2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044069 بازدید | 684356 پست

سلام به همگی منم تو سیکل آی وی اف هستم روز۴پریودم شنبه باید بدم سو نو که انشاالله معلوم بشه کی بدم برای انتقال البته من پارسال آبان ماه دوتا انتقال دادم که هر دوشم گرفت یکیش قلبش تشکیل نشد اون یکی هم تو۶ماهگی سقط شد چون دهانه رحمم باز شد باید سرکلاچ میکردن که نکردن برام دعا کنید دوباره نتیجه بگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانای مهربون من واقعا دارم قاطی میکنم حال خوبی ندارم  من بهمن پانکچر شدم ۲ تا جنین که ...

کاملا میفهممت عزیزم. ولی الان فکرتو مشغول نکن. اشکال شرعی داشتن رو داره (مگر اینکه درمان هیچ راهی غیر از اون کار ب تنهایی نداشته باشه.)ولی اینکه الان جنین ها رو ول کنی  نه نمیدونم چی بگم. اگه دلت آروم نمیگیره از دفتر مرجعت تقلیدت زنگ بزن بپرس. منم همیشه میرفتم کنارش ولی این بار منو زودتر از ایشون فرستادن اتاق عمل نشد برم. برا همین خیییلی مث شما ناراحت بودم. پرسیدم گفتن یه صدقه بزرگ بده ان شاالله حل میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها برام دعا کنید. حالم ی جوری بده. 

عزیزم برات صلوات میفرستم.

آزمایش بتا دادی؟

اولین قدم به نظرم آزمایش بتاست. اگه پایین اومده باشه یعنی باید حرف سونو رو گوش بدی. وگرنه انشاالله که نینیت سالم سرجاشه.

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
کاملا میفهممت عزیزم. ولی الان فکرتو مشغول نکن. اشکال شرعی داشتن رو داره (مگر اینکه درمان هیچ راهی غی ...

یعنی اینکه مرد خودش اسپرمش رو تخلیه میکنه مشکل شرعی داره؟؟؟؟؟؟ اخه همین الان توی یه تاپیک با یه خانومی یکم حرفم شد میگفت حرامه این کار و اون بچه ای که از این طریق میاد حرامه اعصابمو بهم ریخت خب مگه راه دیگه ای هست اخه گریم گرفتع به خدا خب اینم یه جور مریضیه دیگه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
حالا ک کردم چی ؟ ای خدا من چه کارایی میکنم

عیبی نداره  چیزی نمیشه ....نگران نباش ...تحریک نافت با رحمت کاری نداره...ولی دفعه دیگه انگولک نکن به خاطر بچه نمی گم کلا ناف حساسه زود عفونت میکنه

عزیزم من رفتم سونو الان اومدم. ساک ها رشد نکرده بودن‌ باید برم برای سقط. 

عزیزم آزمایش بتا دادی؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
عزیزم رفتم سونو واژینال ساک رشد نکرده بود. 

کدوم شهری گلم. امکان داره دستگاهاشون اشتباه کنه. ولی باید اول آزمایش بتا بدی. اگه پایین اومده باشه حرف سونوگرافی درسته. وگرنه میتونی یه هفته دیگه هم صبر کنی

یعنی اینکه مرد خودش اسپرمش رو تخلیه میکنه مشکل شرعی داره؟؟؟؟؟؟ اخه همین الان توی یه تاپیک با یه خانو ...

تو رو خدا به این چیزا فکر نکنید...اشکال شرعی دیگه چیه...ذهنت رو رها کن از این حرفا....مهم آینده زندگی شماست....به پیشرفت علم فکر کن و مادر شدنت به امید خدا...شرع چیه دیگه...فقط خدا 

2810