2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست

آنا جون من آخرین پریودم ۱۵ شهریور بود. ۴ مهر ۴ تا جنین انتقال دادم که سه تاش بلاست بود. لانه گزینی من چه تاریخی می شه؟ زیر دلم درد می کنه اعصابم خراب شده حس می کنم‌باز پریود 

ويانا جان خواهر گلم نااميد نشي توكل بخدا منم بار ٥مثبت شد از سال ٩٢درگيرم اول سپتوممو عمل كردم بعد د ...

مینو جون 

مبارکت باشه عزیزم 

امیدوارم مادرت هم از شادی تو شاد باشه و روحش قرین رحمت باشه

می شه بگی دکترت کی بود؟

ودفعه پنجم آیا کارخاصی کردی که تو + شدنت تاثیر داشت؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیلاااااااااا  جون تولدتون مبارررررررررک ان شاله  خدا جواب دل مهربونتو بده و سال دیگه با ن ...

afsson جونم مرسی عزیزم، ایشالله به خواست خدا اینبار که میری برای پانکچر همه چیز عالی پیش بره و اینبار نی نی نازت رو بغل بگیری آمین    اون انگشت تو کیک که گفتی خیلیییییییی خوب وبد ایشالله هممون تجربه اش میکنیم سال آینده   

لیا، خیلیییییییی از پیامت خندیدم   تعیین جنسیت   اتفاقا همسرم دختر خیلی دوست داره.  

مامان سبحان عزیز و مهربونم، خیلی ممنونم ، ایشالله با زایمان راحت نی نی گلت رو بغل بگیری جشن زایمان و تولد نی نی نازت رو بگیریم   

efsibi جونم خیلی ممنونم، ایشالله زایمان راحت داری و نی نی نازت رو بغل میکنی ، جشن زایمان و تولد نی نی خوشگلتو اینجا میگیریم، ایشالله دونه دونه جشن زایمان و تولد نی نی هامون.

منتظر رحمت عزیزم، خواهر گلم، مرسی از دعای قشنگت ، ایشالله سال آینده نی نی نازت رو بغل میکنی   

ستایش جونم مرسی عزیزم ، ایشالله بزودی خبر خوش بتای تپل مپلتو بهمون میدی.  

مرمر جون، مرسی عزیزم، مامانی جون ممنون  ، shima جونم مرسی عزیزم   مرسی از سوگول و ویانا عزیزم.    

دوستان فردا روز یازدهم انتقال منه یعنی ده روزه کامل میشه که انتقال دادم به نظرتون برم آز. بدم یا به ...

عروسک جون به نظر من برو آزمایش بده چون نشون میده، اینجا که نهایت بگن روز 12 بعد از انتقال بتا بدید، برو نشون میده، اون مراکزی که میگن روز 17 اینطورا بتا بدید چون میگن معمولا بتای 1000 به بالا دیگه تکرار نمیخواد، ولی اینجا میگن زود برید بتا بدید مثبت شد یه دور دیگه بتا بدید رشدش خوب باشه مشکلی نیست. ایشالله خوش خبری.

سلام به همگی شرمنده من از نظر روحی خیلی بهم ریخته ام وترجیح میدم اینجا نیام که روحیه تون خراب نشه، د ...

ویاناااااا ، دیگه نشنوم بگی لایق مادری نبودما، ماها خیلییییییییییییی لایقیم، خیلییییییییییییی، باور کن برای همینِ که انتخاب شدیم برای این امتحان الهی، خدا به ما بهترین رو میخواد بده عزیزم،عزیز دلم اولا حتماااا بیا اینجا از دلتنگیات بگو، از ناراحتیات بگو، ماها فقط میتونیم همدیگر رو درک کنیم، اصلا نگران این نباش که بیای درد و دل کنی ماها ناراحت میشیم، ماها همه همدردیم ، باور کن منم حالم خراب بود ولی همین تاپیک و بچه ها روحیه بهم دادن ، هر چی هم دوست داری غر بزن عیبی نداره ، فقط تو خودت نریز ، عزیزم من مطمینم مامان میشی، شک نکن،   امید داشته باش، باور داشته باش، میشه عزیزم، یه موقع دیدی معجزه خدا شامل حالت شد و طبیعی باردار شدی خدارو چه دیدی عزیزم.

سلام عزیزم تولدت مبارک دوست مهربونم ...روزهای شاد سرشار از مهر و محبت رو واست ...

