2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست
دوستاي قشنگم امروز يه مقدار شعله زرد نذري درست كردم جاي همتون خالي الهي به حق امام رضا همه حاجت روا ...

قبول باشه عزیزم انشاالله کوچولوهات به وقت  به موقع بغل بگیری که بااین حالت نذری هم میپزی الهی خداسلامتی بهت بده فدای توبشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهم‌گفته بود کیست های ریز داری اما عیب نداره،پلی کیستیک یعنی این؟؟؟ چرا اینجور میشه

اره همین فولیکول های ریز میشن پلی کیسیک که هم احتمال هایپری رو زیاد میکنه هم تخمک پوچ

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
امروز روزپنجم   انتقالمه هیچ علامتی ندارم  نگرانم یعنی چی میشه ؟ شمایی که مثبت شدید ا ...

عزیزم به علائم نیست 

من که خودم ۴ ساعت بعد انتقال دل درد پری داشتم 

پاهام یخ بود

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
عزیزم به علائم نیست  من که خودم ۴ ساعت بعد انتقال دل درد پری داشتم  پاهام یخ بود

یعنی روزهای  بعدش هیچ علایمی نداشتید گلم  مثل لک ودرد واینا  .

اخه من انتقال دوممه. اولی هیچ علامتی نداشتم منفی هم شد برای همین میترسم .

پروانه جون میشه بگی شما از کی علائم داشتی ؟مپ روز 5 ولی هیچی علایمیی ندارم

عزیزم اصلا بع علایم نیست من از قبل انتقال درد پریودی داشتم و پاهام یخ بود فکر کنم ماشالا جون اصلا علایم نداشت اونم مثبت شد نگران نباش

خدا نکنه گلم خدا تو دلیتو حفظ کنه برات  برام دعا کن اسم من فاطمه هستش اسم گل تو چیه

به شرط لیاقت حتما تو هردعایی اسمتو میارم عزیزم منم اسمم مهساس عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
یه نفس خوندم تا برسم به این پیامت الهی که خدا برات نگهش داره الهی شکر

ممنون عزیزدلم انشاءالله با دعای خیر شما 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@سارادلارام    عزیزم من امروز رفتم سلفری انجام دادم چون یه مقدار دیروز لکه بینی داشتم و ...

خداروشکر مبارک باشه گلم ان شاالله فندقتو سالم بغل کنی

من یه هفته دیگه میرم ان تی دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بفرما ماشالا خانم دیدی گفتم جای نگرانی نداره ،اینطور مواقع یه شیاف بزار کمی بخودت آرامش بده و بعد پا ...

آره واقعا خدا نگه دار گل پسرتو عزیزم 

انشاءالله همگیمون نتیجه خیر بگیریم