2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044403 بازدید | 684385 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا جنین بلاست فرش انتقال دادم همین دوتا رو داشتم از روز هفتم انتقال علائم پریودی داشتم دیگه نمی ...

عزیزم خدا به دلت آرامش بده 

ولی به کاری که میخوای بکنی خوب فکر کن چون قانونی نباشه مشکلاتت خیلی بیشتر میشه

انشالله خدا به دلت شکستت نظر کنه بهترین راهو جلوی پاتون بزاره

فسقلی های من که موندن تو فریزر مرکز رو انگار بیشتر از دل مامانشون دوست داشتند 

هر وقت یادم میفته جنین دارم خداروشکر میکنم

خیلی قشنگه که از ما و شوهرمون جنین تشکیل شده 🤗🤗

واقعا نعمت بزرگیه

امیدوارم فسقلی های بعدیمون زبر و زرنگ باشن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ببخشیدکدوم مشکل داشته باشه سرم ای وی ای جی میدن شمااطلاع دارین؟؟

نه عزیزم متاسفانه اطلاعی ندارم

@مامانو_سوفی   عزیزم شما فکر کنم قبلا از این سرم استفاده کردی،بی زحمت می تونی به دوستمون راهنمایی بدی؟  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام بچه ها جوابم اومد بتا صفر متاسفم که انرژی منفی میدم خیلی خسته ام....دلم درد داره....دلم شکس ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم، دعا می کنم خدا به دل شکسته ات نگاه کنه و به زودی دامنتو سبز کنه    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام بچه ها جوابم اومد بتا صفر متاسفم که انرژی منفی میدم خیلی خسته ام....دلم درد داره....دلم شکس ...

الهی بگردم.😥 نمیتونم بگم غصه نخور عزیزم، چون میدونم سخته. ولی میدونم خدا بزرگه.. کسی چه میدونه.شاید به انتقال بعدی نرسه و به حق بزرگی خودش طبیعی باردار شدی 💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
الهی بگردم.😥 نمیتونم بگم غصه نخور عزیزم، چون میدونم سخته. ولی میدونم خدا بزرگه.. کسی چه میدونه.شاید ...

عزیزم شما بتای مجدد دادی عددش چند شده بود؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
هر وقت یادم میفته جنین دارم خداروشکر میکنم خیلی قشنگه که از ما و شوهرمون جنین تشکیل شده 🤗🤗 واقعا ...

واقعا خداروشکر، ما که همیشه کلی با یاداوری بچه های فریزمون ذوق میکنیم، تنبل بودن دیگه، حال چسبیدن نداشتن