2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043861 بازدید | 684348 پست
پروانه جان هزینه ها چقدر شده ؟ زنگ زدم جواب ندادن

عزیزم سلام تخمک کشی ۷۵۰۰تعیین جنسیت ۴تاجنین ۸۵۰۰ برایه هر جنین اضافه ۱۳۵۰۰۰۰گرفتن فریز تو سه تا نی ۱۸۵۰۰۰۰داروهام حدودا ۳۵۰۰شد حدودا یه سه توممنیم تقویتی خوردم انتقالمم مونده هنوز ا‌ونم پارسال حدودا۳ تومنی شد امثال گرونتره

ببخشید اون فرتیل اید برایه پسر شدن بیشتر جنین خوبه گفتید؟

والا برای همسر من که خوب بود برای تحرک 

عزیزم ان شاالله این بار مامانه دوقلو پسری

به نظرت یه آ و یه آب ممکنه دوتاش بگیره 

مال منم همینه دقیقا

بعد جنینات بلاست ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم انشالاه دفعه ی بعدی نتیجه بگیرین  شماکلینیک مام تخمک اهدایی گرفتین مراحلش چطوری بود ...

عزیزم من استان همدانم

مام نه وقتشو داشتم برم نه هزینشو

من مرکز دولتی همینجا تخمک اهدایی گرفتم

ازین معرف هایی که تو اینستا هستن اهدا کننده پیدا کردم

۱ تومن حق معرفی دادم به معرف

۴ تومن دادم به اهدا کننده تخمک

هزینه دارو ها و رفت و امدم با خودم بود برای اون خانوم

کلا هم ۴ تا خمک بیشتر نداد

هواست باشه کسی که میخوا انتخاب کنی ذخیرش بالا باشه و دفعه اولش باشه.امیدوارم نتجیه بگیری

از کجایی؟تهران؟

اگر خواستی من چند تا معرف شمارشونو دارم میتونن برات اهدا کننده پیدا کنن بگو برات بفرستم شماره هارو

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
والا برای همسر من که خوب بود برای تحرک  عزیزم ان شاالله این بار مامانه دوقلو پسری به نظرت یه ...

به امید خدا انشالله بگیره دیدم با گرید سی باردار شدن چهار روزه فریزن ببخشید شما چند تا تخمک و جنین داشتی چند تا پسر شد برات بچه داری ببخشید سوالام زیاد شد

به امید خدا انشالله بگیره دیدم با گرید سی باردار شدن چهار روزه فریزن ببخشید شما چند تا تخمک و جنین د ...

من پانکچر اول از ۴ تا جنین ۲ تاش پسر یه دختر یکی مشخص نکردن  پانکچر دوم از۲ تاجنین  ۱ پسر ۱ دختر 

هردو پانکچر جنینام بیشتر بود تا روز پنجم این تعداد شدن

عزیزم من استان همدانم مام نه وقتشو داشتم برم نه هزینشو من مرکز دولتی همینجا تخمک اهدایی گرفتم ازی ...

منم ساکن همدانم ولی تهران رفتم کلینیک مام دکترنصرعکس رنگیموباسونوسه بعدیمودیدگفت بهتره رحم جایگزین بگیری باتخمک اهدایی بااینکه خودم توسونو۴تافولیکول تخمدان راست داشتم با۵تافولیکول تخمدان راست حالاگفتن تخمک اهدایی تخمک خودم شانسم ۲۵ درصده هزینه اشم خیلی زیاده کلینیک گفته خودش معرفی میکنه خیلی ممنون عزیزم فعلا ببینم خودشون چیکارمیکنن خداکنه هزینش زیادنباشه 

اهداکننده ی رحم سراغ ندارین

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
2810