2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
باید بگی که بفهمه مشکل از کجاستو ولی به نظرم دکترتم کم کاری کرده من انقدر روزمان تاکید میکردو میگفت ...

راستش مامای مطب همه کاره ست و دکتر فقط سونو انجام میده مابقی کارا با ماماست دکتر شما هم همینطور؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حتما تایم آزاد سازی رو باید رعایت کنی.....  چون دقیقا تایم پانکچر رو با اون تنظیم میکنم. ...

ممنون از راهنماییت عزیزم والا نمیدونستم اینقدر اهمیت داره وگرنه هزینه ده میلیون تومن دارو رو با رعایت نکردن زمان هدر نمیدادم       نمیدونم چون پرونده تشکیل دادم پیش همین دکتر بمونم یا دکترم رو عوض کنم و از صفر شروع کنم؟

بله خیلی زمانش حساسه به من گفتن سر ساعت یازده و نیم شب باید تزریق کنی نه زودتر نه دیرتر  چون کا ...

به من گفته بود ساعت 6 بعد از ظهر تزریق کن و یکیم داده بود ساعت 7 صبح . اتفاقا وقتی تخمک آزاد شد دقیقا همین حرف را به من زد که بدنت به دارو جواب نداده و گفت مهرماه بیا ببینم اصلا میتونم برات کاری کنم یا نه ؟!    من همین طوری پر از استرسم و این مورد استرسم رو بیشتر کرده   

یعنی دکتر برات زمانش رو توضیح نداد؟ آخه تو مقصر نیستی، دکتر هم باید توضیح بده. وقتی hcg تزریق ...

نه دکتر اصلا صحبت نمیکنه ماما گفت که تاکید خاصی نکرد من حساس بشم گفت ساعت شش تزریق کن منم نمیدونستم زمان نقش حیاتی داره    وگرنه یک ثانیه هم زمان را تغییر نمیدادم الان از اعضای خوب و مهربون همین سایت متوجه شدم چقدر زمان ارزش دارد نه از دکتر و ماما ی مطب ! از خدا میخام قلب همه رو با نی نی های سالم شاد کنه الهی آمین 

عزیزم بد موقعه زدی ولی دیگه نزن انشالله آزت مثبته. خدا بزرگه فدات شم

سلام عزیزم چه خبر کی میری برای انتقال؟ 

من وقتی ال آرژانتین میخورم خیلی تخمدان اذیت میکنه تو هم اینجوری میشی انگار دارن میکشنش درد خیلی بدی میگیره الان سه روز دارم میخورم خیلی اذیتم کرده 

عزیزم والا به خاطر شاغل بودنم که صبح پنجشنبه فقط میتونستم برم رفتم جهاد و پنجشنبه صبح دکترش دیباوند ...

بله درسته. بسلامتی عزیزم . نمیدونستم میشه مسقتیم رفت مرکز ! کار خوبی کردی  عزیزم ان شالله که موفق باشی.

دکتر خودش تعجب نکرد.؟نپرسید سرساعت زدی یانه؟

دکتر تعجب کرد چرا زود آزاد شده ولی فقط گفت بدنت به دارو جواب نداده مهر ماه بیا ببینم میتونم کاری برات کنم یا نه فقط همین و من با دلشکستگی زیاد و استرس زیاد که چرا بدنم به دارو جواب نداده از مطب بیرون زدم    افسوس که دیر فهمیدم با رعایت نکردن زمان  کار دست خودم دادم 

من با دوروزه مثبت شدم عزیزم، اصلا مثبت شدن به بلاست بودن یا نبودن جنین ارتباط نداره 

امیدوارم

انشالله هر چی خیره برام پیش بیاد

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
من عزیزم، سه روزه،۸ سلولی،خیلی هم مطمئن بودم مثبت نمیشه،اما شد،فقط امیدوار باش،انشاالله مثبت میشی

راستش منم امیدی به مثبت شدن ندارم.ولی سپردم دست خدا

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
دکتر تعجب کرد چرا زود آزاد شده ولی فقط گفت بدنت به دارو جواب نداده مهر ماه بیا ببینم میتونم کاری برا ...

عزیزم نگران نباش ان شالله این دفعه نتیجه میگیری 

حالا من خودم هم بعد از انتقال پروژسترون ها رو زیاد ساعتشونو رعایت نکردم  و کلا چندمورد تو ذهنم هست که میدونم منفی شدنم واسه اونا بوده درک میکنم چه حسی دارین ان شالله دفعه بعد همه چیز رو.رعایت میکنیم.و.مثبت میشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40