2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
پرپر جون دوفاستون داده که بعد از برداشتن بالن و کشیدن بخیه دستورش رو بهم می گه. بعدازعمل آنتی بیوت ...

آخي عزيزم... من ولي بيهوشي و اينام همه خوب بود هيچ مشكلي نبود،  گلومم كمي مثل گلودرد شده بود ولي مايعات گرم خوردم زودي خوب شد، كلا از همه چي راضي بودم به جز قسمت پول دادنش 😬 خدا كنه دكترم ويزيت بعدي ازم راضي باشه

انا جون چه مدت بعد از لاپارا ،نزدیکی داشته باشیم؟ چون من خراش هم داشتم،یادمه شما می گفتی شانست رو ...

عزیزم من اولین پریود بعد لاپرا که شد تا اون موقع رعایت کردم یعنی فکر کنم یه دو سه هفته ای.......

بعدش دیگه ماه بعد مرتب ن ز د ی ک ی داشتیم.......

پس تو فرصتت بیشتره.......

ایشالله که نتیجه میگیری.......

خیلیا بعد لاپرا و هیسترو باردار میشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من اولین پریود بعد لاپرا که شد تا اون موقع رعایت کردم یعنی فکر کنم یه دو سه هفته ای....... بع ...

آنا جون

مشکل اسپرم همسرم هم هست که مورفولوژی 1 هست 

من بیشتر دلم یه معجزه می خواد

برای خدا کاری نداره که بعد ازاین همه سختی بصورت طبیعی ماهم نی نی دار بشیم

آنا جون مشکل اسپرم همسرم هم هست که مورفولوژی 1 هست  من بیشتر دلم یه معجزه می خواد برای خدا ک ...

عزیزم چندین نفر از دوستان با مورفولوژی یک درصد طبیعی باردار شدن........

عزیزم خوب معجزه تحقق غیرممکنهاست دیگه........

وگرنه گل و بلبل بود که دیگه معجزه نمیشد.......

پس فکرای خوب خوب کن ایشالله یکی از همون معجزه ها منتظرته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

کسی اینجا نمیدونه این ازمایش چیه، متاسفانه دکتر ما را بخاطر مورفولوژی که صفره نا امید نا امید کرد تنها راه میکروست اما ما در حال طب سنتی هستم و دنبال معجزه خدا که اگه بخاد کار نداره براش. 

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
دکتر برای همسرم یه آزمایش نوشته نمیدونم چیه

والا به نظر میاد آنا نوشته شایدم آنتی بادی ضد اسپرمه البته فکر کنم اون برا مادره......

والا من خیلی نمیتونم قطعی چیزی بگم......

آخه من خیلی خوش خطممممممممم مثلا.....

خخخخخخخخخخخخخ......

کسی اینجا نمیدونه این ازمایش چیه، متاسفانه دکتر ما را بخاطر مورفولوژی که صفره نا امید نا امید کرد تن ...

عزیزم من نمیخوام ناامیدت کنم چون همونطور که گفتم معجزه تحقق ناممکنهاست و خدا بخواد نشد نداره اما تو هم همتتو بکن.......

عزیزم مورفو با این چیزا انقدری فرق نمیکنه که بخوایی وقتتو هدر بدی.......

به نظرم تو وارد سیکل شو یا مقدماتشو بچین و کنارشم طبیعی اقدام کن اگه طبیعی شد که فبها وگرنه لااقل تو میکرو هم یه مسیری رو پیش رفتی و جلو هستی......

عزیزم من نمیخوام ناامیدت کنم چون همونطور که گفتم معجزه تحقق ناممکنهاست و خدا بخواد نشد نداره اما تو ...

میدونم آنا جان ولی متاسفانه فعلا هزینه اش را ندارم و باید صبر کنم تا هزینه اش جور بشه و تو این مدت طب سنت و دکتر را ادامه میدیم دیگه توکل بخدا

عزیزم من نمیخوام ناامیدت کنم چون همونطور که گفتم معجزه تحقق ناممکنهاست و خدا بخواد نشد نداره اما تو ...

این آزمایش را تو آزمایشگاههای معمولی بدیم یا آزمایشگاه ناباروری؟! فرقی نمیکنه.

سلام عشقا.

من دیشب قرص ال دی هام تمام شد و باید منتظر باشم که پری بیاد.یا خود خدا

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

سلام به همه دوستان گلم ، دوقلو جان خيلي برات ناراحت شدم اصلا فكر نميكردم اينطوري بشه ، كاملا دركت ميكنم چون من هم سابقه يك بار ايست قلب و سقط رو دارم ، ولي خدا بزرگه ان شا الله كه حتما بهت كمك ميكنه و به قول آنا جون يه جوري برات جبران ميكنه كه ديگه اصلا به اين روزها فكر نميكني .

مرمر جون خدا رو شكر كه بالاخره اين مرحله رو هم به سلامت گذروندي ، از ته دلم دعا ميكنم خدا معجزه اش رو شامل حالت كنه خانمي .

ليلا گلي خيلي خوشحالم كه داري روزهاي آخر انتظار رو سپري ميكني ، ان شا الله كه همين دفعه حتما حتما مامان ميشي . 

بقيه دوستان هم ان شا الله توي هر مرحله اي هستيد خدا به همتون كمك كنه و به لحظه شيرين مادر شدن نزديك و نزديك تر بشيد .