2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045337 بازدید | 684460 پست
سلام . آنا جون چندتا سوال. گلم من روزی سه تا شیاف سیکلوژست استفاده می کنم هر ۸ ساعت. واژینال استفاده ...

واااای من این ماه iui کردم

و برای اولین بار از شیاف پروژسترون استفاده کردم اونم بصورت واژینال

انقدررر سوزش و خارش میگرفتم که دلم میخواست گریه کنم

ترشحاتم هم عفونی شده بود

خییییلی اذیت شدم

گفتم میکرو که کردم یا میگم بهم شیاف نده یا اگه داد مقعدی استفاده میکنم

مرسی عزیزم،ان شالله نی نی گلتو سالم بغل بگیری راستی من سه تا استرادیول در روز باید بخورم،با هم بخور ...

خواهش ميكنم خانمي ، عزيزم مهم نيست با هم خورده بشه يا نه ولي به من گفتن براي اينكه معده درد نگيرم صبح و ظهر و شب بخورم ولي حالا اينكه فاصله هاش چه قدر باشه اصلا مهم نيست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوم‌خوشگله شما که زودتر مامان شدی مبارکت باشه . به سلامتی. شما دکترت کیه؟ داروهاتون چیه؟

مرسي عزيزم 

من رويان انتقال دادم دكترم خانوم دكتر طاهره مدني بود انتقال داد واسم داروهامم استراديول روزي ٣ تا روزي يه آمپول. پروژسترون و آ اس آ و فوليك اسيد 

الان همسر رفت جواب از دوم بگير از اول مثبت شدم ايشالله كه همه دوستاي منتظرم همگي مثبت بشيد و خدا دلت ...

ماماني جون مباركت باشه خانمي ، خيلي تو فكرت بوديم ، ان شا الله آز دوم هم خوبه خانمي حتما ، نتيجه اون رو هم زود بهمون بگو عزيزم . 😘😘😘

مرسی آنای مهربون دلم لرزید از خوندن پیامتون...ممنون که وقت عزیزتون رو در اختیار ما میگذارید و تنهامون نگذاشتید..من که نمیدونم اگه اینجا نبود واقعاا چی میشد خیلی آگاه شدم ولی کاش زودتر...حداقل دو سال اول رو از دست نمیدادم..ممنون ازهمراهیتون مامان طلا..دوستون دارم😍😚🌼🌻🌷

لیلا جان مرسی دوست عزیزم..خودم حال و روز خوبی ندارم یه لحظه شادم و یهو پر از غم میشم و نمیدونم چه سرنوشتی در انتظارمه.اما خداروشکر که شمارو دارم و این خونه رو و دوستان عزیزم رو..

مبارکت باشه آغاز این راه شیرین و ته قصه هم که معلومه جوجه های طلاو بلااااا😚😍🌷🌻🌼..خاله قربون بره اون دستای کوچولوشونوووو..خب دیگه حالا یه قر اساسی بیا واسه جینگولیااا و اون قرتی خانوم که بالاخره اومد...زودتر که دلم شاد شه

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
ليلا جون عزيزم اين حالت نگراني رو همه ما داشتيم ، بايد سعي كنيم بهش غلبه كنيم ، من همين الانش هم بعض ...

سلام مامان طلا خوبید نی نی نازنازی هم که حسابی جاشو تو دلتون وا کرده خداروشکر...ممنون که هنوز بهمون سر میزنید هروقت پیامی ازتون میبینم کلی خوشحال میشم...امیدوارم شاد و تندرست باشید و دلبند و قند عسل شییرینتون رو بسلامتی بغل بگیرید...امین🌼🌻🌷😍😚🎉🎇🎊

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
ممنون عزیزم  .میدونم خودتم الآن استرس داری ولی با صبوری بهم جواب دادین . اینجا که میام روحیه ام ...

فقط عزیزم حواست باشه وقتی بدون تاریخ مینویسه باید پشت نسخه رو هم امضا کنه که وقتی بعدا تاریخ اضافه میکنی موردی پیش نیاد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 سلام مامان طلا خوبید نی نی نازنازی هم که حسابی جاشو تو دلتون وا کرده خداروشکر...ممنون که هنو ...

سلام آتريسا جونم ، خوبي خانمي ؟ عزيزم مگه ميشه من شما دوستاي خوبم رو فراموش كنم ، به خدا هر وقت ميخوام براي سلامتي بچه خودم دعا كنم اول قبلش براي همه منتظرا دعا ميكنم ، مطمئن مطمئنم كه شما هم بالاخره مامان ميشي خانمي ، ممنون عزيزم از دعاي قشنگت ، از ته دلم آرزو ميكنم تا آخر امسال شما هم يكي از مامانهاي گلمون باشي ، من كه هميشه به يادت هستم خانمي . 😘😘😘🌷🌷🌷🌸🌸🌸

راستي شير سويا كجا داره

عزیزم فکر کنم دوستان از سوپرمارکتا میگرفتن.......

من استفاده نکردم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من امروز صبح پری شدم فردا صبح میتونم برم برای سونو؟؟؟ یا زوده؟؟؟

آره عزیزم میتونی.......

من میکروی آخرم ظهر ساعت ۱۲ پریود شدم همون روزم اولین سونومو رفتم.......

پس خیالت راحت باشه میتونی بری......

الان همسر رفت جواب از دوم بگير از اول مثبت شدم ايشالله كه همه دوستاي منتظرم همگي مثبت بشيد و خدا دلت ...

عزیز دلم خدارو شکر........

اسمت دیگه خودی نشون داد.......

ایشالله ۱۲۰ سال به خوشی این اسمو حفظ کنی......

سلام . آنا جون چندتا سوال. گلم من روزی سه تا شیاف سیکلوژست استفاده می کنم هر ۸ ساعت. واژینال استفاده ...

عزیزم نگران نباش پماد رو استفاده کن خوب میشه......

فکر نکنم حساسیت باشه احتمالا فقط تحریک شده......

مناز چند روز قبل انتقال این طوری شدم و بد جوری میسوخت به قول تو حس میکردم زخم شده.....

البته فکر کنم با سوزش و خارش عفونت فرق داشت یه جوری شده بود، حس میکردم پستش نازک شده اما چند روز پماد رو استفاده کردم خوب شد......

نگران نباش خوب میشه......

در مورد سرم برا من هر ۲۸ روز یعنی ۴ هفته یه بار سرم میزدم طبق تجویز ایومومولوژ......

البته من دومیو جوری تنظیم کردم بیفته جمعه که همسرم باشه راحت بریم واسه تزریق......

حالا دمویو تنظیم کن برا هر روزی که راحتتری از اون به بعد هر ۴ هفته همون روز بزن......

مرسی عزیزم،ان شالله نی نی گلتو سالم بغل بگیری راستی من سه تا استرادیول در روز باید بخورم،با هم بخور ...

عزیزم بستگی به پذیرش معدتم داره......

میتونی با هم هم بخوری......

با صبحونه و ناهار و شام بخوری یا هر ۸ ساعت مهم اینه سه تا در روز رو بخوری اونم با شکم پر......

من دو تارو با هم میخوردم......

من تازه میخوام وارد پروسه میکرو بشم بهم گفتن سه روز اول پری ولی آخه روز سومم میشه جمعه😔 فردا برم ...

عزیزم روز اول تا سوم میتونی بری برا سونو نگران نباش......

من خودم بار آخر روز اول رفتم......