2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
سلام دوستان یه سوالی دارم، آمپول آنوکسا رو میشه به ران پا هم زد؟ من به شکم و بارو میزنم ولی بازوم ...

سلام عزیزم، من البرز دارو میزنم تو بروشورش نوشته میشه به ران پا هم تزریق کرد، اما خوب من یه بار زدم اصلا نتونستم دردشو تحمل کنم خیلی دردش زیاد بود متأسفانه 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ان شالله که همون چیزی که میخواید میشه شما دفعه های قبل چنتا جنین با جنسیت دلخپاه ولستون تشکیل ...

بار اول ۲ تا تشکیل شد و انتقال دادم. ولی منفی شد. بار دوم رفتم انتقال بدم گفتن هیچی تشکیل نشده. 

چطور باید بفهمم دلیل انتقال منفی ام چیه؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚

سلام خانم ها روزتون بخیر. یه سوال داشتم خیلی ممنونتون میشم اونایی که اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن. زن داداشم بعد از ۲ بار میکرو ناموفق، عمل خراش آندومتر انجام داد و یک ماه بعد از اون  روز ۲۲ پری دکتر برای بار سوم ۲ تا جنین بلاست ۵ روزه براشون انتقال دادن. (۴ مرداد). دیروز که می‌شد روز ۱۴ انتقال رفت واسه آزمایش. عدد بتا ۲۳ بود. 

آزمایشگاه گفتش ۴۸ ساعت بعد دوباره تکرار کن. مشکوکه.

کسی با شرایط ایشون بوده که بتا رفته باشه بالاتر و باردار شده باشه 

آیا ممکنه پایین بودن بتا به خاطر این بوده باشه که روز ۲۲ موردش انتقالش انجام شده و حالا بتا دیر اومده بالا؟

آیا ممکنه رشد جنین ها تو رحم با تاخیر شروع شده باشه؟

از دیروز تا الان ایشون خیلی نگرانه. ممنون میشم اگر کسی بتونه جواب باشه

#اول_محرم

همسر زکریا و مادر مریم خواهر یکدیگر بودند و اتفاقا هر دو در آغاز، نازا و عقیم بودند هنگامى که مادر مریم از لطف پروردگار، صاحب چنین فرزند شایسته‏ اى شد و زکریا اخلاص و سایر ویژگی‌هاى شگفت‏ آور او را دید آرزو کرد که او هم صاحب فرزندى پاک و با تقوا همچون مریم شود فرزندى که چهره‏ اش آیت و عظمت خداوند باشد و با اینکه سالیان درازى از عمر او و همسرش گذشته بود و از نظر معیارهاى طبیعى بسیار بعید به نظر مى‏رسید که صاحب فرزندى شود ولى ایمان به قدرت پروردگار و مشاهده وجود میوه‏هاى تازه در غیر فصل، در کنار محراب عبادت مریم، قلب او را لبریز از امید ساخت که شاید در فصل پیرى، میوه فرزند بر شاخسار وجودش آشکار شود.

به همین دلیل هنگامى که مشغول نیایش بود از خداوند تقاضاى فرزند کرد و آن گونه که قرآن در نخستین آیه فوق مى‏گوید: در این هنگام زکریا پروردگار خویش را خواند و گفت: پروردگارا! فرزند پاکیزه‏اى از سوى خودت به من عطا فرما که تو دعا را مى‏شنوى و اجابت مى‏کنى «هُنَالِک دَعَا زَکرِیَّا رَبَّهُقَالَ رَب هَب لى مِن لَّدُنک ذُرِّیَّةً طیِّبَةًإِنَّک سمِیعُ الدُّعَاءِ».

در این موقع فرشتگان به هنگامى که او در محراب ایستاده و مشغول نیایش بود وى را صدا زدند که خداوند تو را به یحیى بشارت مى‏دهد، در حالى که کلمه خدا (حضرت مسیح) را تصدیق مى‏کند و آقا و رهبر خواهد بود و از هوى و هوس بر کنار و پیامبرى از صالحان است «فَنَادَتْهُ الْمَلَئکَةُ وَ هُوَ قَائمٌ یُصلى فى الْمِحْرَابِ أَنَّ اللَّهَ یُبَشرُک بِیَحْیى مُصدِّقَا بِکلِمَةٍ مِّنَ اللَّهِ وَ سیِّداً وَ حَصوراً وَ نَبِیًّا مِّنَ الصلِحِینَ‏».

زکریا از شنیدن این بشارت به وسیله فرشتگان، غرق شادى و سرور شد و در عین حال نتوانست شگفتى خود را از چنین موضوعى پنهان کند، عرض کرد: پروردگارا! چگونه ممکن است فرزندى براى من باشد در حالى که پیرى به من رسیده و همسرم نازاست «قَالَ رَب أَنى یَکُونُ لى غُلَمٌ وَ قَدْ بَلَغَنىَ الْکبَرُ وَ امْرَأَتى عَاقِرٌ».

در اینجا خداوند به او پاسخ داد و فرمود: اینگونه خداوند هر کارى را که بخواهد انجام مى‏دهد «قَالَ کَذَلِک اللَّهُ یَفْعَلُ مَا یَشاءُ».

👈 مطابق روایات، دعای زکریا در روز اول ماه محرم پذیرفته شد.

خدایا به حق اولین روز از عزای امام حسین علیه السلام کسی را آرزو به دل نذار و به همه آرزومندان، فرزندان سالم و صالح عنایت بفرما.

خدایا

ثوابی از این مجالس را به والدین کم وارث و بی وارث و بدوارث عنایت بفرما.

#حدادپور_جهرمی

#دلنوشته_های_یک_طلبه

@زینبی_بابا    زینب جان ببخشید عزیزم در این مورد ممکنه منو راهنمایی کنین؟ @tabsome &n ...

سلام عزیزم خوبی ؟ببخشید نمیدونم چی شد جواب شما رو فراموش کردم 

والا منم نمیدونم منظور دکترت چیه، من فکر کردم گروه خونی هست گلم 

فولیک اسید رو که بهتره قبل از بارداری شروع کنی یکی از مقدمات بارداریه

عزیزم خیلی بهت تبریک میگم انشالله بارداری راحت و خوبی داشته باشی

شما شب قبل از انتقال چ کارایی انجام دادید 

دوستان عزیزم من دیروز رفتم پیش توکلی گفت مشکل ایمنی داریو پرندیول ۵ روزی دوتا دادبهم میشه اگه کسی از ازمایش من سردر میاره یه راهنمایی کنه........لطفا یکی هم زینبی جون و هم واسم تگ کنه من بلد نیستم مرسی

سلام عزیزم، من البرز دارو میزنم تو بروشورش نوشته میشه به ران پا هم تزریق کرد، اما خوب من یه بار زدم ...

سلام نیلدا جون خوبی من رفتم nt 

تریزومی ۲۱ ریسکش ۱به ۱۲۹۰ شد 

بقیه اش همه چی خوب بود سونومم همه چی خوب دکترم گفت چیزی نیست خطا خون بیشتره ملاک ما سونوته

بهم گفت انومالی رو زودتر مینویسم اگه اونم ریسکش متوسط بود سلفری بدی تو یادمه سلفری دادی ریسکات متوسط بود یا همینجوری

دعام کن سالم باشه تو دومی 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا