2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
آره عزیزم کیست های ریز متعدد نشانه پلی کیستیکه اما شما اطلاعات زبادی از مشکلت ندادی دکترت رو با ت ...

خدارو شکر،خدا بهت فرج خیر بده انشالله

دکترم قابل اعتماده فقط زیاد حرف نمیزنه دارو اینا مینویسه و خیلیا تعریفش میکنن فقط گفتم مشکلی هست گفت متفورمین مینویسم برات از فردا آمپول هارو شروع کن

توکل بخدا تنها امید و پناهم خدا خودش کمکمون بکنه

امسال میکوبم 
آره عزیزم کیست های ریز متعدد نشانه پلی کیستیکه اما شما اطلاعات زبادی از مشکلت ندادی دکترت رو با ت ...

ببخشید شما همسرتون هم تقویتی میخورد؟؟؟

خودتون و همسرتون برا تغدیه کاری کردین؟؟؟

امسال میکوبم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نمیدونم سرده یا گرم😔😔😔یعنی بعد پانکچر انجام بدم دیگه،حالا پانکچر نشدم

من قبلش میرم طب سنتی ببینم چی میگن

فقط اینو میدونم که تو همین تاپیک هم گفتن قبل انتقال رحم گرم باشه بهتره ولی بعد انتقال نه... 

بازم ببینیم کسی از بچه ها بوده بیاد برامون توضیح بده... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ببخشید شما همسرتون هم تقویتی میخورد؟؟؟ خودتون و همسرتون برا تغدیه کاری کردین؟؟؟

آره عزیزم

شوهرم مورفولوژی یک داشت

دو تا داروگیاهی از دکتر تبریزیان میخورد کور و تین فیل

دو تا قرص از دکترش ک نمیدونم چی بود

کیوتن

زینک پلاس

ال کارنتین

سلنیوم

بقیه شو یادم نیست

اما خوب شوهرم مشکل داشت اسپرمش

خودم فقط کیوتن و زینک

تغذیه هم تغذیه سالم بدون فست فود

بیشتر گرمیجات چون طبعمون سرده

شما کجاها زنگ زدی؟ من نیکان زنگ زدم گفت فقط مریض های خودشونو ویزیت میکنه گاندی هم اصلا جواب نمیده ...

اول نیکان 

بعدش گاندی

که گفتن دیگه دکتر نمیاد

و میره محب کوثر

هرچی زنگ میزنم‌محب کوثر 

میره رو‌تلفن گویا و اصلا اپراتور وصل نمیشه که حرف بزنم

وای خدا رو شکر تبریک میگن بسلامتی بغل بگیرید میشه بگید دکترتون کی بود؟ من هم مشکلم مثل شماست ویتامین هایی هم که نوشتید رو من و همسرم میخوریم  ؛ کار دیگه هی انجام ندادید واسه کیفیت تخمک هاتون؟

عزیزم خوبی؟ شاید پیام دادی ندیدم میشه بپرسم برای هم خوندی یا هنوز به اسمم نرسیدی؟   منم ا ...

ممنونم عزیزم

عزیزم بهم گفته بودی؟

چون اسمت تو لیستم نیست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی عزیزم شما کجا میرید؟ دکترتون کیه؟ من رفتم‌امروز واکسن زدم خداروشکر بنظرم حتی اگر مدت طولانی ...

من ابن سینا میرم دکتر محمدزاده 

ایشون گفتن اولویت واکسن هست حداقل بعدش با خیال راحت درمان رو پیش میبریم 

من هم توی این چند روز حتما میزنم 

خدا رو شکر که شما هم واکسن زدید ایشالا بقیه مراحل براتون عالی پیش بره

خانوما اینو فولیک و حتما باید با متفورمین بخوریم ؟ منظورم اینه که میشه اصلا متفورمین استفاده نکنیم ؟

متفورمین برایه پلی کیستیک به من داد با اینوفولیکم میخوردم دیگه نمیدونم برایه اونایی که پی سی او نیستنم میدن یا نه

مرررسی ازت که جواب دادی گلم  بهم میگی چجوری باید انجام بدم و اینکه چند بار قبل انتقال؟!

من هفته ای دوبار هر بار بیست دقیقه ببین کمی پنبه رو به الکل اغشته کن بعد با یه پنس بگیرش چند تا لیوان کوچیکم دمه دستت بزار شکمتو با یه روغن زیتون یا سیاهدانه یا شتر مرغ دوره نافتو جهت عقربه ی ساعت دایره وار ماساژ بده چند دقیقه بعد پنبه رو اتیش بزن داخل لیوان کن فورا بزار روشکمت پوستت و میکشه تو خودش کلا از این پهلو تا اون پهلو زیر نافتو لیوان بغل هم بزار بیست دقیقه موند لیوانارو در بیار وبعد دوباره با روغن ۵دقیقه بمال و با یه شال ببند نزارم وقت ظرف شستن شکمت خیس بشه رو سرامیکم راه نرو سعی کن دمپایی بپوشی بزار رحمت گرم بمونه

من هفته ای دوبار هر بار بیست دقیقه ببین کمی پنبه رو به الکل اغشته کن بعد با یه پنس بگیرش چند تا لیوا ...

مرسی از توضیح کاملت عزیزم لطف کردی

فقط چند وقت قبل انتقال شروع کنم این کارو؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...