2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
14 ميليون هزينه لاپرا شد؟😱

عزیزم بله هزینه من اینقدر شد البته هزینه ها متفاوت بود.......

مثلا من عملم سه ساعت طول کشیده بود.......

یکی که عملش نیم ساعت زمان میبره هزینشم پایینتره.......

مثلا یکی بود روده هاشم درگیر بود عملش حدودای ۳۰ شد......

بعضیام که فقط تخمدانشون درگیر بود هزینه شون خیلی پایینتر شد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها چرا من هیچ دردی ندارم نه زیر دلم نه تخمدانام....خیلی نگرانم خدایا خودت کمک کن

الینا جان دنبال هیچی نباشه، نه درد برات مهم باشه نه نداشتنش، چون فقط بتا که میتونه بارداری رو تایید کنه، سعیتو بکن ، ایشالله که مثبتی .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شكر عزيزم،  ميگم چند روز بعد از انتقال بيبي گذاشتي؟ علائم چي داشتي؟

عزیزم من بعد سونوی قلب هم جرات نداشتم بی بی بذارم........

من الانشم از بی بی بدم میاد........

من یه راست آز دادم.........

هیچ علامتیم نداشتم.......

اصلا دنبال علامت نباش........

علایمی که قبل آز بتاست یا مال تلقینه یا مال داروهاست یا به ندردت مال کسایی هست که چند قلو باردارن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بله هزینه من اینقدر شد البته هزینه ها متفاوت بود....... مثلا من عملم سه ساعت طول کشیده بود... ...

اها، من اتيه بودم، دكتر صالحپور، 

هزينم ٣ تومن شد لاپرا و هيسترو و هيچ مشكلي هم نبود عملم تشخيصي بود نه درماني،

بچه ها چرا من هیچ دردی ندارم نه زیر دلم نه تخمدانام....خیلی نگرانم خدایا خودت کمک کن

عزیزم منم نداشتم نگران نباش........

ایشالله مامانی........

من انقدر بی علامت بودم با این همه انرژی + چند روز مونده به آز کلا قاطی کردم و فقط گریه میکردم.......

باورم نمیشد دیگه انقدر بیعلامت باشم و باردار باشم.......

دوستان یادشونه یکی دو روز آخر خیلی خودمو باخته بودم اما شکر خدا + شدم و بهم عملا ثابت شد که میشه بدون علامت بود و باردار بود.......

پس + فکر کنین.......

دوقلو جان در مورد سوالت؛از سایت خود محصول برات ترجمه میکنم.

پروفرتیل؛ 

مطالعه شده برای افزایش قدرت باروری آقایان، افزایش تعداد اسپرم ها، تولید اسپرم با سرعت بالا و متحرک ، کاهش تعداد بد شکل و سقط 

مورد استفاده؛ ناباروری ابتدایی ، افراد کاندیدای درمان آی وی اف 

طرز استفاده ؛ دو کپسول روزانه همراه با مقدار کافی آب ، ترجیحا همراه یا بعد از غذا.

ترکیبات؛

L-carnitine به صورت طبیعی در بدن تولید میشود به عنوان بستر انرژی برای اسپرم ،تعداد و موتیلیتی اسپرم رو افزایش میدهد.    

L-arginine اسید آمینه ضروری ، در تولید نیتریک اکسید کاربرد دارد.افزایش موبیلیتی اسپرم ، تحرک

coenzyme Q10 افزایش لقاح ، تعداد و موتیلیتی تحرک اسپرم

vitamin E افزایش قدرت اسپرم برای لقاح با تخمک 

Zinc

Folic acid

Glutathione and Selenium هر دو برای رادیکالهای آزاد مخرب اهمیت فراوان دارن ، اسپرموجنیزی ها را حمایت میکنند برای افزایش موتیلیتی اسپرم.    

فرتیل اید؛ 

فرمولی برای بهبود باروری مردان که آزمایش شده برای افزایش کیفیت اسپرم ها.

دوقلو جان ، دومی عکسشو برات میذارم چون لیست ویتامین هاست و میتونی راحت مقایسه کنی ، فقط در مورد انتخابش بهترِ از دکتر سوال کنی، چون حسابی هم گرون هستن، و بهترِ به مدت سه ماه مصرف بشن، حتی خوردن ویتامین ها هم بهتر با نظر پزشک باشه ولی لااقل اینجوری میدونی محتویاتش چیا هستش. 

