2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست

سلام بچه ها کسی بوده که بعد از انتقال جنین تو خواب ارگاسم شده باشه و آزمایشش مثبت شده باشه یا ارگاسم در خواب هم باعث میشه میکرو ناموفق بشه؟(من تو انتقال اولم تو روز چهارم تو خواب دچار ارگاسم شدم و جواب آزمایشم منفی شد.اصلا نمیدونم چرا از وقتی وارد سیکل میکرو شدم چرا اینقد تو خواب این اتفاق واسم میوفته)میخوام ببینم واسه شما هم اینجوری شده اگه شده الان باردارید یا نه؟بنظرتون باید به دکترم بگم؟

باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......
اگر عفونت باعث کمر درد و دل دردت میشه حتما برو یه دکتر خوب ...یه تست پاپ اسمیر بده تا درست درمانت کن ...

سلام من اومدم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی بوده که اسپرم شوهرش ضعیف بوده ومیکرو کرده ومثبت شده باشه

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
اگر عفونت باعث کمر درد و دل دردت میشه حتما برو یه دکتر خوب ...یه تست پاپ اسمیر بده تا درست درمانت کن ...

عکس رنگی نه..فقط تست پاپسمیردادم ک گفت ی عفونت ساده ی زنونه س....سونوداخلی هم روز12سیکلم فلیکولم20mmبود...گفت عالیه...نمیدونم دیگه چیکارکنم

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
عکس رنگی نه..فقط تست پاپسمیردادم ک گفت ی عفونت ساده ی زنونه س....سونوداخلی هم روز12سیکلم فلیکولم20mm ...

خب حتما پیگیری کن... چون ممکنه این عفونت دردسر بشی الکی الکی ... دنبال دکتر خوب باش نفس جون.... 

خوش اومدی عزیزم... هر سوالی داری بپرس... اینجا همه مثل هم هستیم و خیلی خوب همدیگرو درک میکنیم... دوس ...

شمامیکرو کردید یانه.یکی واسم کامل مراحلش توضیح بده

کسی بوده که اسپرم شوهرش ضعیف بوده ومیکرو کرده ومثبت شده باشه

بله ... بیشتر ماها مشکل اسپرم ضعیف داریم ... حالا یا تعداد یا تحرک یا مورفولوژی...یکی از دلایل درمان میکرو برای افرادی هست که مشکلات اسپرم دارن... پس کسانی که مثبت شدن خیلیا این مشکلو داشتن... دوستانی با مورفولوژی پایین تعداد کم ... برو صفحات اول رو بخون ... اگر دوست داری بگو مشکلتون چیه... بچه ها بیان پیامتو ببینن کمکت میکنن.

خب حتما پیگیری کن... چون ممکنه این عفونت دردسر بشی الکی الکی ... دنبال دکتر خوب باش نفس جون....  ...

نمیدونم والا...حوصله ی دکترندارم دیگه...ازدکترشوهرم کم نمیاد...البته چن وقت پیش دکتربودم برام چرک خشک کن نوشته نگرفتم...خ لاغرم ایناروبخورم میشکنم😂

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
بله ... بیشتر ماها مشکل اسپرم ضعیف داریم ... حالا یا تعداد یا تحرک یا مورفولوژی...یکی از دلایل درمان ...

الان شرح حالم مینویسم یکم طولانیه

بله من یه بار میکرو کردم ... الان منتظرم برم برای سیکل جدید ... بزار مراحلشو پیدا کنم برات میزارم...

پنج ساله که تو اقدامیم.همون ماه اول شوهرم آز داد که متاسفانه اسپرمش تعداد 6 حجم 3 سی سی و....خلاصه خیلی بد بود.بعدسه سال که دارو خورد رسید به بیست میلیون حجم 7 سی سی وسرعت 40 درصد ونرمال 35درصد.همون اول خودمم بررسی شدم هیچ مشکلی نداشتم وفقط انتظار میکشیدم که آز شوهرم نرمال بشه.تااینکه دکترگفت عکس رنگی بگیرم.متاسفانه گفتن لوله سمت راست مسدود.تخمدان ها تنبل.مرکز ناباروری مراجعه کردم.لاپارسکوپی وهیستروسکوپی انجام دادم.که گفتن مسدود نیست لوله هام پیچ داره ومانع عبور به موقع تخمک میشه.سنم 30 ساله وگفت باید زود میکرو انجام بدی.

بله من یه بار میکرو کردم ... الان منتظرم برم برای سیکل جدید ... بزار مراحلشو پیدا کنم برات میزارم...

میکروت منفی شد؟چرا؟