2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
آره برام نوشته اونم طولاني نوشته كه هم هيدروكسي كلروكين هم پردينزولون بايد مصرف كنم هركدوم ٢ تا.&nbs ...

اگه یه وقت ازمایشاتت رو چک کردی فاکتوری که بالا بود رو بهم بگو

من توی سیکل انتقالم و برای ایمنی اصفهان ویزیت شدم. دکترم نگفته قبل از انتقال قرص رو قطع کنم

میخاستم قبل و بعد انتقال ب روش دکتر زرنانی قطع کنم ک پیامت رو خوندم و دوباره منصرف شدم😊

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من پنج شنبه انتقال دادم بلاست.سه روز دیگه بی بی نشون میده پس؟ پس من جمعه تست بزنم

بزار شنبه بزن پنج شنبه رو که انتقال دادی حساب نکن اچ سی جی نداری که تستو مثبت نشون میده من روز ۳و۶ دارم ونمیتونم تست بزنم متاسفانه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پرسیدم گفتن بهتره یکماه بعد از واکسن انتقال عقب بیفته

منم میترسم می‌خوام واکسن و بزنم بعد برم انتقال 

از ماما پرسیدم گفت که اگه دوز اول و زدی بیا انتقال بعد دوز دوم بمونه برا حاملگیت یا اگه منفی شدی اونموقع بزن

موندم بزنم نزنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
یعنی بنظرت این ۳روز تا انتقالم انجام بدم تاثیری داره؟ هرروز انجام بدم

اره انجام بده عزیزم بزار رحمت گرم بشه تو ظرف شستنم حتماپیش بند ببندو دمپایی با جوراب پات کن رو سرامیک راه نرو میگن گرم باشه رحم پزیرشش بیشتره حالا ما امتحان میکنیم ببینیم خدا چی می خواد

نه هنوز آزمایش ندادم قرار بود این سری بدم که فعلا ندادم تا برم مام ببینم اونا نظرشون چیه بله من بوشه ...

عزیزم شما بوشهری؟؟منم بوشهریم.شما نرفتین مرکز ناباروی خود بوشهر؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه ها من از صبح درد پریودی دارم و انگار زیر دلم گرفتگی داره طبیعیه؟

@تورک_آنا    

@sangak    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها من از صبح درد پریودی دارم و انگار زیر دلم گرفتگی داره طبیعیه؟

@تورک_آنا    

@sangak    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم شنبه انتقال دارم دکتر گفت نزن واکسن تا تکلیف انتقالت مشخص بشه مثبت یا منفی 

انشاالله انشاالله انشاالله با بتای تپل گلم 

کدوم دکتر انتقال میده

منم دیروز لک بینی داشتم برا امروز وقت گرفتم هنوز پریود نشدم برا شروع سیکل 

سرماخوردگی جزئی دارم خدا کنه خوب بشم تا انتقال

راستی تا روز سوم میشه برا شروع سیکل اقدام کرد میترسم امروز پریود نشم و بیافته برا جمعه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بعد گلم شما تهرانی یا از شهرستان  چون من شهرستان نمیدونم چند بار باید برم بیام

عزیزم ببخشید شما بوشهر پیش کدوم دکتر میکرو کردید؟؟من پیش دکتر رحمانی میرم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
منم شنبه انتقال دارم دکتر گفت نزن واکسن تا تکلیف انتقالت مشخص بشه مثبت یا منفی 

می‌دونی واکسن جدیده حتی دکترا نمی‌دونم تجربه ندارم که با کدوم داروها تداخل داره منم میترسم بزنم و تداخل پیدا کنه

انشاالله انشاالله انشاالله با بتای تپل گلم  کدوم دکتر انتقال میده منم دیروز لک بینی داشتم برا ...

انصاری پورم ابن سینا ی تهران برایه من سیکلم بلند بودبا الدی  روز ۵رفتم و داورو بهم داد  ولی اگه سیکلت بلند نباشه اول تا سوم پری باید بری