهترینشو بهت بده عزیزم 

انشالله که برای منم آزمایش نشون بده  ولی خیلی ناامید شدم ششمین باره که انتقال میدم به کبودی ...

واقعا خیلی دوران سختیه ولی به اخرش فکر کن که موفق میشی الان دیگه نازایی وجود نداره چون علم پیشرفت کرده فقط مال بعضیا‌ با زحمته که اونم باید تحمل کرد ،الان میدونم چه احساسی داری اما تا جواب قطعی صبر کن کاش ادم‌تحمل داشته باشه اصلا بی بی نزنه اینجوری باز فقط استرس ازمایش هست دیگه استرس چندین بار تکرار نمیشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من پرسیدم میگن داروهاش طوریه که از جفت عبور میکنه و خیلی برای جنین ضرر داره خدا کنه دارو ندن با رژیم ...

وااااای چه سخت باز من امیدوار بودم یه قرصی هست کنترل کنه 

اینجوری من همش استرسشو دارم 

تو خونریزی داری شرایط فرق میکنه کاملا ب حرف دکترت گوش کن اونا بیشتر از همه ماها تجربه دارن اگه خو ...

آره عزیزم میخاستم سرخود یه شیاف اضافه کنم باز دست نگه داشتم فردا میرم پیش دکترم ببینم چی میگه 

سلام عزیزم من نمیدونم زینبی جون بهتره میتونه راهنمایت کنه به من مرکز دوتا شیاف پروژسترون داده بود هر ...

باشه عزیزم ممنونم الهی که دوران بارداریت به خوبی وخوشی بگذره 

اگه قم هستین که نه ولی اگه شهر دیگه این چرا بگیر کدو

سلام آلا جونم دیروز زنگ زدم گفت اگه خونریزی کردین باید غسل استحاضه بکنین ولی اگه درحد لکه بینیه برای نماز خودتونو پاک کنین یه پنبه بگذارید اونجاتون بعد وضو بگیرید نماز اولتونو بخونین برا نماز دوم پنبه رو چک کنین اگه کثیف شده بود دوباره همین مراحلو باید انجام بدید خودتونو پاک کنین پنبه بذارین وضو بگیرین برا نماز 

سلامدوستم میشه بگی شما اینبار که تخمک هات زیاد شدن چه داروهای تقویتی خوردی  @داداشمممم   ...

سلام عزیزم. اول از همه که دکترم سیکل رو با ال دی و سینافکت شروع کرد که به نظرم تاثیر اونم بود. 

پودر اینوفولیک. کیوتن. ال آرژنین. امگا۳. ویتامین سی. دی. ای. فولیک اسید.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نیکاد جون من شنیدم برای قلب جنین بادوم خیلی مفیده .استفاده کن انشا... که مفید باشه .منم دعا کن .

اره خودمم شنیدم فورا خریدم بادوم با پوست خریدم خودم خونه میشکنم و میخورم روزی 20 تا میخورم انشاالله شمام مامان بشی و منم قلب نی نی م تشکیل بشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
توکل به خدا ،ایشالا قلبش تشکیل میشه و دل همه مونو شاد میکنه

ممنون عزیزم قربون مهربونیای همتون 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام نیکا جون خوبی عزیزم یه شهیدی هست به اسم علی جهان یاری، معروف به علی آقا ....  خیلیا به ایش ...

سلام عزیزم چشم حتما سیب نذر میکنم و بهش متوسل میشم ایشالا خدا به عزیزی این بزرگان هم شده حاجت دل مارو بده الهی قربون مهربونیاتون بشم که بفکرم هستید ممنون که مشهدم دعام میکنید انشاالله شمام زودی به مراد دلتون برسید عزیزم