2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
منم منتظر پروانه ام شدیدااااا ماشالا جون از لکه بینیت چخبر بهتری

والا نه تینا جونم اونروز که گفتم کم شده دقیقا از بعدش بیشتر شد هرسری میرم دستشویی رو پدم هست ولی خب استراحتمم دارم قشنگ انشاءالله که خیره تا شنبه برم ببینم هماتومم دفع شده یانه خودم احتمال میدم شاید هماتومه اینجوری داره دفع میشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم فدات بخوبیت...آره عزیزم حتما میشنوی  شنبه ۳ نفر هستیم برا قلب نی نی هامون میخایم بر ...

انشاله.همه دل شاد بشن.منکه دوروز پیش دوباره شوهرم رفته بی بی چک خریده میگه بزار مطمعن بشیم.انگار استرس اون خیلی بیشتره

والا نه تینا جونم اونروز که گفتم کم شده دقیقا از بعدش بیشتر شد هرسری میرم دستشویی رو پدم هست ولی خب ...

اره عزیزم حتما تا حالا اندازه اش کوچیکترم شده 

میدونی لکه بینی من چطوره خوبم قطع میشه کافیه پاشم یکم تو خونه بچرخم دیروز در حده یه آشپزی ساده سر پا بودم باز لک قهوه ای داشتم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
انشاله.همه دل شاد بشن.منکه دوروز پیش دوباره شوهرم رفته بی بی چک خریده میگه بزار مطمعن بشیم.انگار است ...

شوهر من بزور میخره😂😂😂😂😂

انشاله.همه دل شاد بشن.منکه دوروز پیش دوباره شوهرم رفته بی بی چک خریده میگه بزار مطمعن بشیم.انگار است ...

آره بابا بنده خداهااا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره عزیزم حتما تا حالا اندازه اش کوچیکترم شده  میدونی لکه بینی من چطوره خوبم قطع میشه کافیه پا ...

آره دیگه قشنگ زمینگیرمون کرده واقعا خسته شدم از این وضعیتم همش درازکش 

آره دیگه قشنگ زمینگیرمون کرده واقعا خسته شدم از این وضعیتم همش درازکش 

اره بخدا منم همینم فقط رو تخت

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه برنجک جون من دیروز رفتم اکوی قلب جنین بهم گفت تا ۹۰ درصد میگم مشکلی نیست ...

سلام عزیزم شما پرندزولونو چه جوری قطع کردی یادم رفت از دکترم بپرسم روزی یکی میخورم

دوستان من شنبه میشه دهم پریودی م دارو گرفتم برا انتقال به نظرتون چندم پریودی انتقال میدن؟بعد انتقال ...

عزیزدلم انشاءالله بسلامتی انتقال میدی ومثبت میشی 

اینکه چندم پریودی انتقال بدن برا هرکسی فرق میکنه بستگی به ضخامت آندومتر داره هرچی زودتر بره بالا زودتر انتقال میدن برا من خودم ۱۹ سیکل پریودیم بود 

درمورد بایدها ونبایدهام معمولا میگن حداقل روزای اول استراحت نسبی رو داشته باشین دستشویی فرنگی استفاده بشه بهتره،دولا راست نشو اصلا وکار سنگین اصلا نکن درمورد غذام من خودم شخصا غذای همیشگیمون بود کار خاصی نکردم واقعیت،، ولی قائده آور وجگر واین چیزا نخور وگرنه پرهیز غذایی چیزی نداری 

سلام عزیزم شما پرندزولونو چه جوری قطع کردی یادم رفت از دکترم بپرسم روزی یکی میخورم

پروانه جون 😒😒😒