2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام پروانه جون خوبی عزیزم .در چه حالی ؟خیلی وقت بود آنلاین نبودی

سلام گلم.خداروشکر خوبم.از سال ۹۸دیگه دکتر نرفتم واز لحاظ روحی واقعا آروم هستم.شما چکار کردید؟ رویان انتقال دادید؟ 

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 خوبی؟ خدا رو شکر  نه بابا  دوست دارم خدا بهم معجزه بده هنوز هم هر ...

خوبم شکر.از سال۹۸دیگه دکتر نرفتم.جنین فریز که ندارم وفکر پانکچر برای ۵بار واقعا عذابم میده. دوست داشتم برم مام ببینم نظر اونا چیه ولی به خاطر کرونا دست نگه داشتم.انشاالله خیلی زود خدابرات معجزه میکنه ویه بارداری راحت ویه دختر ناز خدابهتون هدیه بده..😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم.خداروشکر خوبم.از سال ۹۸دیگه دکتر نرفتم واز لحاظ روحی واقعا آروم هستم.شما چکار کردید؟ رویان ...

خدا رو شکر که حالت خوبه عزیزم .درسته دقیقا از وقتی آدم برای درمان اقدام میکنه و دکتر رفتن‌ها شروع میشه استرس ها و نگرانیها هم به وجودش سرازیر میشه .چرا گلم من من یه بار رویان فرش انتقال دادم که منفی شد وحالا داخل سیکل انتقال جنین فریزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
قربونت برم همچنین گل پسر تورو عزیز دلم،  آره بابا پسرامون فکر کنم یکم تنبل تشریف دارن یادمه چ ...

اره گلي من يكيشو از ١٨ هفته و ٥ روز حس كردم يكيشو حدود ٢٠ هفته. نگران نباش زوده چند روز ديگه رونمايي ميكنه گل پسرمون

خداياشكرت....❤️ 
سلام گلم چند سال اقدامی؟ذخیرت چند؟مشکل ازاول چی بوده؟مورفو و دی اف ای چند؟

عزیزم من حدود ۱۴ ساله ازدواج کردم و حدود ۷ ساله اقدامم اوایل شوهرم همکاری نمیکرد و خودم دارو مصرف کردم ولی باردار نشدم تا شوهرم آزمایش داد که متاسفانه مورفو، تعداد و dfi مشکل داشت با دارو هم گاهی یکم تغییر میکنه فعلا دکتر شوهرم گفته سه ماه صبر کنیم تا دارو مصرف کنه شوهرم و بعد از آزمایش بگن چیکار کنیم. آخرین بار تست amh کمتر از یک بود ولی خوب دو بار پانکچر شدم

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ
اره گلي من يكيشو از ١٨ هفته و ٥ روز حس كردم يكيشو حدود ٢٠ هفته. نگران نباش زوده چند روز ديگه رونمايي ...

مرسی که جواب دادی قربونت برم، شما با اینکه دوقلو بوده اون موقع احساس کردی ممکنه ما دیرترم حس کنیم؟ 

حالش خوب باشه برام کافیه هروقت افتخار داد تکوناشو رونمایی کنه من با جون و دل اماده ام

هر لحظه واسه همه منتظرا دعا میکنم که دغدغه هاشون بشه تکون خوردنای نینی شون

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دوستان من امروزم هم ی بییی زدم ک تو عرض ۱۰ دیقه هالش پررنگ شد ولی بچه ها بازم کمرنگه امروز باید بیشت ...

تبسم جان تورو خدا انقد به اون نینی استرس وارد نکن بعد به دنیا بیاد تلافی میکنه ها، من تو 7 هفته فکر میکردم بچم چیزیش شده الکی یه بیبی داشتم گذاشتم اصلا پررنگ نشد من انتظار داشتم قرمز قرمز بشه اینم عکسش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

این الان خشک شده یا تازه گذاشتی؟؟ بذار خشک شه بعد بذار کنار اون یکی عکس بگیر بفرست ببینیم

مرسی که جواب دادی قربونت برم، شما با اینکه دوقلو بوده اون موقع احساس کردی ممکنه ما دیرترم حس کنیم؟&n ...

فداتشم مهربون. كلا ميگن بارداري اول ديرتر حس ميشه. نهايت تايكي دوهفته ديگه تكوناي خوشگلشو حس ميكني و غش ميكني براش😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 

چرا اينقدر نااميدي دختر؟ چه ربطي داره اخه فردا برو ازمايش خيالت راحت ميشه. اگر قرار بود اينقدر استرس به خودت و اون طفل معصوم وارد كني نبايد اينقدر زود ازمايش ميرفتي😒

خداياشكرت....❤️