2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043764 بازدید | 684336 پست

بچه ها من امروز انوکسا رو تزریق کردم بعدش متوجه شدم یکمش مونده بوده😥😥😥

از بس امروزی بد قلق بود به سختی فرو رفت

حالا چی میشه؟! 😣😪

بعدم دوستان من مچ پام درد میکنه و پاهام حالت سر شدن و خواب رفتگی داره گاهیم کف دستم سوزن سوزن میشه

به نظرتون طبیعیه اینا

صبح تپش قلبم داشتم😥

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچها میگم من امپول انوکساپارین میزنم بااینکه زیر جلدیه چرا باز جاش گلوله میشه الان یه طرف شکمم کلا د ...

منم طرف راستم تزریق سخت تر

ولی خیلی اروم تزریق کن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم طرف راستم تزریق سخت تر ولی خیلی اروم تزریق کن

واسه من طرف چپ هستش،،ولی تند میزنم وزودی امپولو میکشم بیرون جوری که کلا کبود شدم😅

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام دوستان امشب شب عزیزی هس شب شهادت امام جواد علیه السلام هس دعا کنیم در حق هم که ان شا الله خدا بحق این شب عزیز حاجت دل هممون رو بده برای منم دعا کنید که چند روزه دیگه جواب ازمایشم مثبت بشه چون علایمم اصلا مثل علایم انتقال قبلیم که مثبت بود نیست و یه کم نا امید شدم دعا کنید ان شا الله مثبت بشیم همگی بعد این همه سختی که کشیدیم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻بحق جواد الئمه 

واسه من طرف چپ هستش،،ولی تند میزنم وزودی امپولو میکشم بیرون جوری که کلا کبود شدم😅

منم اولا تند میزدم سیاه میشد

الان جاشون با دو انگشت جمع میکنم موادشو خیلی اروم اروم خالی میکنم چند ثانیه صبر میکنم بعد میکشم بیرون

این روشو امتحان کن 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

[QUOTE=198388038]سلام دوستان امروز چهار روزه انتقال دادم سه تا جنین سه روزه گرید a ولی از روز اول زیر شکمم سمت چپ درد ...[/QUOسلام عزیزم من بارداری قبلیم این شکلی بودم دقیقا از روز سوم تا هفتم درد داشتم بعدش دو روز بی علامت بود دوباره از ده روز پادرد مخصوصا ساق پا و.کمر درد گرفتم. ان شا الله که نتیجه گرفتی 

منم حالتای شمارو دارم ولی تپش قلب ندارم

مگه همینطوری از هم دیگه اطلاعات بگیریم

با دکتر که هیچ رابطه ای نداریم صبح زنگ زدم واحد پاسخگویی میگه میخوای بیا ویزیت شو

خب من هر روز برام سوال پیش میاد کجا پاشم هر روز برم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
سلام به همگی  دوستان من امروز سنو غربالگری رفتم تو سنو سن بارداری رو ۱۲هفته و ۶ روز زده اما با ...

معمولا میگن سن جنین با سونو ان تی دقیق ترینه شما اونو درنظر بگیر

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها من امروز انوکسا رو تزریق کردم بعدش متوجه شدم یکمش مونده بوده😥😥😥 از بس امروزی بد قلق بود ب ...

عزیزم چیزی نمیشه اون یکم اصلا فکرتو درگیرش نکن

علایم هم همش برای پروژسترونه خیلی زوده واسه علایم اما به فال نیک بگیر ایشالله که مامان شدی عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام دوستان امروز چهار روزه انتقال دادم سه تا جنین سه روزه گرید a ولی از روز اول زیر شکمم سمت چپ درد ...

به خاطر آمپول و شیاف پروژسترون عزیزم

اما ایشالله که نینیا دارن سفت میچسبن به دل مامانشون واسه اینه گرفتگی داری

2810