2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
سلام دوستان من نظر کردم به نیت ۴۰ نفر منتظر هر شب یه سوره ی یس بخونم نفر اول هدیه ۹۹دومم مهگل حالا ه ...

پروانه واسه دوستم مینا بخون خیلی وقته منتظره مرسی انشاالله گل پسرت رو صحیح وسالم بعد نه ماه بغل بگیری ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من نظر کردم به نیت ۴۰ نفر منتظر هر شب یه سوره ی یس بخونم نفر اول هدیه ۹۹دومم مهگل حالا ه ...

سلام عزیزم الهی که بارداری خوبی داشته باشین 

میشه برا منم بخونین امروز روز ۳انتقالم یه جنین انتقال دادم دعا کن با تو دلیت برام تا این یکی بشه میوه دلم 

اسمم حمیده است

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

عزیزم اگه تونستی برای منم بخون روز ۸ انتقالم البته هیچ امیدی ندارم شاید با دعاهای شما معجزه ای شد

فقط توان پانکچر شدن برای بار سوم رو ندارم

اره عزیزم ولی آزاد.امروز همسرم بدون نسخه گرفت دونه ای ۷۰

اره الان اومدیم گفت دونه ای ۷۰.😭😭😭

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام جونم اسمم فاطمه هستش حاجت روا بشی هفته دیگه انشاالله میرم انتقال دعام کن ۱۲سال منتظرم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

برا من بخونید ممنون میشم

اسمم سمیه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

عزیزم تبریک میگم بهت انشالله قشنگترین روزای زندگی درانتظارتونه

برا منم دعا کن عزیزم همین روزا انتقال دارم

شما دوهفته بعد از انتقالتون فرتیل سی ام میخوردین؟ وبتامین ها رو چطور ادامه دادین؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم اگه تونستی برای منم بخون روز ۸ انتقالم البته هیچ امیدی ندارم شاید با دعاهای شما معجزه ای شد ف ...

اینطوری نگو عزیزم

از خدا بخواه انتقالت مثبت بشه

از همین الان برا مثبت شدنت خدا رو شکر کن

بگو خدایا شکرت که جنینام لانه گزینی کردن

و کلی امیدوار باش

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

عزیزم واسه منم بخون

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

میشه واسه من باردارهم بخونی که این دفعه بارداریم به خوبی وخوشی بگذره

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
اینطوری نگو عزیزم از خدا بخواه انتقالت مثبت بشه از همین الان برا مثبت شدنت خدا رو شکر کن بگو خدای ...

از صبح که پا میشم هی مثبت فکر میکنم ولی شب که میشه بازم فکرای منفی میاد سراغم

این انتقالم رو از اول سیکل خیلی با روحیه بالا رفتم و گفتم دیگه اینبار قطعا میشه ولی اصلا هیچ علائمی نداشتم که یه ذره امیدوارم کنه و همین هر روز ترسم رو بیشتر میکنه

از ترسم جرات نمیکنم بی بی چک هم بزنم