2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
ب نظرت ب خاطر مشکلش ب این کار رو اورده؟ باقی اخلاقاش خوبه کاریه  دوسم داره .واسم خرج میکنه . ...

خیلی وقت ها اثر افسردگیه. راه درمان نداره. فقط تو شرایط و جاهایی که تریاک می کشیده دیگه نباید باشه. مثلا با دوست خاصی بوده ازش دوری کنه. اولین قدم با مشاور صحبت کردنه. 

خدایا شکرت
منتظرخبرهای‌خوبت‌هستم ممنون عزیزم‌یه‌سوال..ابن‌سیناازنظرنظم‌ورسیدگی‌چطوره؟ دکترهاش‌چطورن؟ ازاول‌ ...

والله من که راضی بودم از اولم باانصاری پور بودم دوتا تخمکشی وانتقالم فقط یک بار پریم با روزش جور نشد دکتر جایگزینش رفتم فکرکنم نیمه خصوصیه هزینه هاشم نصبت به مام کمتره ۱۴۰ ویزیت وسنو ۸۲۰۰تخمک کشی حدودا ۴ ملیونیم دارو اینا خوردم و۲۲۰۰هم فکر کنم برایه انتقاله 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط صبحانه اونم خیلی کمرنگ شمانمیخورید؟؟

عزیزم من چای قهوه و نوشابه کوکا رو کامل کنار گذاشتم بخاطر کافیین وترجیحم خوردن دمنوش به و سیب و زنجبیل لیمو و اینطور چیزهاست

و خدایی که در این نزدیکیست
سلام عزیزم متاسفم از اتفاقی که برات افتاده درکت میکنم و برای تو و دوستانی که این چند روز منفی شدن ن ...

سلام مهتاب جان خوبی عزیزم🌺

مرسی از همدردیت و حرفهای امید بخشت 

خداروشکر که هستین بخدا که با وجود شما آرامش گرفتم

راحت میتونم باهاتون درد دل کنم... 

بخدا برای دوستان دیگمم که منفی شدن خیلی ناراحت شدم خداوند دامن همشون رو سبز کنه 🤲 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
من فردا انتقال سومم هستش اولی که منفی شدم دومی هم مثبت شدم ولی خارج رحمی شد بارداریم اینقدر تو این ف ...

عزیزم از خداوند میخام که ایندفعه مامان بشی و دامنت سبز بشه، واقعا صبوری میخواد ولی من خودم رو می شناسم صبرم کمه بخاطر همین هم آنقدر سریع ضربه میخورم... 

شما بین هر انتقال تون یک سال استراحت داشتین؟! 

سلام مهتاب جان خوبی عزیزم🌺 مرسی از همدردیت و حرفهای امید بخشت  خداروشکر که هستین بخدا که ...

رحمت خدا نزدیکه

هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت کم نیار و نا امید نباش

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم ربطی به اینکه مشکل ندارین نداره من خیلیارو میشناختم مشکل نداشتم ولی بار سوم ششم و اینا براشون ...

ممنون سارا جان انشاالله دامن همه سبز بشه... 🙏❤️

داغونم داغون ناامیدم دلم نمیخواد برم برای ادامش... 💔 : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=207091596

میفهممت، واکنشت کاملا طبیعیه عزیزم🌱

ولی به خودت زمان بده، کمی که بگذره و این غم سبک بشه بهتر می تونی تصمیم بگیری

منم بار اول حتی فکر کردن به اینکه ممکنه منفی بشه انتقالم آزارم می داد، الان پذیرفتم که ممکنه این بار هم موفقیت آمیز نباشه.

اما تمام سعیم رو می کنم مثبت فکر کنم، بالاخره مسیر درست خودش رو بهمون نشون می ده ✌✌✌

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنونم‌نگارعزیز خیلی‌عالی‌توضیح‌دادی. دولتی‌یانیمه‌دولتی؟حالا‌دولتی‌هس‌اهمیت‌میدن‌به‌مریض هزینه‌ا ...

فکر میکنم دولتی باشه عزیزم، پانکچر ۶ تومن شد انتقال سه میلیون و دویست، بله به مریض اهمیت میدن من راضی هستم میرم اونجا. به جاهای خصوصی که نمیرسه ولی خوبه در حد خودش، دکتر مشایخی رو زیاد تعریفشو شنیدم ایشونم دکتر خوبین. آی يو آی هم فکر کنم یک میلیون و هشتصد تا جایی که یادمه... 

ممنون از همدردیت بانو... 

عزیزم من چای قهوه و نوشابه کوکا رو کامل کنار گذاشتم بخاطر کافیین وترجیحم خوردن دمنوش به و سیب و زنجب ...

من‌هم نوشابه و قهوه کلا اهلش نبودم از اول ولی چای خیلللی میخوردم اونو کردم یدونه خیلی کمرنگ صبحانه اونم حذف میکنم🥰

میفهممت، واکنشت کاملا طبیعیه عزیزم🌱 ولی به خودت زمان بده، کمی که بگذره و این غم سبک بشه بهتر می تو ...

خدا کنه بتونم زود هضمش کنم 

خیلی شرایط سختیه خیلی 

خداروشکر هم دردام اینجان و درکم میکنن که چی میگم 

شاید هیچکس نتونه منو به اندازه شماها درک کنه

مرسی ازت عزیزم... 🙏❤️