2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزم انشالله که همیشه خوب باشه نگران نباش از ماه ۷ باید وزن اضافه کنی الان اضافه نشی خیلی بهتر ...

به من دکتر گفت ۹تا۱۱کیلو نهایتا باید اضافه بشم🙄 سعی کن سالم خواری کنی.برنج زیاد نخور.ندا لاغر کردن بعدش خیلی سخته.الان چندهفته ای تو ؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
دی اف‌ ای شوهر شمام بالا بود  اگه اره چند تا جنین شد واست ، دکترت کیبود ، اره خیلی گرونه ساشه ا ...

ببین گلم،من سال ۹۶ پانکچر شدم،از ۲۴تا تخمک
۱۶تا جنین داشتم،دوبار هم انتقال دادم ومنفی شد.یه بسته هم جنین دارم.اما اون. موقع dfiرو کنترل نکردیم.دیگه بعد پیگیری بسیار بعد انتقال دوم،نظر دکتر اطرج این بود که dfi اون موقع هم بالا بوده.و یا سقط میشه یا منفی.نظرش اینکه اگر اوکی نشد تسه کنیم.

دارو داده که بیاد پایین الان هم بین ۳۰ تا ۳۸ متغیر هست.البته تازه شروع کرده اندروفرتی و پروفرتیل میخوره.دیگه تلاشمون رو برای آخرین بار میکنیم.حدود بیست تومن تاحالا فقط تقویتی خریدیم توی این گرونی!

اینم خواست خداست برای ما

ما هم میگیم شکر

اااا چه خوب من تا الان که ثابت بودم دیروز ویزیت شدم کمم کردم ۱کیلو نیم چیا میخوری؟ دکترم بهم گفت پ ...

ببین دکتر به من گفت مفید بخور اما کم بخوری هم ایراد نداره.مثلا عدسی خوراک لوبیا گوشت و مرغ ماست دوغ پنیر شیر اینارو دسته بندی کن برای خودت.مثلا ۲تافیله بپز با ۱هویج همون با۱کاسه کوچیک ماست میشه۱وعده کامل 

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیزم میدونی کی ویزیت میشه شد!؟  یعنی شماره تماسی که بشه وقت گرفت. تو اولین فرصت ممکن!

آنا جون، شماره 26325635 مشاور هماتولوژی، من که تماس گرفتم، راحت همون هفته وقت داد، فکر کنم صبح تا ظهر هر روز باشه

اره کمر دردو الانم دارم ب همون دکتر تو جهاد بگم یا ی دکتر دیگه

به خودشون بگو اول شایدم بگن طبیعیه بعد برو دکتر دیگه که تداخل دارویی نداشته باشی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

سلام عزیززان

من قبل از شروع امپول پروژسترون تست پروژسترون دادم جوابش۰/۱۱بود

حالا روزی یه دونه امپول ۵۰

و یه دونه شیاف ۴۰۰ دارم

به نظرتون کم نیست این دوز؟

نمیدونم چرا شک کردم اخه احساس میکنم کمه

@nedajooon12345    

@تورک_آنا    

@زینبی_بابا    

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ببین گلم،من سال ۹۶ پانکچر شدم،از ۲۴تا تخمک ۱۶تا جنین داشتم،دوبار هم انتقال دادم ومنفی شد.یه بسته هم ...

عزیزمم ااحتمال زیاد بالا بوده  اون زمانم هرروز یخ بزار براش  سرویسم اب سرد استفاده کنه ، الان پس دوباره تخمکشی باید بشی انشاالله راستش منم این بار رفتم به دکترم گفتم تسه رو من پنج سال سر همین دی اف  ای وی اف نکردم از ترس ، اینبارم تا ماهی که قرار شروع کنم امپولا رو باز ازمایش میزارم بده شوهرم .  دکتر جنتی میکه زیر بیست خوبه ولی من میگم پانزده بیاد نیومد به زور میگم تسه کنن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
به من دکتر گفت ۹تا۱۱کیلو نهایتا باید اضافه بشم🙄 سعی کن سالم خواری کنی.برنج زیاد نخور.ندا لاغر کردن ...

اره خیلی برنج میخورم😑😑😑باید کمش کنم خیلی سخته گرسنه که میشم دیگه هیچی حالیم نیست ولی امروز امتحان کردم اصلا برنج نخوردم باید کم کم خودمو عادت بدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیززان من قبل از شروع امپول پروژسترون تست پروژسترون دادم جوابش۰/۱۱بود حالا روزی یه دونه امپو ...

نه عزیزم فکر نکنم کم باشه خوبه که یدونه امپولو داری نگران نباش

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
قربونت عزیزم . ببخشید که خیلی مزاحمت میشم . تو خواب خیلی میپیچه به خودش و کل روز هم انگار کلافه البت ...

نه بابا گلی نگرانش نباش 

عزیزم دوست داره بهش توجه کنی 😍😍😍😍

تو خواب هم بچه ها کلا زیاد تکون میخورن طبیعی هست 

فقط دهن مادر سرویس میشه 

سلام خانما ، اونایی که پانکچر انجام دادید . چه داروهایی دکتر میده کدوماشون رو خارجی بخرم بهتره ،یا ...

ببین گلم ترجیح خب با داروی خارجی هست ولی خب خيليا با همین سینال اف جواب گرفتن 

برای من که گونال بود ولی خیلی از دوستان گونال براشون خوب نبوده 

نوع آمپول تحریم تخمدان به ذخیره هم ربط داره گاهی دکتر داروهای بر پایه LH و FSh میده، گاهی برپایه FSH به تنهایی