2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام عزیزم شما چندمین بار نتیجه گرفتی؟! 

من فردا انتقال سومم هستش اولی که منفی شدم دومی هم مثبت شدم ولی خارج رحمی شد بارداریم اینقدر تو این فاصله رو خودم و روحیه ام کار کردم که وقتی خارج رحمی شد اندازه اونی که منفی شدم ناراحت نشدم  فاصله انتقالهام دقیقا یکسال هستش بین این دو تا انتقالمم همه کارای فرزندخواندگی رو هم انجام دادم یکم روی خودت کار کن بعد برو انتقال بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم.بعد انتقال چکار کردی مثبت شدی؟

من چهار روز استراحت معمولی داشتم نه مطلق

بعدشم کارهامو کردم

خیلی استرس نداشتم و بیشتر روزمو فیلم و سریال و بازی موبایل و اینا خودمو سرگرم می کردم

خورد و خوراک معمولی و همیشگی

کلا تا الان خم و راست زیاد نمیشدم و بار سنگین هم بلند نکردم

جوانه گندم و دمنوش به خوردم

راجع بهش تحقیق کن بعد استفاده کن

روعن زیتون و گاهی هلو و اینا هم خوردم یبوست نگیرم

بقیه ش کار خداست و از دست ما خارجه

سلام سارای عزیزم خوبی داغون شدم بخدا  ینی خداوند تو این راه به همه صبر بده  آنقدر اذیت ...

عزیزم ربطی به اینکه مشکل ندارین نداره من خیلیارو میشناختم مشکل نداشتم ولی بار سوم ششم و اینا براشون گرفت

این حرفی که میزنی درست نیست یعنی همه اونایی که بچه ندارن سه بار میرن میکرو میکنن اگه نشد جدا میشن؟

مگه روز اول بخاطر بچه با هم ازدواج کردین؟

خانوادش هم نوه شونو ندیدن اتفاقی نمیفته مهم تو و شوهرتین نه هیچ کس دیگه

اینقدر خودتو اذیت نکن باید کفش آهنی بپوشی بری جلو با این روحیه همین الان بهت میگم دیگه ادامه نده

ماهایی که میایم تو این راه یعنی فکر همه چیو کردیم و خودمونو واسه همه چی آماده کردیم 

لطفا خودتو نباز عزیزم ان شاالله دفعه بعد مثبتی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بعید میدونم عزیزم هرکس شرایط خودشو داره خوب میتونه دخترت تو تخت باهات بخوره بازم منم تجربه م کافی ...

مجبورم پاشم غذاگرم کنم چای بزارم و اینا حالا ببینم ازفردا شایدبگم کسی بیادپیشم

عزیزم مگه شما چای میخورید هنوز؟ کافیین برای بچه میگن ضرر داره

و خدایی که در این نزدیکیست

عزیزم بهتره تا حد ممکن کم کنی از کارات

حتی اگه هیچ کس رو نداری برای کمکت

قابلمه غذا و اینا  رو جابجا نکن

والا حرفی ک ب من زدن کمترین فشار ب شکمه

اگه میتونی یکی رو بیار کمکت

من قبل اینکه همسرم بره بیرون وسایل مورد نیازمو می چینه دورم و میره

چای و قهوه رو هم بذار کنار عزیزم

البته من شرایط سخت تری از تو دارم ب خاطر وضعیت ساک بارداریم

ولی شما هم بیشتر مراقب باش تا زودتر جذب بشه

عزیزم اول که سالم باشن ولی شوهرم میگفت ای کاش یه پسر بود یه دختر میگه اینجوری قشنگتره،،توکل بخدا

ایشالله صحیح و سالم بیان بغلت 

ایشالله که هرچی خدا صلاح دونسته داده 

💞💞💞💞

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

چایی کمتر بخور من موقع انتقالم فقط صبحونه یه نصف استکان کمرنگ میخوردم بعد مثبت شدن دوباره شدم مثل قبل روزی ۱۰ تا میخوردم کافئین چایی زیاد نیست ولی سعی کن کم بخوری

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم  اینو بگم که رویان دولتیه و شلوغ هستش تقریبا و اگه خودت و همسرت صبورید برید اونجا ...

ممنونم‌نگارعزیز

خیلی‌عالی‌توضیح‌دادی.

دولتی‌یانیمه‌دولتی؟حالا‌دولتی‌هس‌اهمیت‌میدن‌به‌مریض

هزینه‌انتقال‌وپانچرش‌چقدره؟

دکترمشایخی‌چطوره؟تاحالا‌باهاش‌ویزیت‌شدی؟

نگارجان‌‌‌‌بابت‌منفی‌شدنت‌ناراحت‌شدم

امادنیابه‌آخرنرسیده‌که‌دختر

یاعلی‌بگو‌بلندشو‌..بروبراانتقال‌بعدی

خیلیا‌دفعه‌اول‌منفی‌میشن..اصلا‌فاصله‌ننداز

مطمعن‌باش‌مامان‌میشی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خونریزی داری یا لکه بینی سلکزان همون انوکسان هست عزیزم  انشالله جای نی نی خوبه

لکه بینی دارم، فقط یک روز خون ریزی شدید داشتم و رفتم سونو گفتن مشکلی نیست، 

آها نمیدونستم. ممنون عزیزم انشاالله برای شما و همه نو مادرا 😍

سلام عزیزم من یکشنبه سنو دلرم و روزش معلوم میشه  کلا به همه تو ابن سینا میگفتن منعی نداره باز ا ...

منتظرخبرهای‌خوبت‌هستم

ممنون

عزیزم‌یه‌سوال..ابن‌سیناازنظرنظم‌ورسیدگی‌چطوره؟

دکترهاش‌چطورن؟

ازاول‌بایه‌دکترشروع‌کنی‌تاآخرش‌باهمون‌دکتری؟

هزینه‌هاش‌چطوره؟

خصوصیه‌یانیمه‌دولتی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