2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043953 بازدید | 684351 پست
نسخه داری؟اصفهان چندجا پرسیدم بدون نسخه نمیدادن من میترسم از استرس استرادیول یا مثبت نشم یا بره &nbs ...

اره تهرانم برای خارجی نسخه میخاستن البته در حدی که فقط نسخه رو ببینن و مطمین بشن واقعا استرادیول میخایم. بخاطر اینکه قرصاشون قاچاقه یکمی احتیاط میکنن.

نه ندارم عکس نسخه ها قبلمو نشون میدم.

نه بابا درگیر این فکرا نشو وقتی نیاز داشته باشی راحت جور میشه. خارجی هم ک راحت ترش پیدا میشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.منم همزمان با شما انتقال جنین داشتم با دکتر نصر و متاسفانه منفی شد...چی بگم ...دیگه اونقد ...

شماهم پی جی دی کرده بودید 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اره تهرانم برای خارجی نسخه میخاستن البته در حدی که فقط نسخه رو ببینن و مطمین بشن واقعا استرادیول میخ ...

دقیقا عزیزم منم رفتم خارجی داد تو پاکت بود معلوم بود قاچاقه ولی چون دکتر معرفی کرده بود داروخانه رو خیالم راحت بود 

سلام بچه ها خوبید؟ میگم اینکه بعضی هاتون نوشتید که ال دی خوردید تا با دکتر تنظیم شید یعنی چی؟ من د ...

سلام عزیزم .فرتیل سی ام که برای انتقال هست فعلا لازم نیست بخوری

ولی  اگر ذخیره ت کمه سعی کن dhea رو تهیه کنی 

چنده ذخیره ت ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام بچه ها خوبید؟ میگم اینکه بعضی هاتون نوشتید که ال دی خوردید تا با دکتر تنظیم شید یعنی چی؟ من د ...

اگر اولین بار که میخوای دکتر بری یه سری آزمایشات هورمونی و عکس رنگی هست که باید انجام بدی که اینها خودشون زمان میبره .در مورد ال دی هم بعضی دوستان که مرکز مام هستن به خاطر اینکه انتقالشون با دکتر نصر باشه .بهشون ال دی میدن که سیکل جوری تنظیم بشه زمان انتقال  دکتر ایران باشه .آخه در ماه یک هفته ایران هست 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
داروخونه مرکز نداشت نه یک و نه دو شو، من اومدم تو شهر اون پشت مشتا ی داروخونه پیدا کردم استرادیول دو ...

من ۴شنبه پیش گرفتم بود برا الانم دارم نگرانم بعدا لازم داشته باشم ونباشه

یا رب العالمین
ممنون.نه عزیزم.من فقط از خدا یه بچه سالم میخوام که نمیدونم چرا بهم نمیده       ...

ای جان عزیزم 

ناراحت شدم انشاالله بهر طریقی که ممکنه خدا بهت بده❤️❤️❤️❤️

سخته میفهمم یعنی هممون میفهمیم 

واقعا صدتا انتقالی زیاده 😐

دقیقا عزیزم منم رفتم خارجی داد تو پاکت بود معلوم بود قاچاقه ولی چون دکتر معرفی کرده بود داروخانه رو ...

منم فرتیل اید فرتیل سی ام را که گرفتم میگم ات واشغالهم تو اینا بریزن ازکجا معلوم  میشه هرچیزی توکپسول ریخت وپرکرد

یا رب العالمین
نه عزیزم سه روزه انتقال دادم

خوب ایشالله که اینبار با همین سه روزه ها جواب زحماتتو میگیری 🤲

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
دقیقا عزیزم منم رفتم خارجی داد تو پاکت بود معلوم بود قاچاقه ولی چون دکتر معرفی کرده بود داروخانه رو ...

آره عزیزم برچسب وزارت بهداشت ندارن خودشون از ترکیه وارد میکنن. البته پلمپ خریدم. در هر صورت خدا خیرشون بده. سازمان غذا و دارو ک دلسوز مردمش نیست.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
2810