2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام عزيزم نه والله زياد خوب نيستم ديروز از ٦ صبح تا ٨ شب درگير ازمايشو سونو و دكتر بودم بخاطر فشار ...

عزیزم به خودت استرس نده شرایط رو بدتتر میکنه..... 

انشالله خیره و به سلامتی این دوران رو میگذرونی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اصلا نمیشه گفت.....  همه احتمالاتی که پرسیدی امکانش هست.....  هم اینکه بگیره هم ای ...

فدات بشم عزیزم

ولی دکترم گفت من به این کار دست نمیرم احتمال داره اون یکی سقط بشه

والا من خیلی سردرگمم هرکی یه چیزی میگه آدم نمیدونه چکار باید بکنه میگن قبل انتقال سردی خوبه ک رحم سر ...

عزیزم اصلا هیچ قانون ثابتی برا تغذیه نیست..... 

تنها قانون سالن و مقوی خوردن مطابق طبع هر فرده..... 

من خودم چون طبعم شدیدا سر بود از یه سال قبل انتقال تا ماه سوم بارداریم یکسره فقط گرمی خوردم..... 

اصلا از کسی تقلید نکنین فقط مطابق طبعتون اما سالم و مقوی بخورین...... 

رژیم پر پروتئین.....

آب زیاد..... 

مطابق طبع و شرایط بدنتون!!!! 

خواهشا از کسب تقلید نکنین

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام زینب جون خوبی  من  دوقلو باردارم ۲۹هفته ۴روز   چند روزه درد شکم و‌کمر دار ...

عزیزم آمپول هفتگی که بهتره راحت‌ترم هست..... 

شیاف بعدش دراز کشیدن داره اما آمپول هفتگی راحته میزنی تا یه هفته هم خیالت راحته..... 

عزیزم به خودت استرس نده..... 

ایزوکسوپرین هم داری؟ 

سلام عزیزم دکترم هیچ قرصی بم نداد  امپول بتا چی هس ؟؟؟  امپول پرولوتون هم میزنی ؟؟

عزیزم بتامتازون برا این میدن که اگه ریسک زایمان زودرس باشبم ریه جنین کاملتر بشه..... 

معمولا بعد 28-29 هفته تجویز میشه برا ماها..... 

من خودم تو هر دو بارداریم داشتم..... 

ایزوکسوپرین برا انقباض و درد خوبه..... 

من خودم داشتم خیلی کمک می‌کرد..... 

سلام عزیزان خانما میگم جنینی که قابلیت فریز نداشته باشه ، به درد انتقال هم میخوره؟ من دیروز پانکچر ...

عزیزم احتمالا چون شرایط فریز نداره میخوان شانس انتقال فرش رو امتحان کنن.... 

انشالله با همینا جواب میگیری..... 

دردام بیشتر شب یا موقع دراز کشیدنه  منظمه پرولوتون اگه بزنم گف باید شیافتو قطع کنی میترسم قطع ...

عزیزم هفته ای به بار آمپول به این معنی نیست که جای شیاف روزانت رو نگیره..... 

یعنی وقتی آمپول هفتگی میزنی یعنی در یه هفته رو یه جا زدی اما مثلا هر 24 ساعت اتومات دز روزانه تو بدنت آزاد میشه..... 

یعنی به زبون ساده عملا انگاری داری هر روز به طور منظم پروژنترونت رو میگیری..... 

میگم خانوما من این مدت که جنین انتقال دادم تقریبا هر روز انگور خوردم به نظرتون ضرر داره؟؟ شنیدم میگن ...

عزیزم کلا میوه فصل باشه به نظر من ایرادی نداره..... 

من خودم زیاد خوردم..... 

فقط خوب بشورشون..... 

سلام خانما من ازمایشlh وfsh برا پانکچرای قبلیم نداشتم بنظرتون لازمه انحام بدم؟اینا برا تشخیص تنبلی ه ...

مگه میشه؟ 

خوب پس شرایط هورمونی تون رو چطور چک کردن؟ 

بچه ها جون سلام توروخدا هرکی میدونه چیه راهنماییم کنه

خیلی خیلی عذر میخوام بخدا روم نمیشه ولی درمونده شدم فقط اینجا بگم راهنماییم کنین 

الان آینه گذاشتم خودمو نگاه کردم سر واژنم سفید شده دلیلش چیه؟توروخدا راهنماییم کنین شنبه انتقالمه 

بگین از چیه؟چیکار کنم خوب بشه

بازم خیلی خیلی عذر خواهی میکنم بچه ها 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

کاش آنا جونو وزینبی جونو یکی برام تگ کنه بیان ببینن پستمو جواب بدن من نمیتونم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
از امروز پرولوتون میزنم   هر بیمارستانی برم قبول میکنن واسم انجام بدن؟؟؟ میترسم بگن ...

عزیزم آن اس تی یه تسته ربطی به معاینه نداره..... 

فکر کنم بیمارستانی باید بری که بخش زایمان داره..... 

باز بپرس.... 

آنا جون اگه آنلاینی خواهش میکنم جوابمو بده نگرانم

نکنه انتقالم عقب بیفته

@تورک_آنا