2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044132 بازدید | 684361 پست
گلم پردینزون رو دکتر علیرضایی برات تجویز کردن یا دکتر زرنانی؟ و اینکه چه مقدار در روز میخوردی؟

تو توضیحاتم کامل نوشتم توصیه نامه رو زرنانی داد

روزی ۵ میل پردنی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم ببخشید سوالام زیاد شد آخه زرنانی به من هم پردنیزولون از یکماه قبل انتقال داد ولی درباره ...

تو همون برگه ای که میده نوشته کی بخوری و چقدر 

کی قطع کنی کی شروع کنی

من بردم علیرضایی خوند گفت طبق زرنانی پیش برو بعد مثبت شدنم هم یه ویزیت با زرنانی شدم بهم گفت تا کی بخورم و کی قطع کنم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
به سلامتی گلم، انشاءالله چند روز دیگه خبر خوش بارداریتو بهمون بدی، کی باید آزمایش بدی؟من کمردرد دارم ...

ممنونم‌ عزیزم‌ برام دعا کن منم فقط کمردرد دارم یه شبم شکمم گرفتگی داشت ..پا درد دارم فقط شبا دیگه هیچ علائم دیگه ندارم توکلم بخداست و عیدیم از امام رضا بگیرم 

ممنونم عزیزدلم اسماشونو اگه اجازه بدی نگم. چون تو اقوام کسی نمیدونه، میترسم اینجا کسی باشه 

خواهش میکنم هر جور راحتی ببوسشون😙😙😙😙

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
زخیرت چنده امپول چی زدی ببین هرروز دوسه تا سفیده ی تخم مرغ بخور هایپری وقتی تخمدان بیش از حد تحریک م ...

منم فک کنم تخمدانم بیش از حد تحریک شده دردم زیاد تر سده نمیتونم راه برم ممکنه هایپر بشم ؟

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم قل دوم سالم و خوشحاله 😍😍😍😍😍 فقط برای ادامه حاملگی حتما زیر نظر پریناتولوژیست باش و ف ...

سلام زینبی جون

عفونت زرد رنگ دارم الانم جدیدا سبز شده رفتم دکتر بهم کپسول فلوکونازول ۱۵۰
کپسول کلیندا مایسین ۳۰۰
بهم داد بنظرت واسه نینی ضرر داره یا نه

ممنونم‌ عزیزم‌ برام دعا کن منم فقط کمردرد دارم یه شبم شکمم گرفتگی داشت ..پا درد دارم فقط شبا دیگه هی ...

حتما عزیزم، انشاءالله، محتاجم به دعا  

چندتا انتقال دادی و چند روزه؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
قربونت برم عزیزم ❤️

قدم نورسیده ها مبارک عزیزم ،انشالله پر خیر وبرکت  😍😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من اطلاعی ندارم اما اگه دخالت نباشه به نظرم برو میلانی اون بهت بگه که لازمه یا نه و اینکه آزمایش ...

میلانی پزشک زنانه؟ کجاست مطبش؟ خیلی وقت ندارم باید سریع یه کاری بکنم میترسم به خاطر هپارین 3میلیونمو بریزم دور برای 1 شنبه برام وقت گذاشته برای سونو انی تی و آزمایش غربالگری 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
میلانی پزشک زنانه؟ کجاست مطبش؟ خیلی وقت ندارم باید سریع یه کاری بکنم میترسم به خاطر هپارین 3میلیونمو ...

من نخوندم کدوم صفحه نوشتی مشکلتو؟