دوستان کسی آدرس سامانه فرزندخواندگی را داره که گفتن میشه ثبت نام کرد؟ آنا جون ۱۴ میلیون شد هزینه تو ...

عزیزم در مورد هزینه عمل گفتم بستگی به شدت مشکل و تایم عمل هم داره........

من عملم سه ساعت طول مشید.......

یکی که عملش نیم ساعت طول میکشید هزینش پایینترم بود.......

یکی که عملش ۶ ساعت طول کشید هزینش تقریبا دو برابر من شد.......

بستگی به میزان مشکل و شدتش و محلهای درگیری هم داره.......

عزیزم آزهای ایمنی و انعقتدی شامل بیمه میشه اما خوب بیمه بایه یک سومشو شامل میشه برا من با بیمه حدودای ۹۰۰ شده بود......

البته بیمه تکمیلی بقیشو داد.......

عزیزم جوی دو سر رو هنوز امتحان نکردم اما احتمالا باید پخته باشه.......

اگه اطلاعات به دست بیارم حتما اینجا  و تو کانال میذارم

عزیزم در مورد هزینه عمل گفتم بستگی به شدت مشکل و تایم عمل هم داره........ من عملم سه ساعت طول مشید. ...

انا جون

چه مدت بعد از لاپارا ،نزدیکی داشته باشیم؟

چون من خراش هم داشتم،یادمه شما می گفتی شانست رو به صورت طبیعی هم امتحان کردی

من هم دوست دارم این فرصت رو امتحان کنم،البته دکترم گفت 2ماه دیگه باید مراحل میکرو رو شروع کنم

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

رژیم مناسب برای اندومتریوز:

مشخص شده که مصرف قابل توجهی از فیبر در رژیم غذایی به یک هضم راحت کمک کرده و تاثیر مثبتی در عملکرد روده ها دارد. افزایش مصرف فیبر ها باعث کاهش استروژن در جریان خون و تاثیرش در منسوجات استروژنی میشود. توصیه میشود میزان فیبر رو 20 % تا 30 % در وعده ها افزایش دهید.

- میوه ها و سبریجات 

- غلات

- آرد های غنی شده (نان غنی شده منظور هستش حالا نان جو..گندم و...)

- امگا 3

افزایش مصرف امگا 3  ترشح و تولید پروستاگلاندین PGE1 را موجب شده که باعث کاهش التهاب شکمی ایجاد شده در اثر اندومتریوز میشود.

پروستاگاتندین؟

ماده هورمون مانند که از اسیدهای چرب نتیجه میشود.

توصیه میشود به مصرف:

- انواع ماهی مخصوصا، ماهی تن 

- روغن زیتون 

- انواع روغن های گیاهی 

- گردو

شیر و مشتقات آن:

لبنیات میتوانند باعث ترشح پروستاگلاندین PGE2  و PGF2A بشوند که مسئول برخی از التهابهای اندومتریوز هستند. بنابراین توصیه میشود به کاهش قابل توجه مصرف لبنیات.

گوشت:

مصرف گوشت هم میتواند باعث تولید PGF2A شود. بنابراین توصیه میشود به کاهش مصرف گوشت.

یکسری از مواد غذایی که باید مصرف آن را کم کرد عبارتند از:

کافئین - الکل - شکلات - کره و مارگارین - نوشیدنیهایی که شیرین هستند منظور آبمیوه هایی صنعتی هم هستند - نمک و شکر... 

مواد غذایی که باید از مصرفش اجتناب کرد عبارتند از:

تمام مشتقات سویا به دلیل اینکه حاوی فیبواستروژن هستند.

@microinjection

ممنونم بچه ها، دو قلو جان واقعا متاسفم كه اينجوري شد، اما انشالله جنينهاي بعدي. نا اميد نشو و دوباره ...

من که واسه تک تکمون همیشه امیددارم......

انا جون چه مدت بعد از لاپارا ،نزدیکی داشته باشیم؟ چون من خراش هم داشتم،یادمه شما می گفتی شانست رو ...

مرمر جون به سلامتي ان شاءالله... اميدوارم همممه چي بعد ازين خوب و عالي پيش بره و اولين ميكرو مامان باشي حتما

به من گفتن تا دو هفته بعد رابطه تعطيل باشه ولي من بيشتر صبر كردم چون بخيه هامو ده روزه كشيدم هنوز خشك نشده بودن