2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
ببخشید شما کدوم مرکز میری؟من رویان میرم اصلا به ازمایش ایمنی انعقادی اعتقاد ندارن من خودم رفتم بادکت ...

پیامبران 

برا من مشکلی برای نوشتن ندارن منتهی نظرشون اینکه لزومی نداره بعد یبار منفی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شبتون بخیرمن یه ساعت پیش بی بی گذاشتم منفی شد امروز روزدهم بود بارم نشد اینباربلاست بودن خیلی ا ...

عزيزم به بي بي اصلا اعتماد نكن حتما ازمايش بده انشالله كه مثبته🌺

یه سوال دارم دوستانی که زیر نظر دکتر زرنانی ویزیت شدین بیمارستان گاندی می خوام بدونم یکشنبه هاتا چ ...

مرمر جون من دیروز پیش دکتر زرنانی بودم،تقریبا تا ۲:۳۰ اونجا بود ،بعد یه بیمار اومد بخاطر اون برگشت داخل اتاقش

مامان درسا جون همه مث هم نیستن 

ان شاءالله که ازمایشت مثبته

امید داشته باش

بقول لیلا جون منم چند نفرو دیدم که دیر بتاشو بالا رفته

فقط استرس نداشته باش عزیزم😘😘😘

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶
مامان درسا جون همه مث هم نیستن  ان شاءالله که ازمایشت مثبته امید داشته باش بقول لیلا جون منم ...

فدات منتظرجون خدایی نکرده فکرنکنی که من بهت حسادت کردم خانومی من خداروشکر درسارودارم عزیزم وهمیشه دعام اینه که خدایا اول دامن اون منتظرایی وسبز کن که بچه ندارن ازخدامی خوام که بارداری خوب وراحتی وداشته باشی دروغ چرامن غصه این همه پول وکه خرج کردم میخورم همین انتقالم دومیلیون تومن برام تموم شدتا الان 15تومن خرج کردم ونتیجشم هیچی ناراحت اینم وگرنه خدا دخترم وبانی نی های نازشماحفظ کنه وایشالله خداهمه اونایی که بچه ندارن طعم مادرشدن وبچشونه این راه خیلی سخته 

خدا رو شكر مينو جون ، ديدي بهت گفتم البته ميدونم من خودم هم از بي علامتي استرس ميگرفتم الان هم بعضي ...

مامان سبحان جان، چشمت روشن واسه حرکتای نی نیت، یه چیز شیرین مثلن آبنباتی چیزی بخور و بعد یجای ساکت و آروم به پهلوی چپ دراز بکش تا حرکتای ریزشو احساس کنی  

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
فدات منتظرجون خدایی نکرده فکرنکنی که من بهت حسادت کردم خانومی من خداروشکر درسارودارم عزیزم وهمیشه دع ...

عهههههه شما ی بچه داری😍😍😍😍خدا خفظش کنه

نه بابا من همچین فکری نکردم من خودم چون شرایط تورو داشتم و مثبت شدم برا همین انرژی مثبت میفرستم براتون 😍😍😍😍

ان شاءالله که برا توم مثبت میشه

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶
عهههههه شما ی بچه داری😍😍😍😍خدا خفظش کنه نه بابا من همچین فکری نکردم من خودم چون شرایط تورو داشتم ...

بخدابامثبت شدن ازهرکدوم اردوستان به حدی خوشحال میشم وبامنفی شدنشون ناراحت که انگارخودم مثبت میشم یامنفی عزیزم لطف داری واقعان انرژی که میفرستی تاثیرداره شک نکن 😙😙

جدی میگی لیلا جون شماالان بارداری ؟توکل بخدا ایشالله که برامنم همینطوریه که شمامیگی 

باور کن بی بی چک مارک خوب هم خریدم، حیف پولم 😂 ، اصلا نمیخواستم برم بتا بدم ولی دیگه رفتم به خاطر شوهرم، بعدشم خوب بالا رفت ،عزیزم متاسفانه برا من سقط شد، ایشالله که شما فردا خوش خبری ، در مورد هزینه ها هم همه همدیگر رو درک میکنیم، کامل میفهمم چی میگی، تو فکر کن من اینهمه هزینه کردم اونهمه درد کشیدم هنوزم مثل نقل و نبات مسکن میندازم بالا  😂 ولی نتیجه هیچی، حق داری ، ولی تابتا ندادی صبر داشته باش،چون بارداری این مدلی با طبیعی فرق داره ، ممکنِ تو ادرار دیر بتا بالا بره، تازه صبح هم نذاشتی، ایشاله که مثبتی.

باور کن بی بی چک مارک خوب هم خریدم، حیف پولم 😂 ، اصلا نمیخواستم برم بتا بدم ولی دیگه رفتم به خاطر ش ...

مرسی لیلا جون ازتوضیحاتت خیلی ناراحت شدم ایشالله به حق دردانه حضرت زهرا طبیعی مادربشی عزیزم دیگه صبرمیکنم تاایشالله یه دفعه دوشنبه برم آزمایش خیلی سخته واقعان آدم کلی خیال پردازی میکنه باخودش بعدیه دفعه میخوره توذوقمون هرچی خیروصلاحمونه ایشالله که تومادرشدنمون باشه بهترین دوستای دنیا شماهایید 😍😍😙😘😚

من خیلی نگرانم، فک کنم یه چیزیم شده، معذرت میخوام بابت توضیحش ولی استرس گرفتم ،از بعد انتقال وقتی میخوام شیاف بزارم متوجه سفتی دیواره بالای واژنم شدم،یعنی قشنگ مث یه گلوله سفت شده،همون ابتدای واژن ک شیاف میفرستم، بچه ها چرا اینطور شدم، اینم بگم دو روز قبل انتقال لنفوسیت تراپی شدم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد