2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
عزیزدلم مهسا جونم خدارو قسم میدم به ۶ ماهه کربلا انشاءالله فردا دلتو شاد کنه نگاه ویژه بندازه بهت&nb ...

ممنون عزیزم قربونت برم که انقدر مهربونی از ته دلم از خدا میخوام بدون دردسر ۹ ماه دیگه بچه هاتو صحیح و سالم بغل بگیری 

عزیزم من تو سونوی ذخیره بدون دارو گرفتن فولی داشتم که خود دکتر نصر سونو کرد. من 4 بار رو قبلا مراکز ...

سلام عزیزم خوب هستین گلم میدونم پیامتون برای خیلی وقت پیشه ولی میخام بدونم چجوری میشه فهمید با ازمایش استرادیول تخمکم پوچه یا نه عدد باید از رنج بالاتر باشع یا پایین تر ک بفهمیم پوچه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من نظر کردم به نیت ۴۰ نفر منتظر هر شب یه سوره ی یس بخونم نفر اول هدیه ۹۹دومم مهگل حالا ه ...

خیلی خیلی مبارکه انشالله به سلامتی اسمم نسیم لطف کن به نیت منم بخون😍🌹

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
من روغن سیاهدانه شبا و صبحها میزنم اما چادر نمیبندم خیلی احساس خفگی میکنم اما شوهرم بلد نیست دوستم ی ...

منم با پنبه و الکل و.. میترسم. ولی با سیب زمینی خیلی راحته. سیب زمینی رو حلقه حلقه کن. بعد ی کبریت بزن وسط هر کدوم(مث شمع رو کیک) بعد سیب زمینی رو بذار زیر ناف و کبریتو روشن کن و لیوانو برگردون روش. کبریت تو لیوان خاموش میشه و پوست شکمتو میکشه داخل لیوان. همینجوری دو تا اونور ناف و دو تا اینور.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم تبریک میگم بهت انشالله قشنگترین روزای زندگی درانتظارتونه برا منم دعا کن عزیزم همین روزا انتقا ...

حتما من فرتیلو روزی یکی ویتامینم ال ارژنین ۱۰۰۰روزی سه تا میخوردم مولتی ویتامین وکیوتن اینام میخوردم ویتامین دی ویتامین ای یک روز در میون ویتامین سی اینا بودن 

سلام دوستان حالا ک همه باردار هستین نی نی های معصوم تو دلتون دارید برا منم یه صلوات بفرستین خدا حاجت ...

عزیزدلم. میفهممت. ولی هنوز اتفاقی نیفتاده که ناامیدی گلم. 3 تا دسته گل داری از کجا میدونی همینا برات چشم و چراغ نمیشن. توکل ب خدا ان شاالله بهترینا برات اتفاق میفته

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم قربونت برم که انقدر مهربونی از ته دلم از خدا میخوام بدون دردسر ۹ ماه دیگه بچه هاتو صحیح ...

ممنونم بابت دعای خوبت 

برات خوندم عزیزدلم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دوستان من نظر کردم به نیت ۴۰ نفر منتظر هر شب یه سوره ی یس بخونم نفر اول هدیه ۹۹دومم مهگل حالا ه ...

ممنون میشم اگه لیستت جا داره برا دوستم فاطمه و من بخونی

سلام عزیزم نه دیر نیست به من ۲۱ وقت داده میگم من امروز تهوع قطع شده ببخشید سینم درد میکرد خوب شده خ ...

منم اینطورین یه روز میگم اصلا چیزی اون تو هست؟؟؟علایم مه دارم خیالم راحت‌تره والا خیلی بارداری سخته