2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ببخش من پیامت رو الان دیدم اره گلم منم امروز سوم پریودمه و حسابی درد و خونریزی و لخته دا ...

سلام گل جان

خواهش میکنم

آره منم مثل شمام پس طبیعیه... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نگار جون من هم دردم خیلی زیاد بود، مجبور شدم ایبوپروفن بخورم، یه بار هم هیوسین خوردم. هر روز هم کیسه ...

سلام باران جان خوبی

مرسی جواب دادی گلم💋

منم درد دارم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ال کارنتین.متفورمین.پردنیوزول.اس دی اف.اسپرین.ویتامین دی.مولتی ویتامین.فولیک اسید.استرادیول

آسپرین و ویتامین ها رو موقع ناهار بخور گلم

فولیک اسید ترجیحا قبل از صبحانه 

استرادیول هم سر ساعت دوز های تقسیم شده با یک لیوان آب پر بخور حتما

Sdf هم اطلاعی ندارم با معده پر باید باشه یا نه 

آسپرین و ویتامین ها رو موقع ناهار بخور گلم فولیک اسید ترجیحا قبل از صبحانه  استرادیول هم سر س ...

سلام عزیزم

الان خواهرشوهرم زنگ زده میگه اخبار گفته خانمهای باردار فعلا واکسن نزنن. شما هم شنیدین؟

@آستاره۷۲    سلام عزیزم خوبی؟ بهتر شدی؟ درمورد سیکل یه سوال داشتم من ال دی رو کامل خور ...

سلام گلم قربونت.آره خدا رو شکر بهترم .برای سیکل پانکچر اینجور شدم .وقتی سونو شدم بهم گفتن ۶ روز دیگه بوسرلین بزن بعد برای سونو مجدد بیا .که من فرداش پریود شدم باهاشون تماس گرفتم که گفتن همون شهر خودت داروهات شروع کن .ولی برای انتقال گفتن که حتی ممکنه با وجود اینکه پری نشی ولی آندومترت نازک شده باشه که من حتی چند روز جلوتر شدم 

ای کاش امروز باهاشون تماس میگرفتی هر چند که میگن حتما بایدسونو بشی دیگه فکر راه دور نمیکنن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ای بابا الان در چه حالی  آمپول های بتامتازون رو برات زدن؟  ایزوکسوپورین چی بهت دادن؟&nbs ...

سلام ببخشید میگم اچ ام جی داده دکتر ۴ پودر ۲ اب بعد سرنگم کوچیک بود جانمیشد منم دوپودر و یه اب تو دو تا سرنگ تزریق کردم این مشکل ایجاد میکنه؟