2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
من ١٤ تا جنين داشتم پي جي دي انجام دادن و فقط ٢ تا پسر و دوتا دختر تشكيل شد و بقيش تو پي جي دي از بي ...

بله از بين ميره تعداد زياديش ، ولي معمولا مراكز دروغ ميگن كه جنسيت مورد نظر را نداشتيد يا جنسيت ها معلوم نشد يا جنين مشكل كروموزومي داشت گذاشتيمش كنار و اكثرا كسانيكه كه تعيين جنسيت مي كنن ته تهش يدونه يا دو تا جنسيت مورد نظر را دارن 

@زینبی_بابا    این آزمایش ایمنی و انعقادیمه اون فاکتور بالاس جیه

آهان الان دیدمش، ببین اون آنتی بادی ضد هسته سلول هست که در بعضی بیماری های خود ایمنی و التهابی بالا میره و در کنار علائم بالینی و یه سری آزمایش های دیگه می‌فهمن به چه علت بالا رفته، تفسیرش کار ایمونولوژیست هست من بلد نیستم ولی احتمالا مجدد بگه همون آزمایشگاه تکرار کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه تو مرکز گفتن بهتره پشت ماشین دراز بکشید استراحت مطلق نیستم راه میرم😅

عزیزم متاسفانه بعضی افراد در مراکز سواد و علم کافی ندارن و اصلا آپدیت نیستن و اطلاعات زمان خیییییییلی قدیم رو دو دستی چسبیدن 

در صورتی که در کشورهای اروپایی اصرار دارن زندگی عادی 5 دقیقه بعد از انتقال باید ادامه پیدا کنه

عزیزم از دوستان قدیمی اینجا که خدا رو شکر کم هستن بپرس ببین من همیشه گفتم استراحت خصوصا 24 ساعت اول انتقال ریسک منفی شدت رو بالا میبره چون گردش خون رحم کم میشه

کلا جنین با هیچ تکونی بیرون نمیفته جاش خوبه 

خودم هم کل اون دو هفته بعد از انتقال تماااااااااااام فعالیت های خودم رو مثل رفتن سرکار، حمام، پله، پیاده روی و... رو داشتم بدون ذره ایی استراحت 

سلام زینب جون خوبی عزیزم،،ببخشید میگم‌من توازمایش کشت ادرارم یه کم عفونت دارم حالا دکتر اریترمایسین داده،هر ۶ساعت یکی،،بنظرت خطری واسه نی نیام نداره

@زینبی_بابا    

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنون گلم که جواب دادین. چند روز زودتر بوده؟ ال دی هم داشتین؟  پس منم فردا برم مرکز ببینم چی م ...

دقیقا یادم نیست، اما به حدی زود بود که اصلا مطمئن بودم پریود نیست،اما خب بود

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
سلام سلااام بچه ها یکم دیگه میرم جواب بتا روز ۱۴ انتقالمو بگیرم اونیکی هم شنبه باید بدم زودی بهتون خ ...

اومدی منو تک کن ببینم جوابت چیشد . انشالله مثبتی و سالم بغلش میگیری

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
اره عزيزم. زير نظر خود دكتر رستمي بودم. واسه بار دوم اقدام كردم و پانكچر شدم و بار دوم ٩ تا جنين تشك ...

عزیزم حتماااخودتو همسرتو تقویت کن اصصصلا سردی جات نخور من همیشه توی چاییم زنجفیل میریختم خیلی عالی بود به شوهرتم بده به اونم داروبده بزار تقویت بشن صد در صد جنینات گریدشون پایین بوده که اونجوری میشن گریدم بسته به کیفیت تخمکو اسپرم من یه دونم اونجوری شد و قابل انتقال نبودگفتن کیفیت نداره

برای غده تیروئید هست گلم، چه طور مگه؟ 

زینبی جون گلم اومدم دکتر گف کیست ١۴ دارم و خوب نیس انتقال بدم. دوباره ال دی نوشت. من نمیخوام ال دی بخورم اخه. خییییلی دلدرد میگیرم.

رفتار دکترم زیاد خوب نبود دلم ی جوری شد. انتقال با کیست باعث میشه منفی بشه؟ قبلا سایز کیست ٢٠ بود چرا با ال دی تموم نشد اخه. گفتن ی دوره بخوری تمومه ولی فقطاز ٢٠ شده ١۴.

بازم عقب افتاد . میخوام ببینم اگه حرفاش خیلی جدی نیس و جای شک و شبهه داره برم ی دکتر دیگه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
برای غده تیروئید هست گلم، چه طور مگه؟ 

سلام عزیزم.
یه سوال برام پیش اومد،انتی تی پی او یه آقا که حدود ۶۰ سال و تیروئید سالم (هم آزمایش و هم سونو)
اگر دوبرابر حد نرمالش باشه
و دکتر های فوق تخصص غدد(تیروئید) بگن مشکلی نیست،بنظرت بازم نیاز به پیگیری داره؟
آزمایش کلی خونش هم سالم هست،دیابت و فشار و ...نداره