2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
مبارکت باشه عزیزم ایشالا با یه بتای تپل خوشحالمون کنی

ممنون عزیزم ایشالا برام دعا کن آزمایشمم خوب باشه ایشالا شمام زودی مثبت بشی گلممم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من به موسی پور زنگ زدم گفتم ابان میخوام انتقال بدم گفت واکسن نزن مرکز بهت.گفتن بزن

هر کسی یه چیزی میگه من دیروز زدم اولین دوز رو دوز دوم هم می افته ۲۱ مهر آبان هم اخراش انتقالمه انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی گفت عزیزم؟  الان. خوبی؟

قربونت برم عزيزم. فعلا با رژيم غذايي و قرص متيل دوپا فشارمو رو ١٢ رو ٧/٥ و ١١ رو ٧/٥ گاهي ٦/٥ كنترل ميكنم. دكترم برام ازمايش فاكتوراي خوني و انزيم كبدي نوشت اورژانسي. انجامش دادم خداروشكر نرمال بود دفع كراتينين نداشتم اما خب دفع پروتئين دارم متاسفانه. ولي ورمو افزايش وزن ناگهاني ندارم. زينبي جون علت اين دفع پروتئين چي هستش؟ جالبه دقيقا دوهفته قبل از اين ازمايش من ازمايش ادرار دادم و دفع منفي بود نميدونم يهويي چه اتفاقي افتاد

خداياشكرت....❤️ 
من به موسی پور زنگ زدم گفتم ابان میخوام انتقال بدم گفت واکسن نزن مرکز بهت.گفتن بزن

عه واقعا؟ اره دکتر احمدی که ایمونولوژیست هست از اون پرسیدم گف بزن. هر کی ی چیزی میگه واقعا موندم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون که توضیح دادی  هیدروکسی که استفاده میکنی حواست باشه تغییری توی چشمت بوجود نیاد. حس تاری ...

وااي واقعا اصلا نميدونستم 

چه داروهاي خطرناكي ميخوريم به خدا 

چشم 

ممنونم كه راهنماييم كردي خدا خيرت بده 🙏🙏🙏🌺🌺

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
اگه یه وقت ازمایشاتت رو چک کردی فاکتوری که بالا بود رو بهم بگو من توی سیکل انتقالم و برای ایمنی اصف ...

حتما عكسشو واست ميفرستم كه ببيني حتما.

آره نگفته اصلا قطع كن 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
قربونت برم عزيزم. فعلا با رژيم غذايي و قرص متيل دوپا فشارمو رو ١٢ رو ٧/٥ و ١١ رو ٧/٥ گاهي ٦/٥ كنترل ...

سلام عزیزم، الان دیدم تو پیاما گفتی که دفع پروتئین داری متاسفانه، نگران نباش قربونت برم خداروشکر که داری کنترلش میکنی تو سختراز ایناشو گذروندی اینم به سلامتی رد میکنی و نینیای خوشگلت و به موقع بغل میکنی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ممنون عزیزم ایشالا برام دعا کن آزمایشمم خوب باشه ایشالا شمام زودی مثبت بشی گلممم

مبارک باشه مامان شدنت عزیزم،الهی به سلامتی بغلش کنی فرشته کوچولوتو

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزم، الان دیدم تو پیاما گفتی که دفع پروتئین داری متاسفانه، نگران نباش قربونت برم خداروشکر که ...

فداتشم نيلدا جون زنده باشي. بخدا تا يكم حركت نكنن دلم هزارراه ميره كه نكنه اتفاقي افتاده. انشالله كه براي هممون اين دوران به خير بگذره و خدا كمكمون كنه. خودت خوبي عزيزم؟

خداياشكرت....❤️ 
سلام بچه ها من فردا روز۸ انتقالمه امروز زیرشکمم درد میگرفت یعنی هی میگرفت ول میکرد احساس میکردم میخا ...

به فال نیک بگیر عزیزم خیلی مامان داشتیم که درد پریودی داشتن تو دوران انتقال، انشالله که نینیات دارن سفت میچسبن به دل مامانشون

فداتشم نيلدا جون زنده باشي. بخدا تا يكم حركت نكنن دلم هزارراه ميره كه نكنه اتفاقي افتاده. انشالله كه ...

من مطمئنم این مرحله رو هم به خیر و خوشی پشت سر میذاری شک نکن قربونت برم، واقعا ایشالله که این همه عذاب تحمل میکنیم با سالم بغل کردن فرشته هامون به آرامش برسیم

منم خوبم خدارو شکر فردا جواب آزمایش قند سه گانم میاد ایشالله که خیر باشه چون با دستگاه قند خونگی قندم ناشتا 110 با اینکه خیلی رعایت میکنم فقط دو روز در هفته برنج میخورم بقیه روزا 3 کف دست سنگک شیرینی اصلا نمیدونم این دیگه چیه

من مطمئنم این مرحله رو هم به خیر و خوشی پشت سر میذاری شک نکن قربونت برم، واقعا ایشالله که این همه عذ ...

فداتشم عزيزدلم انشاالله. ببين يعني چيزي نيست كه ادم تو بارداري تجربه نكنه واقعا عجيبه. من تو اين چندين سال يكبارم فشارم بالا نبوده اما يهويي اين اتفاق افتاد به اينكه وحشتناك رعايت ميكنم همه صداشون در اومده بود كه بابا چه خبره تو چرا همچين ميكني چرا فلان چيزو نميخوري با اينهمه رعايت كردن باز عاقبتم اين شد. از شنبه تا الان كه درگير اين موضوعم يك كيلو وزنم كم شده از بس كه ميترسم چيزي بخورم. انشالله فقط نتيجه اينهمه زحمتو ببينيمو بچه هامونو صحيح و سالم بغل كنيم. براي قندتم ماست و كدوسبز بخور عاليه براي قند

خداياشكرت....❤️ 
فداتشم عزيزدلم انشاالله. ببين يعني چيزي نيست كه ادم تو بارداري تجربه نكنه واقعا عجيبه. من تو اين چند ...

آره بخدا همیشه میگم چیکا بچم این همه رعایت میکنه بازم این اتفاقات براش میوفته یادمه اون اوایلم میگفتی که غذاهات همه کم نمکه بازم اینجوری شد چی بگم والا من هرچی سرچ زدم گویا دلیل خاصی نداره این دفع پروتئین درسته؟؟ تجربه ثابت کرده هرکی بیخیال تره بخدا بارداری راحت تریم داره من از اولش از قند وحشت داشتم و رعایت کردم دیدم باز داره دامنمو میگیره

ماست که زیاد میخورم کدو سبزو نمیدونستم مرسی که گفتی