2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046536 بازدید | 684523 پست
شما مثبتی نمیدونم اما یه حس خیلی قوی بهم میگه

ان شاالله خدا از دهنت بشنوه.خیلی برام دعا کن امروز دیدم شوهرم یواشکی داره گریه میکنه خیلی دلم شکست😭😭

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دکترم دکتر شیواس انشاالله همه چی خوب پیش بره و بتای عالی داشته باشی عزیزم 

مرسی از دعات عزیزم .انشالله

ولی دکتر خودمون انتقال نمیده ها .مگر اینکه شانسی اون روز انتقال نوبتش باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای ازمن خبر نداری من روز ۱۸ صبح ازخواب بیدار شدم دیدم خون ریزی دارم میکنم دو عرض دو س ساعت ۱۰ قطره ...

شاید بهت فشار اومده از پله بالا و پایین شدی،من هنوزم هر ۵ روز یه بار بیبی چک میذارم،کم مونده دیوونه بشم😁

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
من زیر شکمم درد میگیره و سفت شده تو چی و گاهی هم تخمدانام تیر خفیف تو الان چیه علایمت

من اصلا هیچی حس نمیکنم،دیروز حالت تهوع شدید داشتم،و اسید معده م هم خیلی زیاد شده،وگرنه علائم دیگه ای ندارم،شما هم انشاالله به سلامتی این ۹ ماه رو سپری میکنی عزیزم 

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
من حس میکنم باز هم منفی میشه نمی دونم چرا من پنج شنبه.جنیناتون بلاست بودن؟ من از بس بیبی چک منفی د ...

وای این فکرمنفی بودنو که منم دارم ولی عزیزم انشالله که نتیجه میگیری 

من یه موقع هایی زیر شکمم سفت میشه مثل همین الان 

چرا پنج شنبه دیر نیست؟؟بلاست بودن مال من شما چطور؟؟

من بی بی چک دوست ندارم از طرفیم آدم برای جواب آزمایش آمادگی پیدامیکنه

شما هیستروخراش انجام دادی؟؟پردنیزولون میخوری؟؟بارچندمته عزیزم

به حق این شب عزیز که مثبتی من دلم برات روشنه

من زیر شکمم درد میگیره و سفت شده تو چی و گاهی هم تخمدانام تیر خفیف تو الان چیه علایمت

عزیزم منم زیر شکمم سفت میشه البته نه همش گاهی وقتا شما باردار بودی دیگه؟؟

ازاول همینطوربودی؟؟

دلارام جان منم انتقال پنجممه، ۳ شهریور آز دارم، به قول شما اینقد بی بی منفی دیدم دیگه جنبه دیدنشو ند ...

عزیزم انشالله شماهم بار آخرته این دفعه حتما مامان میشی شما آزمایشتون با منه ولی من شاید یه روز زودتربرم شاید

عزیزم منم زیر شکمم سفت میشه البته نه همش گاهی وقتا شما باردار بودی دیگه؟؟ ازاول همینطوربودی؟؟

والله از بارداربودنم مطمن نیستم ولی ازاول خیلی کم بود تقریبا س چهار روز ه بیشتر شده

منم داشتم دوروز پیش زیاد شد رفتم دکتر گفت برو آزمایش و سونو احتمالا داره سقط میشه، رفتم بعد که جوابا ...

گلم برا من دوروزه قط شده اما همش خوابیدم 

توکل بخدا برم دکتر یکشنبه ببینم چی شده مونده جنینام

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
والله از بارداربودنم مطمن نیستم ولی ازاول خیلی کم بود تقریبا س چهار روز ه بیشتر شده

عه چرا انقد نا امیدی دختر دوتا از بتا دادی چن تام بی بی زدی مثبت بودی انشاالله این بارم میری صدای قلبش ومیشنوی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
وای این فکرمنفی بودنو که منم دارم ولی عزیزم انشالله که نتیجه میگیری  من یه موقع هایی زیر شکمم ...

ان شاالله هر دوتا مثبت بشیم انتقال من  دومرحله ای بود ۱۷ هم یه جنین دوروزه انتقال دادم ۲۰ ام دوتا بلاست نمی دونم چرا دیر آزمایش نوشتن 

نه هیسترو انجام ندادم روزی نصف پردنیزولون میخورم انوکسا شیاف پروژسترون و آسپرین بار سوممه

شما داروهات چیه بار چندمین؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مادر و پدر شوهر من هم همه چی رو چک میکنند.  البته هر دو مسن هستند و من به حساب دلسوزی شون میذار ...

باران جان الان پروفايلت رو ديدم من و شما همسن هستيم.متولده ٦١ هستيد؟ عزيزم از وضعيت جنين ها خبري شد؟