2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم من بار اول با ایشون بودم، همون کارهای روتین بعلاوه پردونیزولون و آنوکسا ۶۰۰۰ و آسپرین داد، ...

مرسی قربونت

اینترالیپید نداده بود؟ از کدوم بیشتر راضی بودی؟ 

ببخشید شمام مثل ما موضوع اسپرم هم  دارین؟ 

مرسی قربونت اینترالیپید نداده بود؟ از کدوم بیشتر راضی بودی؟  ببخشید شمام مثل ما موضوع اسپرم ه ...

والا دفعه اول نه دکتر عارفی ندادن، ولی بار دوم دکتر رزاقی برام ivig تجویز کرد که دو تا دونه قبل انتقال زدم، البته دکتر زرنانی گفت نیازی نداری. حالا ایندفعه رزاقی می گفت پی آر پی رحم هم انجام می ده. دفعه قبل بهش گفتم موافق نبود.

بععله، همسرم واریکوسل داره، مورفوش ۳ بود این سری، سرعت و حجمشم کمه. اما برای میکرو جنین شناس می گفتن خوبه.

این بار می خوای بری با دکتر عارفی ؟

خب دکتر رزاقی خیلی بهتره از دو جهت؛ اخلاق و وسواس و دقتش

دکتر عارفی هم دکتر خوبیه به دو شرط، که هم برات وقت بگذاره و هم یکدفعه پرخاش نکنه به مریض!

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دوستان بخاطر گرفتگی عضلات و پادردی که دارم میتونم قرص منیزیم بخورم؟ کسی اطلاعی نداره؟

کلا که قرص منیزیوم خوبه، من هم در زمان انتقال و هم قبلش به تجوبز پزشک مصرف می کردم

کلا که قرص منیزیوم خوبه، من هم در زمان انتقال و هم قبلش به تجوبز پزشک مصرف می کردم

مرسی عزیزم.منم قبلا خوردم خوب بود .الانم خیلی گرفتگی دارم اذیت میشم.امشب خوردم تا فردا به دکترم زنگ بزنم بپرسم

مرسی عزیزم.منم قبلا خوردم خوب بود .الانم خیلی گرفتگی دارم اذیت میشم.امشب خوردم تا فردا به دکترم زنگ ...

قربونت، یکم راه برو تو خونه، کلا بعد انتقال فراگیره این گرفتگی ها.

تو رنج هفته ٤ بارداري هست اين بتا و خوبه ، اما بهتره ازمايش تيتر بتا بدي كه دقيق تره 

عزیزم تیتر بتا دادم تو اون ازمایشگاه یه بار ۵۲یه بار ۱۰۶ یه بارم ۱۹۶ بود ولی این بار رفتم یه ازمایشگاه دیگه ۴۳۵ بود همون روز اخری که تو اون ازمایشگاه ازمایش دادم به نظرت رشدش خوبه اون سه بار کم بالا نرفته 

سلام زینبی جان، من دوقلو باردار بودم ک متاسفانه تو ان تی متوجه شدم رشد یکیشون تو ۸ هفته متوقف شده ،م ...

سلام عزیزم خوبی ؟ ببین من هیچ اطلاعی ندارم فقط میدونم هیچ کاری رو نباید سرخود انجام داد

حتما تحت نظر پریناتولوژیست برو