2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست
ممنونم عزیزم شما هم ان شاء الله همین روزا مامان شی

انشااالله ممنون از دعای قشنگت فعلا انتقالم این دفعه بخاطره آبسه دندونم و خلط گلوم هی عقب میافته خیلی ناراحتم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آره خیلیییی درد میکرد وقتی لباسم میخواستم عوض کنم درد میگرفت نگران نباش 

اوکی پس خیالم راحت شد فک کردم من فقط اینحوری ام  راستی امروز  مامای طرازی عوض شده بود خیلی با ارامش ویزیت کرد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم با اینکه خودم کلی استرسی ام و شوهرم بهم میگه بیخیال باش ولی نمیتونم ولی به تو هم میگم که میدون ...

باشه عزیزم تمام تلاشمو میکنم ولی خب آدم نگران میشه ☹

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
۲.۶ هم خیلی کمه من ازمایش اولم بتا ۲ بود گفتن باردار نیستی

چون دو برابر شده. گفتم شاید دیر لانه گزینی انجام شده اخه هیچ لک یا خونی ندیدم این چند روز امروز روز ۲۰اممه باز ازمایش دادم خیلی استرس دارم کلافه شدم 😭

واقعا خوندی حقیقتا یکم نگران شدم و دپرس. نه نزد اصلا 

عزیزم برا چی اینهمه به خودت استرس وارد میکنی ،رویان اصلا با سونو انتقال نمیده یعنی آمارش بالا نیست 

ببین یه جنین شناس به من گفت که یه پزشکی داشتیم که آمارش بالا بود به خاطر اینکه مثبتهاش خیلی بیشتر بشه شروع کرد به انتقال با سونو ولی بر خلاف تصورش منفی هاش بیشتر شد و دوباره رجوع کرد به همون روش عمق رحم .

فقط خدا باید بخواد گلم .توکل کن بر خودش 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
پس چرا به من ستروتاید داد به یکی دیگه از دوستامم گفتن این تخمدانو سرکوب میکنه چرا اینکارو میکنن پس

حتنا سیکلتون طبیعی نبوده یا شایدم اگه سیکل طبیعی بوده فولی هاتون زیاد از حد بزرگ شده بوده میخواستن زود ازاد نشه. اخه برا سیکل طبیعی میان تخمدان رو تحریک میکنن که تخمک تولید کنه بعدم اچ سی جی و بعد انتقال. این طوری بدن فکر میکنه اون جنینی که به رحم انتقال داده شده حاصل لقاح اون تخمکیه که ازاد کرده. مثلا من بهم لتروزول دادن بعد روز ۱۳ سونو شدم هم ضخامتم خوب بود هم دو فولی خوب داشتم بهم اچ سی جی دادن چند روز بعدش هم انتقال دادم. مهربون جون هم بهش سینال فکر کنم دادن که ۷ تا فولی خوب داشت

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام عزیزم ب سلامتی انتقالت کیه؟؟؟ 

سلام عزیزم اوسط خرداد این سری پریود بشم برم سونو فک کنم بهم بگه کی هست فعلا بهم دوفاستون داده بخورم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم برا چی اینهمه به خودت استرس وارد میکنی ،رویان اصلا با سونو انتقال نمیده یعنی آمارش بالا نیست&n ...

قربونتون برم دستت درد نکنه والا من اصلا اطلاعاتم خیلی ضعیفه نگران شدم اتفاقا منم اسم چندتا دکتر معروفو شنیده بودم که بدونه سونو انتقال میدن ولی بازم فکرم رفت جاهای بد. ممنونتم که بهم قوت قلب دادی خیره انشالله. محتاجم به دعاتون

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خودم احساس کردم آخه دیدم توی تاپیک بیشتر اینطوری بود

احساست اشتباهه عزیزم. نگران نباش. من دو دفعه اول یبوست داشتم کم و بیش اما اینبار نه چون خیلی رعایت کردم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت