2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که تجربه ی عکس رنگی دارین ..یه چیزی بگین؟

منظورتون داپلر رنگی هستش؟

توی بارداری که فک نکنم عکس رنگی بندازن

من قبل اقدام عکس انداختم ربطی هم به آزمایش پاپ اسمیر نداره منتهی باید تا هشتم یا نهم دوره پریودی باشه عفونت هم داشته باشی باز موردی نداره 

بستگی به بدنت داره برای من درد داشت

منظورتون داپلر رنگی هستش؟ توی بارداری که فک نکنم عکس رنگی بندازن من قبل اقدام عکس انداختم ربطی هم ...

نه باردار نیستم.....داپلر نمیدونم چیه .....همون عکس رنگی دیگه که یه ماده ای تزریق میکنن لوله ها بازشه

بچه ها من خيلي مطمئن نيستم امروز ويتامينم رو خوردم يا نه به نظرتون دوباره بخورم مشكلي پيش مياد؟

منم دیروز کلا یادم رفت بخورم 🙈شب یادم افتاد دیگه نخوردم

فک نکنم یه روز خیلی تاثیر داشته باشه 

سلام دوستان من میخام برم واسه عکس رنگی ..ولی از نطر عفونت چک نشدم ..پاپ اسمیرم ندادم...البته علایمی ...

عزیزم معمولا تو سیکل میکرو پاپسمیر تو اولویته و همون اول کار انجام میشه........

اگه مشکل خاصی نداری نگران نباش........

به هر حال عفونت یه علایمی داره........

ضمنا خودشون آنتی بیوتیک میدن برا عکس رنگی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من خيلي مطمئن نيستم امروز ويتامينم رو خوردم يا نه به نظرتون دوباره بخورم مشكلي پيش مياد؟

نه دوباره نخور........

فردا حواست باشه حتما بخوری........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه باردار نیستم.....داپلر نمیدونم چیه .....همون عکس رنگی دیگه که یه ماده ای تزریق میکنن لوله ها بازش ...

آهان 👍🏻😉آخه تیکر داشتی فک کردم بارداری 

همون عکس رنگی از رحم هستش که دو سه روز بعد اتمام پریود باید بندازی 

بعضیها مشکلی ندارن ولی برا منم خیلی دردناک بود اون لحظه جیغم رفت هوا بعد انتظار داشتن یکی بیاد دستمو بگیره یا بلندم کنه خودم خیلی راحت انگار نه انگار دردی داشتم اومدم مشغول کارام شدم بعد دو سه ساعت بعد دردی گرفتم خیلی شدید اینترو گفتم که حتی اگه درد نداشتی ساعاتهای اول باز مراعات کنی 

عزیزم معمولا تو سیکل میکرو پاپسمیر تو اولویته و همون اول کار انجام میشه........ اگه مشکل خاصی نداری ...

تو سیکل میکرو نیستم 

رفتم مرکز ناباروری .ابن سینا

روز 2 پریودم رفتم ازم ازخون گرفتن ..از همسر هم از اسپرم

گفتن هفته ی بعدم بیا واسه عکس رنگی و پاپ اسمیر و سونو همه باهم تو یه روز .....نمیرم خوبه  

ولی دوس دارم زود بدم تموم شه انگار فکرو خیالش بدتره واسم

آهان 👍🏻😉آخه تیکر داشتی فک کردم بارداری  همون عکس رنگی از رحم هستش که دو سه روز بعد اتمام پر ...

دیگه چه کنم ...باید تیکر الکی بزنم .  

دردشو یه کاریش

میکنم......نا چارم..هرچند مشکل از اسپرمه

سلام دوستای عزیزم، پیاماتونو که خوندم واقعا اشک تو چشام.جمع شد کهوچقدر شماها مهربون هستین و چقدر من خوشبختم که دوستای مهربونی دارم که برام.دعا میکن، 

از پانکچر براتون بگم، تا به هوش اومدم درد وحشتناکی توی پهلو و شکم داشتم که اصلا ربطی به تخمدانم نداشت ، خلاصه بهم گفتن از روده هاته که متورم هستش و با داروی بیهوشی تحریک شده، آخرین نفر مرخص شدم ولی به خیر گذشت، 

بچه ها دکتر ۳ تا تخمک بیشتر در نیاورد ، نمیدونم دلیلش چی بود ولی گفت من بزرگاشو کشیدم بیرون، با اینکه دوشنبه سایز ۱۸ هم داشتم ، به هر حال همون لحظه فقط دعا کردم که ایشالله بچه من یکی از این تخمکا باشه، امیدم به خداست خودمو سپردم دستش و آرامش دارم چون از الان به بعد فقط و فقط خدا ست که اگر بخواد معجزه اش نصیب منم میشه که ایشالا میشه.

نه باردار نیستم.....داپلر نمیدونم چیه .....همون عکس رنگی دیگه که یه ماده ای تزریق میکنن لوله ها بازش ...

برای عکس رنگی یکی دو روز بعد از اینکه پاک شدی برو دو سه روز قبلش اگه خودت فکر میکنی عفونت داری قرص داکسی هر ۱۲ ساعت بخور اون روز هم ک عکس داری نیم ساعت قبلش دیکلوفناک بخور پد بهداشتی هم همرات باشه ...برای من اصلا درد نداشت و جوابش همه چیز نرمال بود...موفق باشی