2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044198 بازدید | 684363 پست
ای جاااان دلممم مبااااارکاااا باشع 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍کاملاااا مشخصه عزیزم..خیلییی خوشحالم برات ع ...

خدایی مشخصه؟؟

من به اطرافیان نشون دادم مادرم و همسرم 

گفتن جمع کن خودتو 🤣🤣🤣🤣🤣

چرا ما نمیبینیم 🤔

در کل به حق حضرت زهرا هم شما هم فرزی هم معحزه هم پونه هم بقیه که چه تو این گروهن چه خارج از گروه و منتظر مادر شدن مثبت بشیم 

خدا فقط از دل ما آگاهه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جالب،اخه دودوره همسرم استفاده کرددی اف ۲۱بودمورفوصفرویک میشد،بعددکترشوکه عوض کردیم کف اصلاالکارنت ...

من دوباره براش خریدم. نگران نباش ماها که میخوایم میکرو کنیم از توی نمونه اسپرم خیلی راحت میتونن پیدا کنن. بهش مغزیجات بده. من همه رو آسیاب میکنم با عسل قاطی میکنم بهش میدم شیر موز خیلی خوبه یا موز خالی انشالله که به زودی زود مامان بشیم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
شما هم اون خط دوم توهمی رو دیدی

آره عزیزم دیده میشه خداروشکر

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیز دلمی😍🙏🏼کلیییی تشکر میکنم.ایشالا ک بهترینا نصیبتون بشه از خدا براتون سلامتی میخوام.خیلی دقیق ...

نگران نباش زیادم درگیر استراحت نشو من گاهی اصلا یادم میرفت که انتقال دادم فکرتو ازاد کن به امید خدا موفق میشی 

خدایی مشخصه؟؟ من به اطرافیان نشون دادم مادرم و همسرم  گفتن جمع کن خودتو 🤣🤣🤣🤣🤣 چرا ما نم ...

اره عزیزم خ مشخصهههه..😍😍😍

انشاالله ب سلامتي و دل خوش باشههه🤗🤗

الهیییییی آمیییییین ب دعای قشنگت 🙏

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
https://s4.uupload.ir/files/6db3800c-3dab-443f-9baf-fcff5419683f_99jt.jpeg

تبریک میگم عزیزم... انشالا تا چندروز آینده با بتای چاق و چلَت کلی ذوق زده بشیم..از حالا مامان شدنت مبارک💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
نگران نباش عزیزم منم تست زدم به سختی یه خط کمرنگ انداخت بیبی چکا متفاوته برای شمام احتمالا فعلا ...

روز چندم بی بی زدی عزیزم ؟؟؟

نمیدونم..چی بگم..هرچی خیر و مصلحت خداست 

امیدوارم ک دل همووون شااااد بشه ب حق فاطمه زهرا 🙏🙏

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
والا منم زدم ولی یه هاله که با میکروسکوپ باید ببینی  البته شایدم من توهم برداشتم

تبریک میگم عزیزمممممم خدایا شکرت 🤲🏻

خیلی خوشحالم برات😍😍😍 

ایشالا بقیه هم برن تست بدن مثبت باشه چون بیبی منفی احتمال کاذب بودنش هست

اما شما که دیگه مثبتی چون امروز زوده برات من روز ۱۲ زدم باز کمرنگ بود