2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046120 بازدید | 684499 پست
مبارك باااشه عزززززيزم ان شالله بسلامتي بغل بگيريش نگران نباااااش من اولين سونوم رو يك ماه و ٦ روز ...

مرسی عزیزم😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 چشمت روشن 🥰🥰🥰🥰 عاااااااااالیه 12 روز دیگه برو همون داپلر  دیگه لطف ...

مرسی عزیز دلم

چشم😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا جون خيلي مباركه عزيزدلم الهي فندوقتو صحيح و سالم بغلش كني😘😍

مرسی عزیزدلم دعا کن

سلام/... لکه بینی ت واسه چی بوده؟ داروی خاصی مصرف کردی؟

نمی دونم از دو سال پیش که برای تخمک کشی دارو استفاده کردم پریودم به هم ریخت یک بار رفتم دکتر دارو خوردم تنظیم شد دوباره به هم ریخته الان دو سال گذشته می خوام برم انتقال 

چرا برا من مشکل ایمنی انعقادی بعیده؟ آزمایش ژنتیک دادیم هم من هم همسرم نرمال بود. جنینم مشکل داشت ...

الهی 😢 😢 😢 😢 ان شاء الله خدا دلت رو شاد کنه 

چه امتحان سختی داشتی، متاسفانه گاهی به صورت نادر این موارد اتفاق میفته حتی اگر دو نفر سالم باشن

چون طبیعی باردار شدی عزیزم، اگر ذره ایی مشکل داشتی طبیعی حامله نمی‌شدی، سقط های مکرر داشتی 

احتمالش هست به خاطر نبود اسپرم نوع آ دیر حامله بشی طبیعی، میکرو هم با یکبار منفی که میدونم خیلی سخته خودت رو نباز حتما تکرار کن، ان شاء الله حامله میشی 

پدر و مادری که ناباروری ندارن و سالم هستن هم اگر میکرو کنن هر انتقال 46 درصد احتمال حاملگی هست نه بیشتر 

پس نگران نباش و ادامه بده 

سلام دلم طاقت نیاورد الان پا شدم بی بی زدم منفی شدم😢😢😢روز سیزدهمم ولی یه هاله هم نداشت 💔💔💔💔

عزیزم نگران نباش آزمایشت کیه؟

صبر کن فر دا دوباره بزن

سلام دلم طاقت نیاورد الان پا شدم بی بی زدم منفی شدم😢😢😢روز سیزدهمم ولی یه هاله هم نداشت 💔💔💔💔

به نظرم واستا فردا برو ازمایش

خودتو اذیت نکن بابت بیبی چک

هنو جنین فریز داری؟

سلام/... لکه بینی ت واسه چی بوده؟ داروی خاصی مصرف کردی؟

الان از 1 شهریور لکه بینی داشتم از 4 شهریور  دیگه شروع شد نیم دونم چه تاریخی برم که روز 12 پریود حساب بشه باید برم سونو و ازمایش

بچه ها چطوری باید عکس بفرستم اینجا؟میخوام آزمایش همسرم را بفرستم

من تو نت می زنم آپلود رایگان عکس، عکس رو آپلود می کنم و می فرستم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
وای عزیزم الهی ک بیبی چک بره به جهنم😢

خیلی ها به بیبی چک اعتقاد ندارن ولی واسه من همیشه درست نشون داده 😔

آره منم تعجب کردم اصلا اگر آنزیم لاکتاز نداشت بدن پسرت علائمش این نبود،  دیگه هم الکی روی بچه ...

سلام عزیزم خوبی ؟ ببخشید دوباره مزاحمت شدم پسرم یکبار آزمایش حساسیت به پروتئین گاوی رو داده و خداروشکر نداشته تو ۴۵ روزگیش آزمایش داده بود . ممکنه تو هر سنی دوباره حساسیت به وجود بیاد ؟ یعنی نیازه دوباره آزمایش بدیم ؟