2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044502 بازدید | 684391 پست
اخه به بيشتر بجه ها كه روز سونو انتقال پرسيدن ازش كفته تا روز ازمايش بخورين حتي يكي از بجه ها كفت ما ...

بمن خود دکتر نگفت من ماما اتاق یک بودم فکر کنم اونروز.

به فرتیل خوردن نخوردن نیست گلم حالا دوست داری بخور اینجا خیلی از بچه ها تا مثبت شدنشون خوردن من اصلا نداشتمم  که بخوام بخورم من فقط قبلش خورده بودم با دو روز اول دیگه نخوردم 

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم.دیگه اینا وسیله ان عزیزم.همه میگفتن نصر باهاش انتقال دادم نشد.فقط 3تا جنین داشتم و اگر ...

ممنونم عزیزم ایشالله، توکلم بخداست مرسی از دعات گلم خدا نی نیتو  حفظ کنه براتون🥰

عجب خریه ها...چقدر بی درد و نفهمن واقعا  جای اینکه بگن زن حاملست بهش امیدواری و دلگرمی بدیم بر ...

ایشالله، توروخدا با نینی تو دلت خیلی برام دعا کن عزیزم

میدونم چقد سختی کشیدی تو حاملگیت

نمیدونم چرا همچین چیزی بهم گفت من خودمم میدونم حامله شدنم معجزه بوده اما نمیدونست با اون حرفش منو تا مرز سکته میبره بعد دید من رنگ و روم پریده ماماش گفت نگران نباش عزیزم زوده

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

سلام بچه ها خوبید

من دیشب یه دردای عجیبی داشتم .اول اینکه پاهام به شدت درد میکرد جوری که اشکم دراومد. بعدشم خود رحمم یه درد عجیبی داشت که تا حالا این درد تجربه نکرده بودم.انگار یه هار داخل رحمم باشه تکون که میخوردم دردم میگرفت.دردش مثل دلپیچه نبود.دقیق انگار خار رفته باشه داخل رحمم و باتکونم دردم میگرفت.امروز روز نه انتقالم شکر خدا...در ضمن امروز موعد پریودیمم هست

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

سلام بچه ها 

من یه دونه جنین تو گاندی دارم میخواستم بدونم میشه اونو انتقال بدم به ابن سینا؟

کسی میدونه شرایطش ب چه شکله؟

هزینه اش چقدر میشه و چقدر معطلی داره 

هر کی میدونه بگه ممنون🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزم پردنیزول از اون داروهاست که نباید یه دفعه قطع بشه فکر کنم. دکتر برات کم کم قطعش میکنه. بازم من ...

اره میدونم همینجور ک شما گفتی باید قطع کنم یه سری خوردم قطع کردم قبلا الانم بخوام قطع کنم میکنم روزی نصف بعد یک چهارم دکترم عارفی ک جواب گو نیستن فقط حضوری

بمن خود دکتر نگفت من ماما اتاق یک بودم فکر کنم اونروز. به فرتیل خوردن نخوردن نیست گلم حالا دوست دار ...

اره عزيزم به نظرم براي  انتقال  مكمل تأثيري نداره همش خواست خداست ايشاله شما هم دفعه بعد مامان ميشي

اره عزيزم به نظرم براي  انتقال  مكمل تأثيري نداره همش خواست خداست ايشاله شما هم دفعه ...

مرسی گلم الهی آمیییین. انشالله شما هم با همین انتقال به مرادت برسی پسردار  بشی عزیزم.