2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044122 بازدید | 684361 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     زینبی جان این دستور سیکل انتقال من تو رویان هست مریض دکتر مشایخی هستم ...

عزیزم چرا دکتر برات دیفرلین نوشته ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم من فقط امروز داخل فضای مجازی خبرش رو خوندم ،ولی نمیدونم چقدر حقیقت داره 

آستارا جان امشب تواخبارگفت من شنیدم گفت یک میلیون برای داروهاوده میلیون هم برای کارهای ناباروری میدن خسته نباشن

ممنونم عزیزم واقعا محتاجم ب دعای تک تکتون  اره بخدا من ک از 7روز بعد انتقالم استرس داشتم و همش ...

چرا از روز۷ استرس داشتی؟ عزیزم لکه بینی تو بارداری های آی وی اف خیلی شایع هست اصلا خودتو نگران نکن

چرا از روز۷ استرس داشتی؟ عزیزم لکه بینی تو بارداری های آی وی اف خیلی شایع هست اصلا خودتو نگران نکن

روز 7انتقالم لک دیدم روز 9خونریزی بعد جواب ازمایشم مثبت شد سمت چپ شکمم درد میکرد رفتم دکتر بعد چند روز اخه دوتا جنین انتقال دادن برام ترسیدم ک خارج رحمی نشده باشه برداشت سونو وازینال کرد دوباره لکم شروع شد و اصرار بر این ک اسپرین قطع نکن اما من قطع کردم لکم خوب شد دوباره اسپرین خوردم فرداش لکککک زیاد وحشتناک داشتم دوباره اسپرین نخوردم قطع شد دکترم باز تاکید کرد بخور امشب خوردم دوباره لک دارم 

از مرکز هم بپرس یبار تاریخ سونو رو برام زودتر زدن گفتن چرا زود اومدی گفتم تو برگه نوشتین منم همون تا ...

یعنی زنگ بزنم جواب میدن اخه؟

شماره ای داری که جواب این سوالارو بدن؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
به من هم گفتن یه هفته بعد از مثبت شدن حالا میگم کاش بزارم دو هفته بشه که قلبش هم تشکیل شده باشه الکی ...

اره دقیقا منم همین رو به شوهرم میگفتم بعد شوهرم گفت شاید داروی رو  کم وزیاد کنن به خاطر اون اون گفتن  موقع بریم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اره عزیزم من همسرم ازو بود و با تسه اسپرم گرفتن و الان شکر خدا دو قلو باردار هستم

وااااااای خدایاشکرت انشاءالله نی نی گلی ها صحیح و سالم بیان بغلت عزیزم😍😍خیلی امیدوار شدم شما کدوم مرکز انتقال دادید؟پزشک خودتون و پزشک همسرتون کیه؟بار چندم مثبت شدین؟چندتا جنین براتون تشکیل شد؟ ببخشیدعزیزم خیلی سوال پرسیدم خیلی نگرانم 4بار انتقال منفی داشتم الانم4تا جنین گرید بی و سی دارم میترسم برم برا انتقال ممنون میشم روند درمانتون را برام توضیح بدی

😍😍خدایا شکرت
آستارا جان امشب تواخبارگفت من شنیدم گفت یک میلیون برای داروهاوده میلیون هم برای کارهای ناباروری میدن ...

آره اتفاقا منم همین رو به شوهرم گفتم .واقعا لطف میکنن .فقط نگفتن که کجا باید مراجعه کنیم ؟

البته فکر کنم یک میلیون بلاعوض باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...