آتریسا جونم مرسی عزیزم، ایشالله سال دیگه هممون تو تاپیک جدیدمون که در مورد بچه داری مشغول تبادل نظر هستیم الهی آمین   

انتظار جون مرسی عزیزم ایشالله بزودی باید کلی جشن بگیریم   

سلام به همه 

آنا جون خدا قوت گلم ...

لیلا جان تولدت مبارک عزیزم...

سوگل جان شما پانکچر شدی یا فریزی های قبل رو استفاده کردی ؟؟

دوستان من  با دکترم ویزیت شدم بالاخره !

اصلا حرف از رحم اجاره نزد ..هم خوشحالم هم نگرانی. وترس دارم !

قرار برا این شد که فریزامو انتقال بدم +هیسترو وخراش 

اما من میترسم کیفیت خوب نباشه 

بنظرتون مجددا امپول بزنم وپانکچر بشم ؟!

البته فریزای قبل رو هم تمدید میکنم !

minoجان ، خدا مادرت رو رحمت کنِ منم مثل خودت مامانمو سال 94 از دست دادم، خیلی سخت خیلی ، ولی خدا کمک میکنه، الهی شکر تا اینجا خوب برات پیش رفته ایشالله بقیه 9 ماه هم به راحتی طی میکنی و با یه زایمان راحت نی نی گلت رو بغل میکنی،ممنون که روند درمانت رو گفتی ، اینا باعث میشه ماها هم روحیه بگیریم و هر روز باورمون بیشتر و بیشتر بشه که پایان این راه نورانی و روشنِ.

سلام به همه  لیلا جان تولدت مبارک عزیزم... سوگل جان شما پانکچر شدی یا فریزی های قبل ...

مرسی شاینا جون.

عزیزم به نظر من زود نتیجه گیری نکن، از کیفیت جنین که کسی خبر نداره فریزات رو منتقل کن بالاخره تکلیفشون معلوم میشه ، بعد هم من میگم اگر کسایی هستن که 8 بار پانکچر میشن بعد باردار میشن پس چرا ماها نباید بشیم، حرف رحم اجاره ای هم فعلا اصلااااا نزن، ایشالله به امید خدا خودت باردار میشی. آمین.

مینو جون  مبارکت باشه عزیزم  امیدوارم مادرت هم از شادی تو شاد باشه و روحش قرین رحمت باشه ...

ممنون عزيزم دفعه آخر پي آرپي كردم استراحتم نسبي بود تا يك هفته شير سويا شبي يك استكان ميخوردم اناناس تازه دوتا تو يك هفته خوردم و اصلا به انتقال فكر نكردم بجاي شياف پروژسترون امپولشو تاخود الان ميزنم توكل به خدا انشالله بمونه من ٣٦سالمه واقعا از لحاظ روحي ديگه تحمل ندارم بعد اينهمه سال 

به تظر من ميكرو رو اونقدر كه جسممون و روحمون و جيبمون اجازه ميده بايد تكرار كرد تا يكبار بگيره در بارداري طبيعي ممكنه هرماه جنين تشكيل بشه ولي نچسبه و فرضا بعد ٦يا ٧يا چندماه يكبارش بچسبه و طرف باردار بشه ولي ماها چون جنين تشكيل نميشه طبيعي مجبوريم مصنوعي اين راه رو هي تكرار كنيم تا يكبا ش بشه برا همين برا ماها سختتره چاره چيه 

minoجان ، خدا مادرت رو رحمت کنِ منم مثل خودت مامانمو سال 94 از دست دادم، خیلی سخت خیلی ، ولی خدا کمک ...

مرسي عزيزم خدا مادر شما هم رحمت كنه من باديدن لحظه فوت مادرم ايمان اوردم كه تولد و مرگ دست خداست تا خدا نخاد اينهمه دوا امپول دكتر تاثير نداره  خدا خيلي بزرگه انشالله كمك هممون ميكنه توكل به خودش

سلام بچه ها عصري رفتم دكتر فقط منشي رو ديدم كفت سونو دوهفته ديگه دوباره پروژسترون داد امپول.😩تازه ب ...

مبارک باشه مینو جان 

انوکساپارین یا هپارین رو  من تو زمان انتقال هم داشتم

دکترم به همه میده 

برا  خون رسانی بهتره به جنین

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...