2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044213 بازدید | 684364 پست
آره عزیزم حتما خیریتی داشته، انشاءالله خدا جواب صبرتو میده به زودی شک نکن، منم دوسال پیش درست همین م ...

ممنونم گلم. اولش خیلی ناراحت بودم اما الان آروم شدم. سونو دوم رو ک رفتم دیگه زیاد غصه نخوردم. ان شاءالله  نینی های سالم داشته باشی گلم. 

صلوات  
ممنونم گلم. اولش خیلی ناراحت بودم اما الان آروم شدم. سونو دوم رو ک رفتم دیگه زیاد غصه نخوردم. ان شاء ...

ممنون مهربون  برای آرامش دلت یه آیت الکرسی می خونم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانای مهربون من واقعا دارم قاطی میکنم حال خوبی ندارم  من بهمن پانکچر شدم ۲ تا جنین که ...

نه بابا این چه حرفیه

تازه مردها اون لحظه اینقدر حال روحیشون بد هست که اینکارو از روی اجبار انجام میدن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم من رفتم سونو الان اومدم. ساک ها رشد نکرده بودن‌ باید برم برای سقط. 

آخی عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم نمیدونم اصلا چی بگم خدا به دلت صبوری بده و زودتر جاشو واست پر کنه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم من رفتم سونو الان اومدم. ساک ها رشد نکرده بودن‌ باید برم برای سقط. 

وای خیلی متاسفم عزیزم😔😔

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من پنج تا جنین دارم به نظرتون چن تا انتقال بدم دکتر پیشنهاد سه جنین داده

اگه کیفیت جنین خوب باشه به نظرم بلاست بخوای انتقال بدی یکی هم کافیه و می گیره، ولی در کل اگه بلاست هست دوتا خوبه برای انتقال، اگه سه روزه هست سه تا خوبه، من دکترم گفت فقط یکی انتقال میدم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست