2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
سلام سوگل جون مامان شده فک کنم یادش رفت اینجا بگه...توی ی تایپیک دیگه دیشب جواب آزمایششو فرستاد خدا ...

خدایا شکرت..........

ممنون که بهمون خبر دادی.......

امان از این مامان خوش حال و سرمست مارم فراموش کرده.......

همینکه خوشه برامون کلیه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی، بچه ها خدا رو شکر اکوی قلب جنین هم به سلامتی انجام شد،آنا جون ممنون که جوابمو داده بودی،من سونوی آنومالیم خوب بود ولی کلا به نظرم روتین رویان اینه که واسه میکرویی ها مینویسن، 

مامان دو قلوها من اولین سونوم توی ۶ هفته و ۶ روز و واژینال بود ولی قلب دیده نشد و بعد از دو هفته استرس خدا رو شکر همه چی خوب بود،در حالیکه همه جا میخوندم از ۵ هفته قابل رویته و واژینال هم باید ۱۰۰ درصد نشون بده،دیشبم دکتر اکو میگه سونوهات مشکلی نداشت؟ من معده شو نمیبینم!!!بعد کلی فشار آورد به شکمم و میگه چرا هست ولی موقعیت جنین بده خوب معلوم نمیشه! یکی نیست بگه تو اول مطمئن شو بعد استرس بده!!!

سلام به همگی، بچه ها خدا رو شکر اکوی قلب جنین هم به سلامتی انجام شد،آنا جون ممنون که جوابمو داده بود ...

فدات........

شکر که همه چی خوب پیش رفته.......

ایشالله به سلامتی بغلش کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

الهی من فدای دل مهربون همه اتون بشم. 

منتظر جان خدا از دهنت بشنوه. الهی با ی بتای تپل بیام. فداتون شم من. ولی من آزمایش ندادم ها. آزمایشم ۱۸ ام هست سه شنبه. من دقیقا سه شنبه دو هفته پیش ۴ ام انتقال دادم

خدایا شکرت.......... ممنون که بهمون خبر دادی....... امان از این مامان خوش حال و سرمست مارم فراموش ...

وای آنا جون عاشقتم. مگه می شه خوشحال شم و شمارو فراموش کنم. اون روز نوشتم شمارش معکوس شروع شده خیلی استرس داشتم. امروز هی به خودم می گم دیگه این دفعه همه کاری کردم امیدم به کرم خدا. یعنی اگر منطق و... باشه باید بگیره. الهی همه منتظرا چشم دلشون روشن شه

وای آنا جون عاشقتم. مگه می شه خوشحال شم و شمارو فراموش کنم. اون روز نوشتم شمارش معکوس شروع شده خیلی ...

عزیزم اینو به فال نیک بگیر........

خدا خواسته از زبون منتطر جون پیش پیش خبر خوشگله رو بده........

ایشالله سه شنبه اینجارو برات میترکونیم........

منتظر جون مرسی که خبر دادی، ایشالله که خبر مثبت شدن خودت عزیزم.

لیلاجون کیت تخمک گذاری ازروز11پریودی استفاده کنم خوبه?من پریودیم 28روزه هس یعنی همیشه دوروزجلومیندارم...

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
سلام به همگی، بچه ها خدا رو شکر اکوی قلب جنین هم به سلامتی انجام شد،آنا جون ممنون که جوابمو داده بود ...

اي جانم خداروشكر مرسي كه گفتي عزيزه دل الهي كه تا اخرش بخوبي و خوشي پيش بره

ولي اين دوهفته خيلي سخت ميگذره

خانما تورو خدا برام دعا كنيد صداي قلبش رو بشنوم خيلي درمانده شدم

اصلا نميتونم تصور كنم كه بايد از اول شروع كنم اونم بيوپسي همسر و پانكچر و مراحل تشكيل جنين كه هر كدومش يه غول براي من

توروخدا تو اين شبها دعام كنيد معجزه بشه😭😭

خانما تورو خدا برام دعا كنيد صداي قلبش رو بشنوم خيلي درمانده شدم اصلا نميتونم تصور كنم كه بايد از ا ...

دو قلو جان انشالله خدا معجزه اش رو نشونت بده و هفته اینده قلبش رو ببینی. به هر حال همین که میگن سونو تکرار بشه یعنی شانسی هست. توکلت به خدا باشه فقط کافیه خودش بخواد.