2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043755 بازدید | 684336 پست
سلام بچه ها. من رفتم دکتر از شانسم دکتر زود اومده بود و تا من برسم رفته بود     اولش ناراح ...

خداروشکر انشالله که خیری توش بوده و با انجام این کارا اینبار مامان میشی به همین روز مبارک

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ببخشید عزیزم من انتقال قبلی شیاف داشتم منفی شدم به نظرتون این بار عوض کنم؟ منظ.رم اینه که ممکنه اینم ...

بستگی به تشخیص دکتر و شرایطت داره واسه من انتخابی نبود روزی دوتا امپول پروژسترون میزدم با یه دونه شیاف تا اخر سه ماهم امپول زدم ولی شیاف همچنان ادامه داره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بعد ivf شما حمام میرین؟ من سه روزی یه بار میرم اونم در حد ۵ دقیقه، یکی توی یکی از تاپیک ها گف ...

من روز سوم رفتم حموم...به این حرفا دقت نکن ...حموم برو ۵ تا ۱۰ دقیقه حموم خنک هیچ ایرادی نداره

بچه ها امروز روز دهم انتقال جنین ام هستش صبح بی بی چک گذاشتم منفی شد خیلی حالم خراب شده

به بی بی چک اعتباری نیست...امیدوار باش و آزمایش بده...ان شاءالله تو این ایام خوب مثبت میشی عزیزم...خیلیا با بی بی چک منفی مثبت شدن....توکلت به خدا باشه هر چی باشه خیره

عزیزم سن پایین خیلی شانس بزرگیه تو این کار. همش دست خداست ان شالله بزودی با خبر بارداری بیای. شرایط ...

ذخیره تخمدانم خوبه..ودکتر گفت شدید نیست تنبلیت خدارو شکر مشکلی شوهرم نداره.. اما باردار نمیشم... دلم میخاد ای وی اف کنم ک باخاست خدا دوقلو باشه و راحت بشم از این تنهایی و انتظار، چنددرصد ممکنه دوقلو بشه؟😃

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚
به بی بی چک اعتباری نیست...امیدوار باش و آزمایش بده...ان شاءالله تو این ایام خوب مثبت میشی عزیزم...خ ...

ممنونم از دلداریت

امیدوارم منم جز اون دسته باشم

البته بعد ۲-۳ ساعت رفتم باز نکاهش کردم دیدم یه هاله انداخته اما فکر کنم دیگه اعتبار نداره بعد این همه وقت

ممنونم از دلداریت امیدوارم منم جز اون دسته باشم البته بعد ۲-۳ ساعت رفتم باز نکاهش کردم دیدم یه هال ...

عزیزم اینجا بودن کسایی که روز دوازدهم بیبی چکشون  منفی بودولی مثبت شدن به خودت استرس نده انشاالله که مامان شدی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ممنونم از دلداریت امیدوارم منم جز اون دسته باشم البته بعد ۲-۳ ساعت رفتم باز نکاهش کردم دیدم یه هال ...

حالا در هر حال دلتو بسپار به خدا و خونسرد باش...آرامش از همه چی الان برات مهمتره...

من روز سوم رفتم حموم...به این حرفا دقت نکن ...حموم برو ۵ تا ۱۰ دقیقه حموم خنک هیچ ایرادی نداره

سلام گلم شما زیر دلتون درد نمیکنه؟

من روز ۵ انتقالم زیر دلم درد میکنه اصلا نمیتونم بشینم از اولم این دردو خفیف داشتم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
ععع هاله داره😍😍ای خدا به حق این وقت و ساعت عزیز دامن همه منتظرارو سبز کن 😘😘😘

اره ولی نمیشه بهش دلخوش کرد چون همون لحظه نبود 😞

توکل بر خدا ببینم چی رقم میزنه.

2810