2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044013 بازدید | 684354 پست
@داداشمممم   ‍آخه کجایی چرا نمیای از خودت خبر بدی؟؟؟؟😔😔😔 ‍

منم خییییییییلی نگرانشم هی میای ببینم خبری هس یا نه. کاش بیاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم خییییییییلی نگرانشم هی میای ببینم خبری هس یا نه. کاش بیاد

منم خیلی نگرانشم .تو خصوصی هم بهش پیام دادم جواب نداده .ان شالله خوش خبر باشه . حالش خوب خوب باشه و کلی تخمک خوب و جنین عالی براش تشکیل شده باشه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمای گل چسب جنین چیه وچه کاربردی داره اگه خوبه منم به دکترم پیشنهاد بدم یه ماه دیگه انتقالمه

چسب جنین یه امپولیه قبل انتقال تزریق مکنن به رحم که خوشکلای مامان محکم بچسپن به رحم مامانشون

ممنون ، ان شااله شما هم به زودی خبر بارداریت رو به ما بدی. اندومتر یه مشت سلوله چیزی نیست که رشد نک ...

دقیقا همینطوره

انشالله که همه چی ازین به بعد به بهترین شکل برامون پیش بره عزیزم❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چسب جنین یه امپولیه قبل انتقال تزریق مکنن به رحم که خوشکلای مامان محکم بچسپن به رحم مامانشون

گرونه?خودتون استفاده کردین

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خانما من ب شدت ۴ روزه ک حالت تهوع شدید دارم لب ب هیچی جز نوشابه نمیتونم بزنم ب نظرتون کرونا گرفتم بد ...

شاید اثر داروهات باشه 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
منم خیلی نگرانشم .تو خصوصی هم بهش پیام دادم جواب نداده .ان شالله خوش خبر باشه . حالش خوب خوب باشه و ...

ان شاالله ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانما من ب شدت ۴ روزه ک حالت تهوع شدید دارم لب ب هیچی جز نوشابه نمیتونم بزنم ب نظرتون کرونا گرفتم بد ...

عزیزم انتقال دادین شما؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم،ممنون،تو خوبی گلم؟ اره رفتم قلبش خداروشکر تشکیل شده بود.

خداروشکر عزیزم بسلامتی ایشالله ،،راستی مگه خونریزیت قطع نشده،،پس چرا میگی هنوز هماتومت سرجاشه،،اخه تونت خوندم با قطع خونریزی هماتوم جذب میشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
یعنی هم ب کمپلکس هم ب ۱ بهت دادن؟ کی برات تجویز کرد؟ هماتولوژیست به من ب کمپلکس داد. خب میتونی دو ه ...

فرزی جون من چون هموسیستینم بالا بود دکتر محیطی تجویز کرد که بیاد پایین 

در مورد ویتامین دی هم من خودم هفته ای ۵۰ هزار میخوردم چون زیر ۳۰ بود ولی دکتر بهم گفت روزانه بخور سریعتر میره بالا

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من همیشه بعد صبحونه میخوردم ازمایش مجدد ک دادم بالا نیومد ک هیچ پایینم اومده بود. یکی گف همیشه بین ن ...

مرسی عزیزم .یعنی بینابین ناهار بخورم ؟ آخه ب کمپلکس هم دارم نمیدونم اون رو کی بخورم 

بعد از چند وقت آزمایش دادی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
2810