2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
متاسفانه دفع پروتئين دارم دكتر برام ازمايش اورژانسي كبد نوشته رفتم انجام دادم😔😔فشارم ١١ رو ٧/٥ و ١ ...

عزیزم نگران نباش الان برای هر مشکلی یه درمانی هست، ایشالا بخیر میگذره این روزها و کوچولوهاتو سلامت بغل میکنی

و خدایی که در این نزدیکیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم  منم 39 سالمه ذخيره هم تقريبا 1 هستش و قبلا ميكرو كردم منفي شدم. الان ميرم پيش دكتر ...

انشالله که هر چه زودتر مادر بشی عزیزم . 

الان دکتر رزاقی چی میگه ؟

پزشک خوبی هست ؟ 

تو کدوم مرکز انجام میده ivf  رو

خدایا سپاسگذارم
ممنونم عزیزم .بله تهرانم . به نظرتون کدوم مرکز خوبه ؟ 

چی بگم . من دارم مرکز خودم را عوض میکنم

دکتر خوب، و کادر خوبی داشته باشه . دوستان بیشتر میتونن کمکت کنن

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
چی بگم . من دارم مرکز خودم را عوض میکنم دکتر خوب، و کادر خوبی داشته باشه . دوستان بیشتر میتونن ک ...

خوب دکتر رزاقی هم بهت گفته ivf ? 

یا مشکل ما ممکنه با دارو حل بشه ؟

خدایا سپاسگذارم
خوب دکتر رزاقی هم بهت گفته ivf ?  یا مشکل ما ممکنه با دارو حل بشه ؟

فک کنم اشتباه ریپلای کردی عزیزم

دکتر من خلج نه رزاقی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
دکتر من گفت دو هفته بعد دز دوم بیا شروع کنیم ؛ من یکبار کنسل شدم گفت اول واکسن بزن بعد بیا

مرسی عزیزم

شما کجا میرید؟

دکترتون کیه؟

من رفتم‌امروز واکسن زدم خداروشکر

بنظرم حتی اگر مدت طولانی هم مجبور بشم پانکچر رو‌عقب بندازم بهتر از واکسن‌نزدن هست

ممنون عزیزم خدا کنه تخمکها جنین بشن.  نمیدونم والا چرا اینطوری شد. دکتر به خواهر شما دارو داده ...

آره سه تا آمپول داده ۲۸ روز یکبار . با چند تا قرص ‌ . ولی اسمشونو نمیدونم . البته من خواهرم دیگه قصد بارداری نداره . سه تا بچه داره .

خدای من خدای معجزه هاست . 
کاربری سنگک قبل انتقال اخرش که مثبت شد بادکش گرم تو خونه انجام داده خودش منم دارم انجام میدم شنبه ان ...

پروانه جان  بادکش چجوریه ؟بزنم اینترنت میاره ؟ چند روز باید انجام بشه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
پلی کیستیکی ؟ من کیست های ریز زیاد دارم یعنی پلی کیستیکم 34 تا تخمک خوب داشتم تو پانکچر ربطی ندار ...

چیزی نگفت ک پلی کیستیک یا نه فقط گفت کیستیک ریز داری متفورمین نوشت روزی دو تا،

ممنون یکم آروم شدم ساعت ۴ میرم تزریق بکنن یکم استرس داشتم

امسال میکوبم 
کاربری سنگک قبل انتقال اخرش که مثبت شد بادکش گرم تو خونه انجام داده خودش منم دارم انجام میدم شنبه ان ...

مرررسی ازت که جواب دادی گلم 

بهم میگی چجوری باید انجام بدم و اینکه چند بار قبل انتقال؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...