2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044808 بازدید | 684411 پست
الان بهتر نشدی منم اولین روز بیشتر بود خونه تازه بود کلا دستشویی رفتم زیاد ازم میومد ولی از فرداش کم ...

الان خون روشن ديگه نميبينم اما موقع ادرار لخته ازم خارج ميشه اگر تا فردا بهتر نشدم ميرم دكتر

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها الان اگه بيبي چك بزنم معلوم ميشه؟ يا بايد حتما صبح بزنم؟ 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
روز چندي؟ از اونجايي كه من استاد بي بي چكم روز ١٠ ساعت ٧ غروب زدم نشون داد😂

روز ١٤😂 فردا آزمايش دارم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

شوهرم وسوسم كرد😂😂 با اينكه خودش مخالف بود

خانما لطفا کمک کنید شما موقع استفاده از امپولا پانکچر چیزا گرم میخوردید یا قبلش لطفااااا راهنمایی کن ...

من خودم خيلي گرمي ميخوردم قبل از انتقال، ولي تقريبا سه روز قبل انتقال ديگه نخوردم، ولي خوراك لوبيا سبز رو بعد انتقال هم خوردم براي ضخامت ميگن خوبه. من دمنوش به دارچين زيره گل محمدي و اين چيزا رو ميخوردم قبل پانكچر. شكمم رو هم با روغن سياهدانه ماساژ ميدادم..

انشاالله تخمك ها و جنين هاي عالي داشته باشي

بزن خبر بده ایشالا مثبتی

انشاالله عزيزم، خدا از زبونت بشنوه😍

ای جانم بزن نشون میده دیگه روز آخر بزن 

آره ولي استرس گرفتم 😂