2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
آره غروب باید میخوردم یادم رفته اگه اشکالی نداره با وعده شبم بخورم 

نه اشکالی نداره ،اصلا لزومی به سرساعت نیست هرچند سر ساعت بخوری آدم دلش قرصتره 

راستی آزمایشمم مثبت شد ،بتام ۹۱۰ بود بنظرتون دوقلو که نیست ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اااا.پس من دقیقا روز انتقالم میشه که دارم میرم سونو.

پس اصلا اگه قلبم تشکیل نشد استرس نگیر چون تا ده روز بعدش یعنی تا ۵ برج۸ وقت داری خدا خیرش بده بعضی از دکترا توضیح نمیدن ادم استرس میگیره

سلام عزیزم شما پرندزولونو چه جوری قطع کردی یادم رفت از دکترم بپرسم روزی یکی میخورم

سلام عزیزم دکتر میگفت تا هفته ۱۲ باید بخوریم ولی خودمم اصرار کردم تو ۸ هفته قطع کرد گفتش یه روز در میون بخور بعد یه هفته کلا قطعش کن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم دکتر میگفت تا هفته ۱۲ باید بخوریم ولی خودمم اصرار کردم تو ۸ هفته قطع کرد گفتش یه روز در م ...

باشه عزیزم مرسی پس منم فعلا بخورم چون گفت ۵ هفته وچند روزی شما تو چند هفته صدای قلبشو شنیدی

عزیزم اتفاقا دکتر من وماماش خییییلی رو سر ساعت خوردن استرادیول تاکید دارن

مطمئنا هرچی دکترتون بگه همونه 😘،بمن گفت فقط با فواصل بخور اونم با آب زیاد چون باعث لخته خون میشه استرادیول،تازه اعصاب منو خیلی خیلی بهم میریزه 

من تو بارداری قبلم روزی سه تا بود فکر کنم تا پایان چهار یا اواسط پنج خوردم اونم سرساعت نمیخوردم مشکلی نبود 

اما الان روزی ۴ تا 

اما در نهایت حرف دکترتون مهمه این فقط تجربه منه ممکنه درستم درنیاد برای دیگری 

باشه عزیزم مرسی پس منم فعلا بخورم چون گفت ۵ هفته وچند روزی شما تو چند هفته صدای قلبشو شنیدی

اره حتما با نظر پزشکت قطع کن فعلا قطع نکن چون قرص مهمی هست من شش هفته و وپنج روز قلب داشت وقتی رفتم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