2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044451 بازدید | 684390 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما امپول واریوپپتیل و اویترل زیرجلدی برای چی هستش ؟ واسه آزاد سازی تخمکه؟ من دوشنبه تخنک کشی دارم ...

بله عزیزم،راس همون ساعت مشخص که گفتن باید بزنی،من تو بازو زدم،هر چی خودشون گفتن دیگه

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
خدا کنه پیشول  دعام کن  فدات❤️

عزيزمي😍 چشم اگه قابل باشم حتما عزيزم♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم درسته مامان خانوم خب تو زود رفتی روز ۱۲ کم بوده باید همون ۱۴ میرفتی بعد دوباره ۱۶‌اصلا نگ ...

سلام عزیز دلم   مرسی دستت درد نکنه مثل همیشه بهم دلگرمی میدی  واقعا مرسی که هستی ندیده عاشقتم😘انشالله به این زودیاخبر مامان شدنتو بهمون میدی🙏🙏

سلام عزیز دلم   مرسی دستت درد نکنه مثل همیشه بهم دلگرمی میدی  واقعا مرسی که هستی ندیده عاش ...

فدات شم من. مرسی عزیزم اینقد خودت با محبتی. مرسی که دعام میکنی الهی آمین انشالله گلم. روز ۱۶ همین آزمایشگاه امروزی برو نه اون قبلی. 😘😘😘😘😘😘😘

دوست دارم مامان مهربون

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سمر جون من به اشتباه چهار یا پنج تا بیشتر خورده بودم، خیلی هم نگران بودم ، ولی دکترم گفت مهم نیست

نه بمن خود دکتر داد گفت سی روز بخور بعد قطع کن بعد که دیدم زینبی جون گفته بودن به یکی از دوستان که بهتره نخوری خواستم بدونم دلیلش چیه ؟ یعنی چه ضرری میتونه داشته باشه مگه؟

در اندک من تویی فراوان یارب..