2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سري قبل كه پانكچر شدم فرداش گفتن كه جنين تشكيل شده و اينا.ولي اينبار پنج شنبه پانكچر شدم امروز زنگ ز ...

نگران نباش عزیزم منم شنبه پانکچر شدم بم گفتن دو روز دیگه زنگ بزن  زنگ زدم گفتن فردا بیا برا انتقال 

فداتتتتت       آخ کی برسه از هم بپرسیم شما چجوری تنهایی دو تا بچه رو حموم میکنید؟ ...

يا خود خدا😂😂😩😩من مامانم از الان باهام اتمام حجت كرده ١٠ روز بيشتر پيشم نميمونه😂😂

خداياشكرت....❤️ 
میگم وقتی عوض کردی روند درمان فرق داشت ؟ چیکار کردی که جنینای بیشتری برات تشکیل شد ؟ برا انتقال چطور ...

بله من هیچ کاری نکردم عزیزم روند درمان که آره خوب داروهام تغییر کرد دفعه اول النوا داشتم سه تا تخمک و یک جنین دفعه دوم سینال و اچ ام جی داشتم هفده تخمک چهارده جنین.

یه فرقی  هم که داشت من دفعه اول پر از استرس و سوال بی جواب بودم دفعه دوم نه خیلی آرامشم بهتر بود و تمام سوالامو ج میداد و با دکترم خیلی احساس بهتری داشتم و استرسم خیلی خیلی کمتر بود.

من آدمی هستم که زیاد سوال میکنم و دوست دارم بدونم که روند درمانم چجوریه و چی میشه ولی دکتر اولم با بد اخلاقی میگفت شما بزار من طبابتمو کنم و جواب نمیداد😅 منم دیدم اینجوری نمیتونم و با توجه به اینکه مشکلی تو بدنم نبود و انقد تخمک کم داده بودم ترجیح دادم دکترمو  عوض کنم تا درمان بهتری انجام بدن برام .

در اندک من تویی فراوان یارب..
چیکا جان شما خراش دادی درد داشت؟ بی حس نکردتون؟ روز چندم خراش دادین؟! بمن گفتن روز 21 پریود برم

عزيزم بگم درد نداشت دروغ گفتم اما خيلي طول نكشيد در حد ١ دقيقه من روز دوم انجام دادم بده گلم بدون بي حسي

خداياشكرت....❤️ 
يا خود خدا😂😂😩😩من مامانم از الان باهام اتمام حجت كرده ١٠ روز بيشتر پيشم نميمونه😂😂

من احتمالا تا 10 روز مامانم پیشم باشه. بعدش خودم جمع کنم برم خونه اش    البته مامانم طفلک سنش بالاست، بیشتر از اینم نمیتونه

من احتمالا تا 10 روز مامانم پیشم باشه. بعدش خودم جمع کنم برم خونه اش     البته مامانم طفل ...

من با مامانم اينا حدود ٦ ساعت فاصله دارم يك درصد فكر كن شوهرم بذاره برم اونجا😂ميگه بعد از ٨ سال اومدن ٨ ثانيه نبايد ازم دور باشن😒😒😒گفتم پس بي زحمت كار تعطيل تشريف داشته باش خونه😂انشالله به خيرو خوشي بگذره بقيه خدا بزرگه خدا كمكمون ميكنه😁

خداياشكرت....❤️