2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046479 بازدید | 684515 پست
باین رنگ حتما دوقلوعه👶👶مبارکت باشه عزیزم

مرسی عزیزدلم خدا از دهنت بشنوه

الهی بزودی بیای عکس بیبی چک مثبتتو بزاری ذوق کنیم

الهی قسمت همه منتظرا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدا حفظشون کنه منم دومرحله ای انتقال دادم یه دوروزه  دو تا بلاست

فدات عزیزم ایشالله

ایشالله که مامان دوقلوها شدی 😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات عزیزم ایشالله ایشالله که مامان دوقلوها شدی 😍

الهی آمین مرسی عزیزدلم😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@sangak     سلام عزیزم خوبی ؟بیبی چک نزدی؟؟

سلام عزیزم مرسی توخوبی

منم امروز صبح دوباره زدم 

خیللی کم از قبلی پررنگتر بود ولی کلا کم رنگه برای تو به احتمال‌زیااااااد دو قلوئه عزیزم ایشالله بارداری خوبی داشته باشی عزیزم😍😍😍😍😍

من کشاله رونم دیشب خیلی درد میکرد میزد به پام ولی خدارو شکر الان بهتره

سلام عزیزم مرسی توخوبی منم امروز صبح دوباره زدم  خیللی کم از قبلی پررنگتر بود ولی کلا کم رنگه ...

خداروشکر خداروشکر😍😍😍😍

مرسی عزیزدلم 

عکسشو بزار 

عکس قبلی رو هم دوباره بزار

عزیزم همش استرسه، یکی از مهمترین عواملی که باعث تاخیر در پریود میشه استرس هست

والا همین پریود نشدنم هم استرسیم میکنه هم عصبی اونسری هم میخواستم برم تو سیکل پریودم کشت منو تا اومد این سری هم همینطور اونوقت ماه های دیگه سروقت

نغمه جان بنظرت یه دونه آمپول پرژسترون بزنم؟

خونه دارم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها من امروزم بیبی چک زدم مثبت شد😭😭😭😭 باورم نمیشد  دوست داشتم بیام اینجا شادیمو با همتو ...

سلام عزیزدلمممم خیلی خیلی بهت تبریک میگم مبارکت باشه الهی که ۹ماه دیگه صحیح وسالم بغلشون بگیری🤲🏻🤲🏻

با این حالت براماها دعا کن مام خلاص بشیم از این وضعیت😭

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزدلمممم خیلی خیلی بهت تبریک میگم مبارکت باشه الهی که ۹ماه دیگه صحیح وسالم بغلشون بگیری🤲🏻🤲 ...

سلام گلم مرسی عزیزدلم

حتما گلم حتما

از وقتی بیبی چکم مثبت شده دارم واسه همه منتظرا مخصوصا بچه های تاپیک دعا میکنم خدا حاجت دل همه رو بده انتظار خیلی سخته ماها خوب اینو میدونیم و درک میکنیم

مرسی عزیزم باورم نمیشه  نشستم اینجا هی بهش نگاه میکنم یه لحظه گریه میکنم یه لحظه میخندم اصلا ح ...

الهی بگردم مبارکت باشه عزیزم،چه حس خوبی بهم دادی،برای منم دعا کن،انشاءالله بسلامتی بغلشون کنی 

سلام عزیزم مرسی توخوبی منم امروز صبح دوباره زدم  خیللی کم از قبلی پررنگتر بود ولی کلا کم رنگه ...

روز چند انتقالی ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام گلم مرسی عزیزدلم حتما گلم حتما از وقتی بیبی چکم مثبت شده دارم واسه همه منتظرا مخصوصا بچه های ...

ساراجون نظرت راجع به بی بی من چیه؟؟

به نظرت بتام فردا قابل قبوله 

من تجربه افت بتا داشتم یه کم مضطربم😔

الهی بگردم مبارکت باشه عزیزم،چه حس خوبی بهم دادی،برای منم دعا کن،انشاءالله بسلامتی بغلشون کنی 

مرسی عزیزدلم😍😍😍

حتمااا

الهی قسمت همه منتظرا و شما بشه الهی تا سال بعد محرم نینیت یا تو دلت باشه یا بغلت